Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike'in yeni tasarimlarindan birtanesi... ozellikle yakasini cok begendim

Yorum

• Gercekten yaka kısmını guzel yapmıişlar....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nike'in yeni tasarimlarindan birtanesi... ozellikle yakasini cok begendim
        bu forma yeni tasarımsa neden formanın üstünde 1903-2006 yazıyor bu senin olsaydı 1903-2008 yazardı
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Hindistanın 2008-2009 formasının yakası da aynı. Bu senenin yaka modeli böyle olabilir.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kappa'nın modelleri çok hoş ama pazarlama konusunda üst seviyeye çıkmış bir Marka değil.Pazarlama bence yönetim için öncelikli konu olması gerekiyor.Ben Adidas'a oyumu vermiştim ancak diğer 2 İstanbul takımınında bu formalardan giymesi bizi farklı seçeneklere iter benim görüşüm.

Yorum

• arkadaşlar, bu Lescon konusu son günlerde çok gündeme geldiği için araştırdım. Öncelikle şunu bilelim ki bu marka % 100 Türk markası. Ayrıca Süper Lig de İstanbul B.Belediyespor, Gaziantepspor ve V.Manisaspor ile G.Saray'ın futbol haricindeki tüm branşlarını bu marka giydiriyor. Türkiye genelinde 30'un üstünde mağazaları ve 600 tane bayileri varmış. Bizler dünya markası giyelim diyoruz. Allahaşkına 2 senedir dünya markası giydikte ne oldu. Ben çubuklu formaları ilk yarının sonuna doğru anca buldum. Onu da almadım. Formadan başka herşeye benziyordu. Adamlar her kulübe ayrı ayrı modelde çubuklu forma yapmışlar. Bir Türk markası varken neden Alman, ingiliz, italyan ve amerikan markalarına bu kadar hayranlık duyuyoruz anlamıyorum. Nike sanki barcelona'ya verdiği kalitede mi forma yapacak. Biraz milliyetçi olalım lütfen.

Yorum

• zafki arkadas haklisin ama birde durumun rezil olma yönü var düsünsenize büyük klüp trabzonspor lescon giyiniyor.Almanyada diger takim taraftarlari bizlen dalga gecer yaw.

Yorum

• Arkadaşlar bu Lescon markasının ürettiği formların kalitesine bir baksanız da öyle yorum yapsanız diyorum.Adamlar İ.B.B ye bir forma yapmışlardı ilk hafta.Hani şu feneri 2-0 yendikleri maçta.Ben hayatımda böyle canlı bir renk,böyle güzel bir forma tasarımı görmedim.Ben tekstil işiyle uğraşıyorum.Formanın duruşu bile bir asalet taşıyordu.Hele o vücudu saran Boddy formaları yok mu....Bayıldım vallahi.Ayrıca şu ayrıntıyı unutmayalım.Bu formayı giyen İ.B.Belediyesi,oynadığı 2 F.B. maçından 4 puan çıkardı.Belki de formanın uğurudur...Kim bilir.. Bence Yüzde yüz Türk markası olan Lescon olsun.Ayrıca kim bizimle neden dalga geçecekmiş????Komplekslerimizden kurtulmalıyız.Nike(Amerikan markası) Alman milli takımına 13 milyon € verdi de Alman milli takımı 6 milyon € ya Adidas giydi.Niye???Alman milliyetçiliği yüzünden.Üstelik iki dünya savaşı, ve faşizm yüzünden tüm dünyada itibar kaybetmiş Almanya....Kendi değerlerine sahip çıkıyor da o yüzden bu kadar güçlüler.Biz neden kendi değerlerimize sahip çıkmıyoruz?Dalga geçerler diyeymiş.Pehhhhh.Üstelik Lescon bizim dilimizden anlar.Çünkü tüm çalışanları,sermayeleri %100 TÜRK....HERKESE SAYGILAR...

