Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mavi fırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abiler diadora ve kappa hem stil olarak,hem kalite olarak çok farklı,italyan işi)
    Tesekkurler kardesim sana helal olsun!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yaaa bu kumaş olayına neden bu kadar takıyorsunuz anlamadım...sanki siz sahada oynuyorsunuz forma ile...
      biz'de taraftariz... ve bu kumaslari giyen nasil iyi futbol oynuyor anlamiyorum... insan giydiginde kasiniyor... iste oyle bir kumas! senin bu cevaptan sonra pek forma aldigini dusunmuyorum murat kardesim... bizse forma koleksiyorunu yapiyoruz..

Yorum

• 2.ligdeki takımların yarısı adidas giyiyo biz de afrika takımlarının giydiği pumaya talim ediyoruzzz
        Trabzon İmparatorlukların Çökertildiği Yerdir Aslanım

Yorum

• Yemin ediyorum...

Bu yonetim degissin hersey degisecek... gecenlerde TS Club magaza baskani Saygi deger Ozkan abi ile gorustum

Yeni Yonetim bir gelsin, seneye insallah en iyi sponsor ile anlasacagiz... ve Puma ile 3 yil sozlesme oldugunu zannetmiyorum...

Tesekkurler Hersey TRABZONSPOR icin....

Yorum

• Avrupada maçları seyrederken dikkat ediyorumda puma logolu formalar epey revaçta.Bayağıda güzel yapıyorlar.Bize neden adam gibi bir forma yapamadılar anlamış değilim.

Yorum

• Ben de Afrika Kupasında dikkat ettim pumanın formaları afrikalı uşaklarda bir başka duruyor...

Yorum

• puma iki tip forma yapıyor galiba. avrupa ve afrika için. bizde afrika tipindeki formaları verince vücut yapısı farklı tabi, formalar bizim oyuncularda iyi durmuyor.

Yorum

• arkadaşlar bence forma konusunda lotto yu küçümsüyoruz.hem ürünleri son derece kalitelidir ve hem de nike kadar pahalı değildir.ayrıca dizayn konusunda da oldukça iyidir.aşağıda vereceğim linkte çubuklu formayı bordo-mavi renklerle donatırsanız ne kadar hoş bir görüntüye sahip olduğunu görürsünüz.alternatif formaları da gayet güzeldir.bu arada benim lotto ile bir bağlantım yoktur hatta adidas hayranıyımdır ama adidas ligimizde bir çok takım tarafından giyildiğinden onlarla aynı dizayna sahip formaları giymemizi istemem.sadece bir öneri.bence deneyin.
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    puma iki tip forma yapıyor galiba. avrupa ve afrika için. bizde afrika tipindeki formaları verince vücut yapısı farklı tabi, formalar bizim oyuncularda iyi durmuyor.
                    resim vereblirisen cok iyi olur kardesim... hem avrupa tip ve afrik tiplerinden..

Yorum

• TS Club'ın yaptığı forma göze hoş geliyordu ama hiç giymediğim için kalitesi hakkında yorum yapamyacağım.

Kappa'nın forması var bende çok rahat ve kaliteli formalar,pumanın formaları Trabzonspora uğursuzluk getiriyor kurtulmak lazım

Formaları kappa,nike veya adidas yapsın lottonun formaları çok sade...
                      61>34 MATEMATİK YALAN SÖYLER Mİ???

SÖYLEMEZZZZZZ

Yorum

• Lotto formalari gercekten bayaa sade ve bence Puma'dan fazla bir farki yok dizayn gorunusunden....

Kappa olacak arkadas... Insallah Sadri Sener baskanimiz gelsin Kappa olacagiz!

Yorum

• Bu Albayrak dönemindeki uğursuzluğu Pumaya bağlamayın arkadaşlar. Böyle yönetim varken Kappa da giysek ...

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Albayrak dönemindeki uğursuzluğu Pumaya bağlamayın arkadaşlar. Böyle yönetim varken Kappa da giysek ...
                            halit kardes,

sen su yeni sezon puma formasini giy ustune, kos bir kucuk tur bak ne kadar yorulup usanirsin... kasinirsin... ve hatta cok rahatsiz olursun cunku kollarini havaya pek kaldiramiyon forma o kadar rezalet yani!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biz'de taraftariz... ve bu kumaslari giyen nasil iyi futbol oynuyor anlamiyorum... insan giydiginde kasiniyor... iste oyle bir kumas! senin bu cevaptan sonra pek forma aldigini dusunmuyorum murat kardesim... bizse forma koleksiyorunu yapiyoruz..

işte buna çok kızarım....abi ben biriktirdiğim paralarla forma alıyorum..bak sayayım...belki inanmayacaksın ama olsun...resimlerini de bir ara gönderirim..Puma bordo puma mavi puma çubuklu puma parçalı ts club çubuklu..bütçem doğrultsunda almak için uğraşıyorum işte...bir tanede beckham ve liverpool fernando torres formam var,bir tanede sivas çubuklu formam var.kumaş konusuna gelince ben formaları giymeye kıyamıyorum o yüzden kumaşları beni çok ilgilendirmiyor.....bu arada pumanın milli takımlar için yaptığı formaların hepsini www.pumafootball.com bulabilirsiniz..aşağıda men bölümüne tıklarsanız formalar gelir....ben avrupa veya afrika farkı diye birşey göremedim açıkçası...yeni formalar güzele benziyor...

En son Murat' tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 13:29.

Yorum

• Arkadaşlar ben pumanın Afrika kupasındaki formalarını çok beğendim . kumaş kalitesi ve tasarımlar çok güzel. bize o kadar titiz davranmamışlar besbelli..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X