Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biri stada biri formaya sponsor olsun, yıllık da en az 5'er milyon euro ateşlesinler lütfen.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yeni Formaya "8" Numarali güzel bir forma arkasi yazisi ariyorum...

varmi tavsiye?

Yorum

• İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şampiyonluk formasındaki macron ve TS logosunu bordoyu ortalayacak şekilde ortalamak zor olmasa gerek bu nedir ya

[ATTACH]21457[/ATTACH]
        Düzeltilir mi acaba. Beklemek mi lazım, hazır sponsorsuzken almak da güzel.
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Düzeltilir mi acaba. Beklemek mi lazım, hazır sponsorsuzken almak da güzel.
          ortadaki bordo kalın çubuk yeterince geniş değil o yüzden bu şekilde yaptılar logolar ortalansa çok daralacak
          En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 17.05.2022, 20:57.

Yorum

• Forma Teknik Sponsorumuz Macron ve Ürünleri

Beden kalmamış tsclupta. Bilcee sitesinden aksak ekonomik olarak kulübe katkısında fark var mı?
            En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 17.05.2022, 19:48.
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yine beden kalmamış formalarda

muhteşem istikrarlı bu konuda TSClub!
              Kalmadı da niye kalmadı, çok satıldığından değil fuzuli bedenleri az aldıklarından falan... dün Forum'daki Tsclub'da S dolu M dolu, L yok, Xl yok, 2Xl az kaldı...
              He anasını satayim en çok L XL falan mı talep görüyor ppeehh...
              Öncesinde Varlibaş'dan M aldım kendime, diğer bedenler de vardı..
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Siteden alınanlarda vestel reklam var. Internette vestel'siz formalar var, ts clubda mi satiliyor bunlar?

Yorum

• Bordo-mavinin doğru kullanımı o kadar fark ediyor ki...

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalmadı da niye kalmadı, çok satıldığından değil fuzuli bedenleri az aldıklarından falan... dün Forum'daki Tsclub'da S dolu M dolu, L yok, Xl yok, 2Xl az kaldı...
                    He anasını satayim en çok L XL falan mı talep görüyor ppeehh...
                    Öncesinde Varlibaş'dan M aldım kendime, diğer bedenler de vardı..
                    Forma konusu değil sadece giyim sektöründe küçük bedenler bulunmuyor hep large xl bedenler fazla fazla çözemedim ben bu işi.

Yorum

• tsclub her zamanki gibi...

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forma konusu değil sadece giyim sektöründe küçük bedenler bulunmuyor hep large xl bedenler fazla fazla çözemedim ben bu işi.
                      Türkiye gerçekleri göbekli bir toplumuz, L ve XL hatta slim XXL nin çok satması/üretilmesi normal.
                      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tsclub her zamanki gibi...

Türkiye gerçekleri göbekli bir toplumuz, L ve XL hatta slim XXL nin çok satması/üretilmesi normal.
                        küçük bedenler tükenmiş oluyor ama demek ki ihtiyaca göre az geliyor onu demek istedim. yoksa toplumun obezite oranı artıyor zaten ab'de 1. sıradayız o konuda.

Yorum

• Bu sene moda bordo mavi
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yeni forma ve dizaynları şuradan görebilirsiniz :

Oldham Athletic have unveiled their new Away kit for the 2025/26 season, commemorating the club’s 130th anniversary with a bold red design that pays tribute
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu sene moda bordo mavi
                              tek renk forma güzel duruyor

küçük detaylar ile olayı tamamlıyorlar
                              TEKKEBALL

Yorum

• Arkadaşlar şampiyonluk kupa akşamı siparişimi verdim forma dün geldi. TSclub da vestel reklamı vardı ve arka yazısı beyazdı. Ancak formada vestel reklamı yok ve arka baskısı altın sarısı olarak gelri. Benim de işime geldi doğrusu.
                                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X