Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sponsorlar da gold rengi kullansa 10 numara olacakmış.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Sırt fontunu altın renk yaparlarsa süper olur

Yorum

• Tamamını görmekte fayda var

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Macron değil anladığım kadarıyla..
          Macron arması var ya zaten bir çeşit espriyse anlayamadım ama

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Macron arması var ya zaten bir çeşit espriyse anlayamadım ama
            Ben görmemiştim onu

Yorum

• formadaki işçilik çok kaliteli.

detaylar hatta iç taraflardaki ayrıntılar bile muhteşem.

şu ana kadarki en kaliteli formamız ve de üzerinde ciddi mesai harcanmış bir forma.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                VESTEL DURUR MU YAPIŞTIRMIŞ BEYAZ FONTU

Kesinlikle. Şu Vestel’e söz geçiremeyip ne mavi ne bordo ne de beyaz ve kırmızıdan başka bir renkte reklam bastıramıyoruz. Formaya yaZık oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• 61Saat Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü yeni sezon şampiyonluk formasını satışa çıkarıyor.
                  Bordo Mavililer 8. Şampiyonluğa özel yeni sezon formasını bugün kutlamalarda görücüye çıkaracak.
                  Tüm futbolcular şampiyonluk formasıyla bugün sahnede olacak. Ayrıca yarın oynanacak olan Altay maçında da oyuncular bu formayı giyecek.
                  FİYATI NET DEĞİL
                  Bordo Mavililer fiyat için ise sadece bu formaya özel olarak önemli bir rakam belirleyecek. İlk gelen bilgilere göre formaların 661 TL bandında olacağı ifade ediliyor.
                  YENİ SEZONDA GİYİLECEK
                  Trabzonspor Kulübü üzerinde sonsuzluk işareti bulunan şampiyonluk formasını yeni sezonda istediği takdirde alternatif forma olarak kullanabilecek.
                  SATIŞA ÇIKIYOR
                  Formaların yarın İstanbul’da Altay maçı öncesi satışa sunulması bekleniyor. Trabzon’da da aynı gün çıkması planlanırken bu durumun 1 gün daha sarkma durumu olabileceği ifade ediliyor.

Yorum

• bizim sosyal medya ve pazarlama PR ına hangi şirket bakıyorsa cidden çok kötü yönetti

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim sosyal medya ve pazarlama PR ına hangi şirket bakıyorsa cidden çok kötü yönetti
                      ses getirecek işler o kadar kaliteli yapılırken pazarlamaya yönelik işler bir o kadar kötü.

sanki amme hizmeti gibi yapılıyor işler.

Yorum

• Direkt bu formayı çağrıştırdı bana...

E adamlar boşu boşuna her gün mention atmadı.

Sanırım 600 TL de olsa alacağız formayı, öyle heyecanlandırdı.

Yorum

• Alternatif formamızın Turuncu-Bordo olmasını istiyorum
                          TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ses getirecek işler o kadar kaliteli yapılırken pazarlamaya yönelik işler bir o kadar kötü.

sanki amme hizmeti gibi yapılıyor işler.
                            meydandaki kutlama olmasaydı ne yapacaklardı acaba

Yorum

• 661 lira olursa gerçekten şaşıracağım.. 661 Lira çok fazla diyenler büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacak tamamen

Yorum

• Setteki diğer formalar nasıl bakalım.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X