Yorum

• Yeni üye olmuş ve ilk yorumunda burada Lescon'u öven üyeler görmek ilginç
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Yeni Forma Sponsoru NIKE olacakmış
                      Yavuz saltık / Lig Radyo
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• inşallah bakalım hayırlısı olsun

Yorum

• Sayin Rmzts61 ArkadaŞim,gerÇeklerden Bahsedİnce Neden Rahatsiz OlduĞunu Anlamadim.herkes DİĞer Markalar Hakkinda Fİkİr Bİldİrİrken İyİ De,neden Lesconu ÖvÜnce Bu Rahatsizlik.ayrica Lescon U Övmek İÇİn Eskİ Üye Mİ Olmak Gerekİyor?bunun Krİterİnİ Sen Mİ Belİrlİyosun Anlamadim.....zafkİ KardeŞİm De Demek Kİ Lesconu AraŞtirmiŞ.İncelemİŞ.anlatiklarini Sen De Bİr AraŞtir Bakalim.ben AraŞtirdim.ayrica Sempatİm Daha Da Artti.bİr TÜrk Markasi DÜnya Devlerİyle MÜcadele Etmeye Karar VermİŞ.bunun İÇİn De Trabzonsporumuza Teklİf GÖtÜrmÜŞ.ne Var Bunda.sen HİÇ Lescon Markasi Gİydİn Mİ?bende EŞofman,spor Ayakkabi,t-shirt Bİr SÜrÜ ÜrÜnÜ Var Ve Çok Memnunum.emeĞİ GeÇen Herkese Sonsuz TeŞekkÜrler.tÜrkİyenİn Heryerİnde MaĞazalari Var.İsteyen Gİdİp GÖrÜr.kararini Ondan Sonra Verİr.marka Takintisi YÜzÜnden Lescona Haksizlik Etmeyelİm Bence.

Yorum

• tamam türk markasi milliyetcilik falan ama yukardaki formalara bir bakin ücüncü lig formalari gibi eger designini düzelmetse trabzona hic yakismaz

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zafki arkadas haklisin ama birde durumun rezil olma yönü var düsünsenize büyük klüp trabzonspor lescon giyiniyor.Almanyada diger takim taraftarlari bizlen dalga gecer yaw.
                              ne dalgasi ya sacmalamayin lütfen bir takim arka yüzünden rezilmi olurmus bakin sevillyaya adamlarin giydi markaya bakin oyandiklari topa bakin bunlar simdi rezilmi oluyor sanki, adidas veya nike olmicaksa lescon olsun derim ben kappadan yüz kat iyidir o kesin bir kez.

Yorum

• İlk olarak hasan.ali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sayin Rmzts61 ArkadaŞim,gerÇeklerden Bahsedİnce Neden Rahatsiz OlduĞunu Anlamadim.herkes DİĞer Markalar Hakkinda Fİkİr Bİldİrİrken İyİ De,neden Lesconu ÖvÜnce Bu Rahatsizlik.ayrica Lescon U Övmek İÇİn Eskİ Üye Mİ Olmak Gerekİyor?bunun Krİterİnİ Sen Mİ Belİrlİyosun Anlamadim.....zafkİ KardeŞİm De Demek Kİ Lesconu AraŞtirmiŞ.İncelemİŞ.anlatiklarini Sen De Bİr AraŞtir Bakalim.ben AraŞtirdim.ayrica Sempatİm Daha Da Artti.bİr TÜrk Markasi DÜnya Devlerİyle MÜcadele Etmeye Karar VermİŞ.bunun İÇİn De Trabzonsporumuza Teklİf GÖtÜrmÜŞ.ne Var Bunda.sen HİÇ Lescon Markasi Gİydİn Mİ?bende EŞofman,spor Ayakkabi,t-shirt Bİr SÜrÜ ÜrÜnÜ Var Ve Çok Memnunum.emeĞİ GeÇen Herkese Sonsuz TeŞekkÜrler.tÜrkİyenİn Heryerİnde MaĞazalari Var.İsteyen Gİdİp GÖrÜr.kararini Ondan Sonra Verİr.marka Takintisi YÜzÜnden Lescona Haksizlik Etmeyelİm Bence.
                                hasan ali ye katılıyorum ilk basta lescon u duyuncabende çok şaşırdım trabzonspor gibi bi klup neden lescon giyerki ama sonra dusunce elin amerikalıları kazanacagına bizim türkler kazansın bende lescon' a ts ye yaptıkları teklif için teşşekür ediyorum inş ilerki yıllarda daha çok takımlarla sponsorluk anlaşması yaparak kendilerini geliştiririler.

Ayrıca kendi degerlerime sahip cakaılım diyoruz lescon bize sponsorluk için teklif yapıyo biz begenmiyoruz peki soruyorum size biz boyle yaparsak kendi degerlerimize nasıl sahip çıkacagız?
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X