Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.trabzonspor.org.tr/tr/ar...olar?s=1967-68
    Buradan yıl yıl gidebilirsiniz.
    Kulüp ezbere konuştuğu için ayıp etmiş.
    Ezbere konuşmuyorum, resim yüklemek için gerekli vaktim yok sadece.
    Kulüp resmi sitesinin kadro fotoğraflarını baz alarak forma tartışması yapmak doğru değil, orada amaç kadroları göstermek formaları değil. Ben de bütün formalarımızın fotoğrafları mevcut tartışma yapabileceğiniz en son insanlardan biriyim, bilgisayarımdan foruma yüklemeyi denedim ama hata veriyor. Bu konuda daha yazı girmeyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulüp resmi sitesinin kadro fotoğraflarını baz alarak forma tartışması yapmak doğru değil, orada amaç kadroları göstermek formaları değil. Ben de bütün formalarımızın fotoğrafları mevcut tartışma yapabileceğiniz en son insanlardan biriyim, bilgisayarımdan foruma yüklemeyi denedim ama hata veriyor. Bu konuda daha yazı girmeyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Sevgili Aydın Kardeşim,
      Ben de konuyu kapatıyorum ancak forma konusunu tartışacağım son insanlardan biri emin ol ki sen değilsin.
      Beni tanısan hak verirdin
      Sağlıkla kal.

Yorum

• Ben artık çubuğunu villasını geçtim, rengi kurtardık ya gerisi teferruat gibi gelmeye başladı bana
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Gelecek sezon sanırım PUMA ile devam ediyoruz.
          design is my passion

Yorum

• 61Saat Spor Servisi- Hasan Tüncel - Trabzonspor Kulübü yeni sezon formaları için özel bir hazırlığın içine girdi.

2021-22 sezonunda giyeceği formaları yeni transferleri Gervinho ve Peres ile dağıtan daha sonra da özel çekimlerle sosyal medya hesabından duyuran Bordo Mavili kulüp önemli bir hazırlığı içine girdi.

KISA FİLM ÇEKİLECEK

3 hafta sonra satışa sunulması beklenen yeni sezon formaları için kısa film çekecek olan Bordo Mavili kulüp yönetmen ve fotoğrafçı ile anlaşmaya vardı.

ŞEHİR VE FORMA TANITIMI GERÇEKLEŞECEK

Trabzon’un kültürel öğelerinin yansıtılacağı kısa filmde hem formaların hemde şehrin tanıtımı yapılacak. Çekimler için yönetmen ve ekibinin bu hafta içerisinde Trabzon’da olması ve çekimlerin 2 hafta sürmesi bekleniyor.

İDDİALI OLACAK

Haziran aynının 3. haftasına kadar yetişmesi beklenen filmin büyük ses getirmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili Bordo Mavili yönetimin medya ve pazarlama biriminin yoğun çalışma içinde olduğu gelen bilgiler arasında.

Yorum

• Arkadaslar yarin Istanbula gelecegim
              Yeni formalar geldi mi? Yoksa beklemek mi lazim
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar yarin Istanbula gelecegim
                Yeni formalar geldi mi? Yoksa beklemek mi lazim
                Ula Ceyhun az yukarı kaldır kafanı da yazılana bak "3 hafta sonra" diyor okumay mısın
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Ali Koç yeni sezon formalarının yıldızsız olacağını söyledi. Yanlış değilsem resmi olarak FB logosunda da yıldız yok.

Bunu ben de Trabzonspor için uzun süredir düşünüyorum. Yıldızın formada bulunması bana çok saçma geliyor. Biz de yıldızsız logoyu tescil ettirebiliriz.

İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gelecek sezon sanırım PUMA ile devam ediyoruz.
                  İnşallah olmaz, berbat formalar çıkardılar bu yıl.
                  En son jönts tarafından düzenlendi; 02.06.2021, 12:19.

Yorum

• Puma iyi iş çıkarmış. Başarılı bir model olmuş. Aynı modeli bizim renklerde uygulayıp bize özgü desenlerle süsleselerdi bayılırdık.

Yeri gelmişken TFF şu Arial font saçmalığından vazgeçse artık. Fener başından beri Arial'in bambaşbaşka yazıtipini kullanıyor.
                    Ligdeki diğer takımlar ise tam curcuna boldu, ekstra boldu, mediumu, kontürlüsü, zeminde okunmayan renkleri tüm tipografik tutarsızlık ve yanlışlıklarla dolu.

Önerim TFF'nin milli takımda olduğu ve diğer marka liglerde olduğu gibi kendi özgün fontunu kullanması. Fontlar ücretli lisanslı yazılımlar marka değeri ve kurumsal kimliğin en önemli parçası.

Trabzonspor kendi taraftarına sattığı ürünlerde çok daha okunaklı ve şık bir yazı tipi seçebilir.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Puma elit kategorisindeki takımlarına iyi işler çıkardı.

Yorum

• Puma FB formasıyla beni şaşırttı.

K.Atatürk ayrıntısı gereksiz olmuş. Atatürk'ün ismini formaya yazmadan önce şikeden, pislikten vazgeçin.

Yorum

• Şikecisini değil diyor.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelecek sezon sanırım PUMA ile devam ediyoruz.
                            Çok iyi olur
                            arada değişim lazım

dortmund'un forması şahane

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Puma iyi iş çıkarmış. Başarılı bir model olmuş. Aynı modeli bizim renklerde uygulayıp bize özgü desenlerle süsleselerdi bayılırdık.

Yeri gelmişken TFF şu Arial font saçmalığından vazgeçse artık. Fener başından beri Arial'in bambaşbaşka yazıtipini kullanıyor.
                              Ligdeki diğer takımlar ise tam curcuna boldu, ekstra boldu, mediumu, kontürlüsü, zeminde okunmayan renkleri tüm tipografik tutarsızlık ve yanlışlıklarla dolu.

Önerim TFF'nin milli takımda olduğu ve diğer marka liglerde olduğu gibi kendi özgün fontunu kullanması. Fontlar ücretli lisanslı yazılımlar marka değeri ve kurumsal kimliğin en önemli parçası.

Trabzonspor kendi taraftarına sattığı ürünlerde çok daha okunaklı ve şık bir yazı tipi seçebilir.
                              Bizimkilerde de problem var. Adamlar gayet de farklı bir font kullanıyor niye ısrarla o fontu kullanıyoruz anlamıyorum. Beşiktaş'ın kontur atması bile havayı değiştiriyor. Biz düze devam. Herkes fb gibi kılıfı uydurarak farklı ton kullansa TFF de geri vites yapar muhtemelen, en kötü ceza falan keser herkes kafasına göre takılamaz. Bu şekilde çifte standart oluyor.

( ゚д゚)

Yorum

• fb forması kötü.

kendi taraftarı beğenmemiş biz beğeniyoruz. komik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X