Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2018 kadar bu tozlukları giyeriz herhalde.

galiba puma daha makina ya geçemedi elde dokuyorlar galiba ondan bu kadar uzun sürüyo.

Yorum

• uzun zamandan beri Trabzonsporun sitesine bakıp duruyordum, çubuklu çıktı mı diye! ama pazar günü halı saha maçında formayı OFFLİ'nin üzerinde görünce tüm iştahım kaçtı...bu seneki çubuklu geçen senekini bile aratır vaziyette...kalite seviyesi oldukça düşük..
      sonra Murat Aydın arkadaşımız özel olarak hazılanan 40. yıl formalarının yünlü olduğunu ve giyilemeyeceğini ifade etti bence en iyisi Ts clubda görüp, giyip ama beğenmedeğim parçalı forma..

Yorum

• ben parçalı formayı beğendim.mavi büyük alanda biraz daha açık gibi duruyo. diğerlerinde koyu mavi bordo ile boğuluyo.

Yorum

• Antrenman Tişörtleri Lacivert formamızdan daha güzel görünüyor.Bunları giyseler daha iyi..
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ben pumaya bi türlü ısınamadım.Ne zaman giysek bu formayı uğursuz geliyor.2000-2001 sezonu düşme potasına girdiğimizde üstümüzde bu forma vardı.Geçen yılda o kadar kötü gittik gene bu formayı giyiyorduk.Var bi uğursuzluğu yani.Bu yıl zaten olaylı başladık.Gerçi formanın ne kabahati var ama sanki kısmetimiz bağlanıyo bu formayla.
            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Antrenman Tişörtleri Lacivert formamızdan daha güzel görünüyor.Bunları giyseler daha iyi..
              Antreman tişörtlerinin malzemesi hava alan daha kaliteli malzemelerden yapılmış. TS Clup'da uzun kollu olanları var forma yerine giyilebilir. Rahat olduğu için futbolcularda normal zamanda bu tişörtleri giyiyor. Bordosunu da yapsalar tam süper olacak.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• antreman tişörtlerinin aviside açık mavi.

gıcıkları formalara mı bunların.

ulan şöyle keyifli keyifli bir forma alamadık anasını satim.

bari şu antreman tişörtlerinin çubuklu ve parçalısını yapsalarda onları alsak.

not: adidas mağzalarında rakımlarının foırmalarnı satarken puma neden hiçbir mağzasına Trabzonspor ürünü koymaz. beylikdüzü migros puma mağzasında ve güneşli puma outlet mağzasında 1 tane ürün yok.

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  antreman tişörtlerinin aviside açık mavi.

not: adidas mağzalarında rakımlarının foırmalarnı satarken puma neden hiçbir mağzasına Trabzonspor ürünü koymaz. beylikdüzü migros puma mağzasında ve güneşli puma outlet mağzasında 1 tane ürün yok.
                  TS Cluptaki sorumlu renk kodlarını pumanın değil yönetimin belirlediğini söyledi. KTÜ'de anket yapmışlar, taraftara sormuşlar güya. Kumaşın kalitesizliğini kabul ediyorlar ama 'sponsorluk, anlaşma, para, bütçe v.s. kabul Lazio da puma ama bu kalitede giymiyordur haklısınız' falan gibi cevaplar verdi. Hersene bir önceki seneyi aradığımıza göre sakın bunlar seneye daha kötü forma yaptıracak olmasın? Aman Allah Korusun.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arkadaşlar hepimiz bu durumdan şikayetçi olduğumuza göre kulüpte bu işten sorumlunun telefonunu, mail adresini ulaştırsanızda bu beyzadelere şikayetlerimizi dile getirsek, binlerce telefon, maiille derdimizi anlatsak. Temmuz'da Trabzon'da TS Club'tan aldıklarıma bakıyorum da hep kışlık şeyler, gülüyorum kendime. Napalım yok ki adam gibi forma, alalım. bu Puma'nında sorumlusunu bilen varsa Allah aşkına söylesinde onu da tel ve mail bombardımanına tutalım. Gidiyorum Puma mağazasına, biz satmıyoruz diyor adam. Sanki biz uzayda yaptırıyoz bu formaları. Bence Puma ürünü satan her mağazada bulunması gerekir formalarımızın. Mümkünse anlaşma bu şekilde yapılmalı.
                    TRABZON 2011 AVRUPA OLİMPİK GENÇLİK FESTİVALİ

Yorum

• demek ki bu aklı evvel her malzeme için farklı kod belirliyo.

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renk de düzeldiğine göre "beğenmeyenlerden" forma alış patması bekliyoruz;

ama yok bu sefer de çok açmışlar rengini, pumayı ve yönetimi kınıyoruz

Oynamayın kardeşim seyircinin renk kültürüyle bi forma alıcaz kırk dereden su getirtiyorsunuz almıyorum vazcaydım, pembe olursa alıcam söz... Diye gider bu...

Shot with Canon EOS 30D
                        Bahanesi çoooooook!!!!
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Çoraplar düzelmiş,bravo

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            antreman tişörtlerinin aviside açık mavi.

ben büyükçekmede ts clupa gittim bi tane forma yoktu inanırmısım ts clupta.. e-5 yolu üzerinde yine puma outlete girdim yine yok.. zaytinburnu pumaya gittim 1 tane vardı 35 ytl ye çok güzel bi forma hangi yılın bilmiyorum galiba özel bişeydi hani 100.yılda yapılanlar gibi fantazi bişeydi oda xxl idi m olsa alcaktım direk..

şimdi son umudum metrocity/levent puma..

Yorum

• Arkadaşlar www.trabzonspor.com.tr den almayı deniyor musunuz???
                              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• formalar daha dün koyuldu oraya ayrıca taksit yok ve görmeden dokunmadan almak istemiyorum ama alınabilir tabi..

ama burası daha mantıklı en azından taksit var bide kargo olmasa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X