Ne yapalim, 2 sene daha Puma ile beraberiz!.. Ben sahsen ne olursa olsun, yeterki bizim Trabzonspor olsun! Yeterki o guzel Bordomavi olsun Bizim kulube ve takimimiza sahip cikalim ve destek olalim yeter!!!
Bence Kappa tabiikii Super! yavas mailleri yollayalim Yonetime... belki degisirler..
benim tercihim.. bunlar!
1, KAPPA
2, DIADORA
3, NIKE
bu arada bu sezon Turkiye Super Lig'de sadece Ankaraspor giymis Nike formalarini yaaw! Hayret .. Helal Olsun! Bizde'de koylu salvar pumalarla rezil oluyoruz haha!
En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 01:05.
Ne yapalim, 2 sene daha Puma ile beraberiz!.. Ben sahsen ne olursa olsun, yeterki bizim Trabzonspor olsun! Yeterki o guzel Bordomavi olsun Bizim kulube ve takimimiza sahip cikalim ve destek olalim yeter!!!
Bence Kappa tabiikii Super! yavas mailleri yollayalim Yonetime... belki degisirler..
benim tercihim.. bunlar!
1, KAPPA
2, DIADORA
3, NIKE
bu arada bu sezon Turkiye Super Lig'de sadece Ankaraspor giymis Nike formalarini yaaw! Hayret .. Helal Olsun! Bizde'de koylu sakvar pumalarla rezil oluyoruz haha!
nike nin ankaraspora yaptığı formalar bizim puma dan farkısızdı
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Nike'i hic begenmiyorum. Yalan yok Dünya Kupasi'ndan önce Total 90 formalari güzeldi ama ondan sonraki formalari hic begenmedim. Kappa ve Adidas'tan baska forma yalan
Kappa Cok SUper Kardeslerim... (ben sahsen yonetime bildirdim sozlesme sonrasi Kappa giyelim diye..)..
Adidas?... Yahu abicim, adidasin formalari hep ayni gibi yaa... Bak Liverpool'a Ha gecen sezon forma giymissin haa bu sezon yeni.. ikisi'de ayni! hep uc cizgili biseey..!
Bu sene Puma'yo hic begemedim... Ama Villareal'in formasina bir bakin Allah Askina!!! Yahu bu Puma mi dersiniz! Oyle bir forma yapmislar ki adamlara... Gozlerim Kamasti!... Tam bir 2006/07 Sezon Puma Formasi boyle olmaliydi!...
Villarea'in Bomba gibi Puma Formasi!!!
Dikkat edin... Farklar Ortada!!
1, Forma'nin arka ense bolumu kesik deyil.. Normal!
2, Forma'nin Kumasi Cok Rahat ve Lycra! Yani Kappa'lardaki gibi... Esnek ve rahat!
En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 16:01.
formaya fiziksel olarak ellemeden nasıl rahat olduğunu ve kumaşın kaliteli olduğunu anladın ?
bence yine tasarım sıfır .
kumaş üstteki resimde göründüğü kadarıyla geçen seneki trabzonspor formasının kumaşıyla aynı .
tek fark yakalar .
sonuç ; elde var sıfır . sade yaka düzenlemekle olmaz bu işler . adam gibi tasarım yapsınlar , biraz özensinler . kumaşları geliştirsinler çarşaf gibi bir kumaşa forma yapmasınlar .
forma koleksiyonu yapmaya başladığımdan beri ilk kez bir sezon forma almadım. bari bu sezon güzel birşey olsada alsam . güzel olmasını geçtim ortalama birşey yapsınlar bari
evet yaaa bencede turuncu forma yapmak lazım yeniden...hoş oluyordu...dünyanın tüm büyük takımlarında böyle bir uygulama var...b
zde neden olmasın...bvizde niye bu kadar tepki topladı bu turuncu forma anlamadım
Yorum