Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Bence Macrondan sonra Puma ya da Adidas olmalı kesinlikle. Ben Adidas'tan yanayım.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      umbro bordo mavi renkleri çok iyi kullanan bir marka gelecek yıllarda umarım umbro ile çalışırız .
      yönetimler kurumsallaşıp sözleşme sonuna kadar markaya yapılacak formaları önceden söylese, sinekten yağ çıkartmak adına sözleşme uzatılacaksa son dakikaya kadar markayı bekletmese ve de eğer markayla devam edilmeyecekse anlaşılacak markayı sezon başından belirlese her markada bizim renklerimizi kullanma imkanına sahip olacağız da bizde nedense bu süreç sürekli saçma sapan bir hal alıyor.

Yorum

• Başkanın açıklamalarına göre tanıtım tarihini 20 Haziran olarak planlıyorlarmış.

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanın açıklamalarına göre tanıtım tarihini 20 Haziran olarak planlıyorlarmış.
          Çok geç ya.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• instagramda formalara en yakın tasarımlar paylaşılmaya başlanmış. çubuklu çok iyi gözüküyor.

Yorum

• sosyal medyada belirtilen forma modelleri. Umarım doğrudur. Sadece mavi formadaki Trabzonspor armalarının çokluğu hoşuma gitmedi.
              5DC6E258-83BA-4E75-BE62-6E2316FBB6B7.jpg
              D4AA1B5C-292F-49C4-9323-4729440DF24E.jpg
              A7EB6D56-08FE-40C4-B8C7-E4D7ABC20917.jpg
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sosyal medyada belirtilen forma modelleri. Umarım doğrudur. Sadece mavi formadaki Trabzonspor armalarının çokluğu hoşuma gitmedi.
                [ATTACH]20506[/ATTACH]
                [ATTACH]20507[/ATTACH]
                [ATTACH]20508[/ATTACH]
                Keşke bunlar çıksa
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Keşke bunlar çıksa
                  Hayaller hayatlar olur bizde kesin
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yukarıda ki formaları hayalsport diye bi hesap tasarlamış.
                    bizimkilerin böyle bişe olacağını sanmıyorum.
                    Şimdiye kadar hep öyle oldu.

Yorum

• bu tasarımlar çok güzelmiş

Yorum

• Gelen bilgilere göre deplasman formasından pek bir şey beklemeyin deniyor. Çubuklu ve taraftar forması güzelmiş ancak deplasman forması olarak geçen forma biraz tırt diyorlar. Geçen Yunus Emre Sel söylemişti, ben pek beğenmedim deplasman formasını diye.

Bu tasarımdaki tüm formalar çok hoş o yüzden beklentiyi çok arttırmayalım
                        En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 17.05.2021, 10:02.
                        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gelen bilgilere göre deplasman formasından pek bir şey beklemeyin deniyor. Çubuklu ve taraftar forması güzelmiş ancak deplasman forması olarak geçen forma biraz tırt diyorlar. Geçen Yunus Emre Sel'de söylemişti, ben pek beğenmedim deplasman formasını diye.

bizim kappa döneminin son iki senesi dışında her biri muhteşem olan bir formamız olmadı zaten. alternatif inşallah bir şeye benzer.

dün bir de konferans ligi için 4. forma çıkabilir muhabbetleri döndü. onu da aceleye getirip saçma sapan bir model olarak yapmasınlar da.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelen bilgilere göre deplasman formasından pek bir şey beklemeyin deniyor. Çubuklu ve taraftar forması güzelmiş ancak deplasman forması olarak geçen forma biraz tırt diyorlar. Geçen Yunus Emre Sel'de söylemişti, ben pek beğenmedim deplasman formasını diye.

Zaten bu maliyetler ve döviz artışı ile 3 tane müthiş forma beklemek de enayilik
                            3 formadan 1 tanesi beklentiyi karşılasa ben tatmin olurum tahminimce 1 tanesi teferruatli olur diğer 2si basic tabir edilen ucuz maliyetli olur...
                            Forma fiyatları da herhalde minimum 400 tl olur en az

Yorum

• beyaz formamız hazırlık maçları türkiye kupası dahil bir mağlubiyet bile almadı satın almak için de bir sebep doğmuş oldu

Yorum

• Çubuklu ve mavi forma haziran sonunda alternatif forma temmuz da satışa çıkar diyorlar. Haziran ayı içinde tanıtım çekimleri yapılacakmış. Bu sene çubuklu formayı beyaz şort ile görebileceğiz galiba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X