Bence Macrondan sonra Puma ya da Adidas olmalı kesinlikle. Ben Adidas'tan yanayım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumbro bordo mavi renkleri çok iyi kullanan bir marka gelecek yıllarda umarım umbro ile çalışırız .
Yorum
-
İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın açıklamalarına göre tanıtım tarihini 20 Haziran olarak planlıyorlarmış.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
sosyal medyada belirtilen forma modelleri. Umarım doğrudur. Sadece mavi formadaki Trabzonspor armalarının çokluğu hoşuma gitmedi.
5DC6E258-83BA-4E75-BE62-6E2316FBB6B7.jpg
D4AA1B5C-292F-49C4-9323-4729440DF24E.jpg
A7EB6D56-08FE-40C4-B8C7-E4D7ABC20917.jpgÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesosyal medyada belirtilen forma modelleri. Umarım doğrudur. Sadece mavi formadaki Trabzonspor armalarının çokluğu hoşuma gitmedi.
[ATTACH]20506[/ATTACH]
[ATTACH]20507[/ATTACH]
[ATTACH]20508[/ATTACH]
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke bunlar çıksa
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Gelen bilgilere göre deplasman formasından pek bir şey beklemeyin deniyor. Çubuklu ve taraftar forması güzelmiş ancak deplasman forması olarak geçen forma biraz tırt diyorlar. Geçen Yunus Emre Sel söylemişti, ben pek beğenmedim deplasman formasını diye.
Bu tasarımdaki tüm formalar çok hoş o yüzden beklentiyi çok arttırmayalımEn son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 17.05.2021, 10:02.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelen bilgilere göre deplasman formasından pek bir şey beklemeyin deniyor. Çubuklu ve taraftar forması güzelmiş ancak deplasman forması olarak geçen forma biraz tırt diyorlar. Geçen Yunus Emre Sel'de söylemişti, ben pek beğenmedim deplasman formasını diye.
Bu tasarımdaki tüm formalar çok hoş o yüzden beklentiyi çok arttırmayalım
dün bir de konferans ligi için 4. forma çıkabilir muhabbetleri döndü. onu da aceleye getirip saçma sapan bir model olarak yapmasınlar da.
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelen bilgilere göre deplasman formasından pek bir şey beklemeyin deniyor. Çubuklu ve taraftar forması güzelmiş ancak deplasman forması olarak geçen forma biraz tırt diyorlar. Geçen Yunus Emre Sel'de söylemişti, ben pek beğenmedim deplasman formasını diye.
Bu tasarımdaki tüm formalar çok hoş o yüzden beklentiyi çok arttırmayalım
3 formadan 1 tanesi beklentiyi karşılasa ben tatmin olurumtahminimce 1 tanesi teferruatli olur diğer 2si basic tabir edilen ucuz maliyetli olur...
Forma fiyatları da herhalde minimum 400 tl olur en az
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum