Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eveeeettt kappayı hiç bi formaya değişmem

Yorum

• Yapacagimiz birsey yok arkadaslar,

Ne yapalim, 2 sene daha Puma ile beraberiz!.. Ben sahsen ne olursa olsun, yeterki bizim Trabzonspor olsun! Yeterki o guzel Bordomavi olsun Bizim kulube ve takimimiza sahip cikalim ve destek olalim yeter!!!

Bence Kappa tabiikii Super! yavas mailleri yollayalim Yonetime... belki degisirler..

benim tercihim.. bunlar!

1, KAPPA
      2, DIADORA
      3, NIKE

bu arada bu sezon Turkiye Super Lig'de sadece Ankaraspor giymis Nike formalarini yaaw! Hayret .. Helal Olsun! Bizde'de koylu salvar pumalarla rezil oluyoruz haha!
      En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 01:05.

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yapacagimiz birsey yok arkadaslar,

Ne yapalim, 2 sene daha Puma ile beraberiz!.. Ben sahsen ne olursa olsun, yeterki bizim Trabzonspor olsun! Yeterki o guzel Bordomavi olsun Bizim kulube ve takimimiza sahip cikalim ve destek olalim yeter!!!

Bence Kappa tabiikii Super! yavas mailleri yollayalim Yonetime... belki degisirler..

benim tercihim.. bunlar!

1, KAPPA
        2, DIADORA
        3, NIKE

bu arada bu sezon Turkiye Super Lig'de sadece Ankaraspor giymis Nike formalarini yaaw! Hayret .. Helal Olsun! Bizde'de koylu sakvar pumalarla rezil oluyoruz haha!

nike nin ankaraspora yaptığı formalar bizim puma dan farkısızdı
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ne olsun kardesim... Insallah bu sene iyi ve degisik bir dizayn'li forma yapsinlar!!!...

Reform anlayacagin!

Yorum

• 1.Nike
            2.Puma
            3.Adidas

Yorum

• kappa/Adidas başka forma tanımam.Ayrıca nike ın formalarının neyini beğeniyorsunuz anlayamadım düz forma yapıyorlar sadece tek artısı kumaş kalitesi
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• puma değişecekse kappa olsun yada adidas
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Nike'i hic begenmiyorum. Yalan yok Dünya Kupasi'ndan önce Total 90 formalari güzeldi ama ondan sonraki formalari hic begenmedim. Kappa ve Adidas'tan baska forma yalan
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Kappa ve Adidas haaa?...

Kappa Cok SUper Kardeslerim... (ben sahsen yonetime bildirdim sozlesme sonrasi Kappa giyelim diye..)..

Adidas?... Yahu abicim, adidasin formalari hep ayni gibi yaa... Bak Liverpool'a Ha gecen sezon forma giymissin haa bu sezon yeni.. ikisi'de ayni! hep uc cizgili biseey..!

Bu sene Puma'yo hic begemedim... Ama Villareal'in formasina bir bakin Allah Askina!!! Yahu bu Puma mi dersiniz! Oyle bir forma yapmislar ki adamlara... Gozlerim Kamasti!... Tam bir 2006/07 Sezon Puma Formasi boyle olmaliydi!...

Villarea'in Bomba gibi Puma Formasi!!!

Dikkat edin... Farklar Ortada!!

1, Forma'nin arka ense bolumu kesik deyil.. Normal!
                    2, Forma'nin Kumasi Cok Rahat ve Lycra! Yani Kappa'lardaki gibi... Esnek ve rahat!

En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 16:01.

Yorum

• formaya fiziksel olarak ellemeden nasıl rahat olduğunu ve kumaşın kaliteli olduğunu anladın ?

bence yine tasarım sıfır .
                      kumaş üstteki resimde göründüğü kadarıyla geçen seneki trabzonspor formasının kumaşıyla aynı .
                      tek fark yakalar .

sonuç ; elde var sıfır . sade yaka düzenlemekle olmaz bu işler . adam gibi tasarım yapsınlar , biraz özensinler . kumaşları geliştirsinler çarşaf gibi bir kumaşa forma yapmasınlar .

forma koleksiyonu yapmaya başladığımdan beri ilk kez bir sezon forma almadım. bari bu sezon güzel birşey olsada alsam . güzel olmasını geçtim ortalama birşey yapsınlar bari

Yorum

• hayirlisi...

Bence 2005/06 sezon formalari'da cok guzel yaa. Ozellikle bizim Turuncu formalar! Bu sene keske turuncu yapsalar degisik bir dizayn ile.. Superb Olur!

Yorum

• evet yaaa bencede turuncu forma yapmak lazım yeniden...hoş oluyordu...dünyanın tüm büyük takımlarında böyle bir uygulama var...b
                          zde neden olmasın...bvizde niye bu kadar tepki topladı bu turuncu forma anlamadım

Yorum

• formaları küçümserken kullanılan bazı kelimeler beni incitti,biraz daha dikkat edebilir misiniz..

Yorum

• Yani özel olarak uğraşsan ancak bu kadar rezil yaka yapabilirsin. Anlaşılan bu sene de yakalardan çekeceğimiz var.

En son My tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 18:05.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anlaşılan bu senede yakalar berbat.
                                Hayir!... Hicde deyil! Kim demis kardesim.....

Bu sene Bambaska bir Puma formasi giyecegiz!... Insallah Puma bu sene bize gercek guzelligini gosterecek!

Murat Dinc kardesim... Ne tepkisi abicim yaa, cekemiyorlar! 2005/06 Sezonu en iyi Formalari Biz Giydik! ama ne yazik fazla birsey yapamadik!

Isterim birdaha gormek bu Turuncu formalari!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X