Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En kotu ihtimal boyle olur insallah...

Puma sanki baska dizayn yokta boyle bir xxx secti.. nasil olur yahu?.. Ne yapalim alacaz yinede
    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 03.07.2007, 12:04.

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardesim..

Ben Ts Club'e gittim bana'da Temmuz'da gelecek soylediler.. su an bekliyorus.. her an gelebilir

ts club temmuz diyorsa o anca ağustosta gelir

Yorum

• Arkadaşlar, inanalım mı bilmiyorum ama yeni sezon formalarımıza 1 2 hafta içinde (hatta bana bu hafta dendi) kavuşuyormuşuz Şaşırdığımda ise garip bir tepki aldım "neden şaşırdınız". Açıkçası benim şaşırmama şaşırmalarına ben onlardan daha çok şaşırdım İnşallah bizi şaşırtmaya devam ederler de bu sene erkenden formalarımıza kavuşuruz
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• hah şöyle güzel haberler verin arkadaşlar, haftaya Trabzona gidiyoruz. gidip de ts club'dan forma almadan dönmek vallahi ayıptır.
          işin aması ise ben pumanın bu sene geçen senekilerden çok farklı forma yapacağına inanmıyorum. eğer iki parçalaı yaparlarsa da çok iyi olur kanaatindeyim..

Yorum

• Hafta sonundaki maça yeni formalar la çıkarlar herhalde?

Yorum

• gs bugün tanıtıyor formaları
              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Bursaspor antremanlarına yeni sezon malzemeleriyle çıkıyor.Puma deemekki yaparıormuş

Yorum

• iyi iyi

Bekliyorum, bakalim nasil olacak formalarimiz! Gelki belli oldu gibi... Bursa gibi ayni olacak!

Yorum

• Galatasaray'in yeni 2007/08 formalari yarin satisa cikiyor... ufffff

Vallahi yalan yok, adamlarda ne super forma var yaa!, Gercekten Adidas'in yaptigi fark ortada!

Puma nedir ki yaa?... kahretsin!

En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 04.07.2007, 00:23.

Yorum

• Yakalar böle olcak galiba bu sefer

Yorum

• GAY-seninkiler iğrenç, iğrenç olmasının ötesinde bu güzelim bordo-mavi sitemizi renkleriyle kirletiyor.

Yakalar geçen seneye nispeten daha iyi ve Puma amblemi nihayet doğru düzgün bir yerde olacak gibi. İnşallah bizi Bursa'yla aynı kefeye koyup aynı formalara renkleri değiştirip vermezler. Az kaldı bakalım ne göreceğiz
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• cinconun formasındaki avea reklamı sanki biraz daha büyümüş
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• zuhaha bu gs nin dormaları çok kötü olmuş ya puma bundan kötüsünü yapamaz heralde
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Gerçekten Cimbom un formaları hoş değil açıkcası internette hazırlanan fantezi formalar çok daha güzel

Yorum

• bence geçen seneki TS Club formaları güzeldi bu senede üretebilir belki ama pumada umarım geçen seneki formalardan farklı üretir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X