Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerçekten mi? Sadece düne özel mi vardı sponsor. Şuan satılanlarda yoksa çok iyi hemen almak gerek.
      Vestel bittiği için taraftara sponsorsuz

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok iyi teşekkürler.
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak leoyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ulaş özdemir yeni sezonda 3 tane forma ve bu şampiyonluk forması da sette olacak dedi. Klasik çubuklu forma da var dedi sette. Toplamda 4 forma olacakmış yani.
          Teşekkürler. O açıklamasını kaçırmışım. Salı günü TS Clublarda satışa çıkacak demişti yine ulaş Özdemir. Sponsor yazısı hoşuma gitmemişti, sponsor yoksa kesin alınır.
          En son Peleray tarafından düzenlendi; 15.05.2022, 15:53.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
          A Love..Lİke No Other

Yorum

• Bu sezonki formalar hiçbiryerde yok, daha üretilmeyecek deniyor ama bu konuda bilgisi olan var mı ?
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
            A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başıma bir iş gelmeyecekse formayı beğenmedim
              Net katiliyorum. Dizayn, kalip vs 5 uzerinden 2. Iho donemi nike formayi cagristirdi. Internette ve burada paylasilanlarda cok daha potansiyel sampiyonluk formalari vardi acikcasi.
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Rakiplerin deplasmanda beyaz şort giymeleri yüzünden güzelim formalarımızın altına beyaz şort giyemiyoruz ev sahibi maçlarımızda.
                Seneye mavi şort çıkar artık herhalde, yoksa yine bordoya talimm
                Hiç yakışmıyor hiiçç
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Yeni sezon formadan alanlar varsa kalıpları nasıl.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni sezon formadan alanlar varsa kalıpları nasıl.

slim, aynı..
                    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilcee'nin sitesinden almak şart değil, değil mi? Her yerde sponsorsuzdur herhâlde.

Yorum

• Güzel tişört.

Yorum

• Hamsik.jpg

TS Club'ın sitesinde forma fotoğraflarında numara ve isim fontu gold olarak kullanılmış muhtemelen bu fontu kullanır bizimkiler.

Yorum

• Şampiyonluk forması Olimpiyat'ta 5 bin adet satılmış.

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şampiyonluk forması Olimpiyat'ta 5 bin adet satılmış.
                              Daha fazla satılabilirdi, ben alacaktım alamadım mesela.

Yola erken çıkmama rağmen trafik yüzünden son 15 dk varabildim, onda da yine meşhur sistem arızası başgösterdi millet yığıldı kapılara. Normalde tsclub tırına gidecektim, baktım fena sıra var, oraya gittim, arada çıkar alırım dedim, fakat beden kalmadı bu sefer de.

Maalesef tsclub gerçekten çok kötü yönetiliyor.
                              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Formanın sızdırılmadan yetiştirilmesi başarı. Altın rengi mavi üzerinde güzel durmuyor. Türk bayrağının ay yıldız oranında ve yerleşiminde hatalar var. Aynı şekilde Trabzonspor armasının kontur ile kullanımıda da grafik sorunlar var.
                                Altın rengi yerine beyaz olsaydı forma çok daha şık dururdu.
                                Şampiyonluğu özel forma ile taçlandırmak güzel. Olimpiyatta daha iyi bir organizasyonla çok daha fazla forma satılabilirdi. İnsanlar stada girme telaşından TS Club tırının nerede olduğunu fark etmediler bile.

Bu formanın dışında çıkacak yeni formaları bekliyoruz. Üç formanın birbiri ile uyumlu olmasını istiyorum.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X