Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açık forma genellikle düz beyaz veya açık mavi olurdu onlara göre beyaz açik mavi bir arada farklı ve güzel olmuş.

Yorum

• Nolur bir kere de yakasız forma yapsanız

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2019'daki gibi prodüksiyon içeren bir tanıtım olmasa da seçilen oyuncular isabetli olmuş. İnce çubuklu formaları pek tutmam ancak renk tonu istediğimiz gibi duruyor. Lacivert forma ise yıllardır avatarımda yer alan 00-01 formasını andırıyor...
        bence zâten onu örnek alarak yaptirdilar bu formayi... hepsinin geçmiste bâzi formalarimizla benzerligi var turkuaz olan hâriç...

formalari hakkinda genel görüsüm :
        gerçekte de görmek gerek canli canli, ama fotolara vidyoya göre yorumlayacak olursam :

çubuklu = fenâ degil ama hem yakali olmasi hem Ayman Gökdeniz Umut Risp'li Trabzonspor'un çubuklusunu hatirlattigi için biraz (-) puan veriyorum ^^
        lâcivert (lâci-grî aslinda bence) = en iyisi ya da daha dogrusu en klas olani olabilir (bu seneki gri formamiz da öyleydi bence) ...
        turkuaz-beyaz = hayal kirikligi, berbat... kenardan içe gelen ve logolari içine alan beyaz kisimlar fazla kalin gibi, onu geçtim bâri dikisleri kusursuz yapsalardi o ne öyle kapkalin, fâcia sekilde amatörlük kokuyor.... ve ayrica evet beyaz yerine bordo olsa çok daha iyi/klas olurdu...

hepsinin yakali olmasi da tam saçmalik, en azindan çubuklu yakasiz olsaydi tamamdi, yakanin en az yakistigi forma da o bence
        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 21:54.
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Çubuklu formayı çok beğendim sanki şotanın çizgili hali. Mavi formayı pek beğenmedim lacivert de ortalama bana göre..
          En son Kemal Öztel tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 21:57.
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• En son smart tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 21:56.

Yorum

• Cardozo çubuklusu heee, benziyormus, ama niyeyse Cardozo zamânindaki daha iyi geliyor bana
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Mavi disinda hepsi güzel.
                Mavi antrenman formasi gibi olmus, tam les...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://www.soccerbible.com/media/10...azio-3-min.jpg
                  Ben beğendim formayı sahada çok iyi duracak ama beya yerinez bordo olsa daha iyi olurdu tabi.
                  Madem bu modeli seçtiler ince detayları atlamasalardı keşke
                  En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 22:42.

Yorum

• Formaları beğendim hele bordo ile mavi tonları tutturulmuş.Dizayn beğenisi kişiye göre değişir ama favorim çubuklu onu satın alacağım imkan olursa.

Şampiyonluk formalarımız bunlar inşAllah.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ne formaydı be..
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Mavi ve lacivert formanin hic bir albenisi yok cubukluyu da yaka bozmuş...alirsam cubukluyu alıp o yakasını sokup öyle giyerim... ayrıca macron'un bu bize sürekli polo yaka yapması baydı artık... sifir ya da v yaka yapmak yasak galiba..

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne formaydı be..
                          Screen Shot 2021-05-25 at 23.19.51.jpg

Yorum

• Genel kanının aksine formada yakayı çok beğeniyorum. Daha klas bir hava katıyor. Formaları mavi hariç beğendim, detaylı fotoğraflarını görmek lazım ama ilk izlenimim çubuklu ve lacivert formanın çok iyi göründüğü yönünde. Mavideki bantları biraz ince yapsalar ve yakadaki bordo detayı kullanmasalar daha güzel olurmuş.

Yorum

• umarim sort ve konclar da bordo mavi detayi lar eklerler, sade düz beyaz yetersiz

Yorum

• ... Ankete oy vererek favori formanızı belirtebilirsiniz ...
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X