Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki sezon %90 Nike ile yola devam edeceğiz.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki sezon %90 Nike ile yola devam edeceğiz.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki sezon %90 Nike ile yola devam edeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki sezon %90 Nike ile yola devam edeceÄŸiz.En son Erkin tarafından düzenlendi; 13.11.2022, 23:38.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Sorun herhangi bir marka değil kulübün markaya yaklaşımı.
Ne istediğinizi bilir, doğru planlama yaparsanız takım ve taraftar üzerinde pozitif etki bıracak ürünler çıkarılır.
Nike iyidir ayrıca.
Yorum
-
Abi oyle tabi ancak kulup marka iliskisi sikintili oldu hep, ona istinaden soyledim. Nike da yonetici marka iki taraftan kaynakli bize yine kotu davranacaktirElit urunlerinin kalitesi iyidir muhakkak, sadece (bence) dizaynda sikintilar var. Mesela GS`ye birbirinden kotu formalar yapiyorlar surekli. Gerci renkleri de igrenc, Valentino falan elleriyle %100 ipekten dikse yine bir sey cikmaz o renklerden
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Elit kategori olacaksa nike iyi olur ama biz macronda da kumaş olarak kaliteli olanları tercih etmedik.
nike bize sponsor mu olacak yoksa ürün tedariki mi sağlayacak asıl önemli olan o.
sponsor olacaksa 1 tane bize özel elit kategori ve 2 tane elit katalog üretiyor.
ama diğer türlüsünde bizim seçtiğimiz kalitedeki kataloglardan birinden ürün görüyoruz.
bu naylon da olabiliyor -ki genelde naylonumsu ürünler seçip giydik- bu 2014-2015 sezonundaki kalitede de olabiliyor.
mühim olan hangi pozisyonda anlaşılacağı.
Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum