Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bunu gg dan 20 ytl ye aldım bu hangi sezonun forması ve iyimidir acaba ?

dostum o arabaya takılanlar falan puma değil puma üretmez öyle şeyler ts club ürünü galiba hepsi tişörtler falan..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      size birtavsiye arkadaşlar gittigidiyor.com da formalar bazen gerçekten çok ucuz olabiliyor.....
      Amacımız kulübe katkı sağlamak değilse neden gidip pazardan almıyoruz ki. Hem daha da ucuz, nasıl olsa orijinal formalar da bir şeye yaramıyor.

Ben kalitesini çok beğendiğim için forma almadım. Hatta o kadar para verip naylon forma aldığımı da söyleyebilirim. Ama pişman değilim , çünkü böyle olduğunu bile bile aldım. Sokağa atmaktansa kulübe gitsin para..
      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bunu gg dan 20 ytl ye aldım bu hangi sezonun forması ve iyimidir acaba ?

2004-2005 sezonunun forması, TS'un en beğendiğim formalarından bir tanesi..
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• 40. yıl t-shirt leri gerçektende süper olmuş...fiyatları 35 ile 30 ytl....ben bir tane alıcam...

Yorum

• İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ula habu formanın aynısnı 10 ytl ye pazarda satıolar fazla fark yoq hatta aynı diyebiliriz

hiç kusura bakmasınlar ama bu nostalji forma işini becerememişler..yaaa bu forma değil bu kazak gibi birşey yaaa...bu şey nasıl giyilir....neden yeni kumaşlardan kullanmadık ki....

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              size birtavsiye arkadaşlar gittigidiyor.com da formalar bazen gerçekten çok ucuz olabiliyor.....

evet geçmiş aylarda Puma Bordo formayı 32 ytl ye almıştım.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Abi bunların o sitede ucuz olmasının nedeni nedir ki?
                Bir de o formanın puma logosu biraz daha sağda gibi

Son çıkan t-shirtlerimizin gerçek resmi yok mu ya resmen kandırılıyoruz.
                Çizim halini gösteriyorlar bize

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi bunların o sitede ucuz olmasının nedeni nedir ki?
                  Bir de o formanın puma logosu biraz daha sağda gibi

Son çıkan t-shirtlerimizin gerçek resmi yok mu ya resmen kandırılıyoruz.
                  Çizim halini gösteriyorlar bize
                  ürünler kesinlikle orjinal.üretim fazlası

ayrıca puma beni şaşırttı.forma hazırlamaktan aciz olan puma plaj şortu hazırlamış

En son Misina tarafından düzenlendi; 05.09.2007, 22:12.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• demekki adamlar forma konusunda beceriksiz.

Yorum

• Biz neden Formamı geri ver kampanyası başlatmıyoruz bence güzel olur Kappa Formamızı geri istiyoruz adam gibi forma görmek istiyoruz . Palyaço sirkinde ve Hokkabazların giydiği kıyafetten farkı yok formalarımızın resmen rezillik diyorum başka bir şey demiyorum . Hepimiz Kappayız
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• üstte resmini verdiğim forma hakketen süper ya bırak 20 yi 60 ytl bile veririm şimdi üretse kulüp ..

pumanın adı var kendi yok..

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ayrıca puma beni şaşırttı.forma hazırlamaktan aciz olan puma plaj şortu hazırlamış
                          Yaz bitti bunlar plaj şortu hazırlamış

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaz bittikten sonra hazırlasa ne olur?

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaz bittikten sonra hazırlasa ne olur?
                              kışın karda giyeriz kayarken.

Yorum

• keske sponsor olarak adidas la anlassak.... adamlar super forma yaratıyolar ozellikle fenerbahçenin 100. yıl forması nı super tasarlamıslar.
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X