Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keske macron devam etseydi kumas kalite isi digerlerinde de cok farkli olmayacaktir ki bence iyi sayilir. Dizayni da gayet iyiydi.

Puma konusunda arkadasin hakli cikma ihtimali yuksek. Nike`in golf tshirtleri meshurdu. Bunlar da katalogdan bir sey yapip verecekler. Uyduruk yapmadiklari da ortada gerci, satis hacmi belli olan Fb`ye yapilan formalar son derece kotu. (Uzerinde kulup isimleri yazan formalar kimin fikri onu da merak ediyorum gerci Tabi benim fikrim.
    En son Erkin tarafından düzenlendi; 27.11.2021, 16:17.
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• sabit tasarımlar istemiyorum. malzeme kalitesini artırsa macronda kalalım derim, ama illa değişecekse umbro olsun.
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Kim olursa olsun biraz özensin lüften

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yaşadıklarımız dan sponsor konusunda markadan ziyade ürünün nerede ve hangi kaliteyle üretildiği önem kazaniyor. Macron ilk sene çok kaliteli ürün çıkardı, sonrasında bilcee markası işi iyice fasona vurdu ve görseli güzel ama kalitesiz ürünler çıkmaya başladı.

Eğer bu döngü böyle devam edecekse hangi marka olduğu önemini kaybediyor. Sanırım Türkiye'deki maliyet fiyat unsurlarına bakarsak hangi marka alırsa alsın kalitenin düşük ama satış fiyatının yüksek olduğu döngü devam edecek.
          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Umbro olsun o zaman. Macron Türkiye'den cekiliyorsa yapacak birsey yok.

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umbro olsun o zaman. Macron Türkiye'den cekiliyorsa yapacak birsey yok.
              kardeşim macron türkiyeden çekilmesi gibi bir durum yok. macron un türkiye temsilcisi bilcee diye bir marka ve bizim formaları macron adıyla bilcee firması üretiyor. yani sen macron la devam etsen dahi senin formanı türkiyede bilcee adlı firma üretecek.

Yorum

• hummel ile bir girişimde bulunulsaydı keşke

fayda-maliyet açısından win-win durumu yakalanabilirdi tabi firma bu işe yanaşırsa
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Anlamadigim su; o kadar ürün satiliyor ama mac günleri tribünlere bakiyorum ve simsiyah bir görüntüden baska bir sey yok. Tribünlerde bordo ile maviyi secerek ariyoruz resmen.

Gs'ye, bjk'ye bakiyorum tribünler sapsari ya da bembeyaz...

Bizimkiler inat edip siyah gocuk, kahverengi mont ile maca geliyorlar.

Yorum

• beşiktaşlılar renginden,fenerbahçeliler maddi durumlarından şanslı... %100 haklısın ama durum söylediğimden ibaret.
                    TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Ben macronla devam edilmesi taraftarıyım. Hiç değilse bize has güzel formalar tasarliyorlar. Öncekiler dümdüz formaları katalogdan seçip onumuze koyuyorlardı tasarım yapmadan.

Yorum

• Umbro'nun bordo mavisine hayranım. Umbro ve Puma son ikiye kaldıysa net şekilde umbro olmalı diye düşünüyorum. Pumanın armasız forma stili bize göre değil. Üstelik herkese aynı tarzı kullanıyorlar. Umbro daha bize özel tasarım yapabilecek bir firma.
                        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                        8.KUŞATMA

Yorum

• Bu tarz sponsorluklarda en büyüklerin bir alt basamağında yer alan markalarla çalışılması taraftarıyım. Nike, Adidas, Puma bunlar artık tasarım işini neredeyse tamamen fabrikasyona dökmüş firmalar. Kalıplar standart, tasarımlar çoğunlukla aynı, sonuçlar benzer. Macron dediğim ölçekte bir firma olduğu için tasarım konusunda özel işler gördük, umarım bu sefer de Umbro ile anlaşırız. Tasarım dillerini Puma'ya nazaran çok daha başarılı buluyorum.

Yorum

• Puma'ya çalışacaksak en büyük isteğimiz Amerika kıtasına bakan birimleriyle ortaklık etmek olmalı. Aşağısı olmamalı.

Yorum

• Ufak deneme.

En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 30.11.2021, 20:34.

Yorum

• Armasız forma olayı saçmaydı.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X