evet arkadaşlar görüşlerimizi bildirelim kulübe resmi site aracılığıyla
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formalar
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirakin pumayi kumayi supayi...
Adidas gelyooo lenn!
artik puma tarih oldu...! ahanda haburaya yaziirim!
Simdiden Adidas hayirli olsun usaklar!Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce lig radyoda Kappa dediler
ne dediler?..
Yorum
-
-
İlk olarak renac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kappa diyen arkadaşları anlamak ta güçlük çkiyorum tamam zevkler renkler tartışılmazda bu kappa yı öven arkadaşlar hiç mi denizlisporda ki formaları görmüyo ben her gördüğümde bu nasıl forma diyorum aslında sizin beğendiğiniz formalar değil o dönemde bizim yarışın şampiyonluk yarışının içinde olmamız etkiliyor uğurlu geldiğine inanıyosunuz ozaman kappa yerine şampiyon olduğumuz senelerdeki formaları giyelim yani sponsorsuz formalarla sahaya çıkalım yapmayın arkadaşlar kappa olsa ben kesinlikle almak istemem formları ben en öncelikli tercihim nike daha sonrada adidas ondan gerisi yalan ve renk konusunda gelince formamızın bordo açık mavi olması şart değil önümüzde bir barcelona örneği duruyo bordo koyu mavi olması daha asil ve hoş durucağı ortad allah aşkına barcelona formasını beğenmeyen var mı bence formamız barcelona nın ki gibi olmaı renkleride öyle olmalıEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Ben sahsen Kappa istemiyorum. Forma kumaslari ve tasarimlari hicde guzel degil. Ilk tercihim Adidas'dir. Sonra Puma. Sonra Nike. Nike'in tasarimlari cok duz yani bu Pumalardan bile daha duz. Bunlarin en azindan arkasindaninen 2 cubuk var. Nike'inkiler tamamen duz sadece yakasinda renk var. Kappa tasarimlarida hic orijinal degil. Su anki formalari hala 5 yil onceki formalara benziyor.En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 26.03.2008, 10:16.
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçmalamayın lütfen yahu.. Birşeyi düzelteceğiz derken.. bazı şeyleri yıkmayın.. Tüzüğümüzde ne yazıyor Koyu Bordo Açık Mavi.. Bu ne demektir; Trabzonspor demektir.. Bitti.. Barcelona'nın iyi mi güzel mi ilgilendirmez.. Ona bakarsan İnter'in ki de bana hoş geliyor.. Mavi siyah çıkalım istersen?
ne alakakası var benim dediğimle senin dediğinin ben sahaya sarı lacivert güzel siyah beyaz güzel onlamı çıkalım dedim barcelonanın renkleride bordomavi değil mi ben görsellik açısından formalarımız güzel olucaksa barcelona örneği var önümüzde onun gibi formalar yaptırabiliriz dedim ve diyorum da takımın rengini değiştir diyen mi oldu size tüzükte yazıyo diyede forma yapılmıyo yapılsaydı turuncu formayla yada bu seneki mavi renklerle sahaya çıkılmazdı hem dünyanın her yerinde formaların renk tonlarıyla oynanıyo hangi renk bordoya daha çok yakışırsa o kullanılmalı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum