Açık forma genellikle düz beyaz veya açık mavi olurdu onlara göre beyaz açik mavi bir arada farklı ve güzel olmuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2019'daki gibi prodüksiyon içeren bir tanıtım olmasa da seçilen oyuncular isabetli olmuş. İnce çubuklu formaları pek tutmam ancak renk tonu istediğimiz gibi duruyor. Lacivert forma ise yıllardır avatarımda yer alan 00-01 formasını andırıyor...
formalari hakkinda genel görüsüm :
gerçekte de görmek gerek canli canli, ama fotolara vidyoya göre yorumlayacak olursam :
çubuklu = fenâ degil ama hem yakali olmasi hem Ayman Gökdeniz Umut Risp'li Trabzonspor'un çubuklusunu hatirlattigi için biraz (-) puan veriyorum ^^
lâcivert (lâci-grî aslinda bence) = en iyisi ya da daha dogrusu en klas olani olabilir (bu seneki gri formamiz da öyleydi bence) ...
turkuaz-beyaz = hayal kirikligi, berbat... kenardan içe gelen ve logolari içine alan beyaz kisimlar fazla kalin gibi, onu geçtim bâri dikisleri kusursuz yapsalardi o ne öyle kapkalin, fâcia sekilde amatörlük kokuyor.... ve ayrica evet beyaz yerine bordo olsa çok daha iyi/klas olurdu...
hepsinin yakali olmasi da tam saçmalik, en azindan çubuklu yakasiz olsaydi tamamdi, yakanin en az yakistigi forma da o benceEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 21:54.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Çubuklu formayı çok beğendim sanki şotanın çizgili hali. Mavi formayı pek beğenmedim lacivert de ortalama bana göre..En son Kemal Öztel tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 21:57.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Mavi disinda hepsi güzel.
Mavi antrenman formasi gibi olmus, tam les...
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.soccerbible.com/media/10...azio-3-min.jpg
Ben beğendim formayı sahada çok iyi duracak ama beya yerinez bordo olsa daha iyi olurdu tabi.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 22:42.
Yorum
-
Formaları beğendim hele bordo ile mavi tonları tutturulmuş.Dizayn beğenisi kişiye göre değişir ama favorim çubuklu onu satın alacağım imkan olursa.
Şampiyonluk formalarımız bunlar inşAllah.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Ne formaydı be..İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ne formaydı be..
Yorum
-
Genel kanının aksine formada yakayı çok beğeniyorum. Daha klas bir hava katıyor. Formaları mavi hariç beğendim, detaylı fotoğraflarını görmek lazım ama ilk izlenimim çubuklu ve lacivert formanın çok iyi göründüğü yönünde. Mavideki bantları biraz ince yapsalar ve yakadaki bordo detayı kullanmasalar daha güzel olurmuş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum