Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 403A825A-17BA-4A96-AFF3-EC5B6A1777D3.jpg
    a.madrid levante maçındaki levantenin forması bize uygun alternatif forma rengi olabilir
    En son leoyattara tarafından düzenlendi; 21.02.2021, 18:04.
    Ahval Paranormal

Yorum

• Yeni sezon forma kiti acaba Kulübün bugünkü paylaşımında "devrim kombini" mi olacak? Keşke olsa , güzel kombin.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni sezon forma kiti acaba Kulübün bugünkü paylaşımında "devrim kombini" mi olacak? Keşke olsa , güzel kombin.
        Eu-nFd7XMAMkqtG.jpg

Yorum

• bence hafta sonu maçı kombini, çucuklu kırmızı laci altına beyaz şort

Yorum

• Macron ürünleri ne kadar kalitesiz bir hevesle aldığım bütün ürünler hayal kırıklığı oldu. Polo yaka tişört fermuarlı üst haftasında pamuklandı ve daha önce hiç bir üründe görmediğim şekilde dikişlerden söküldü. İşin kötüsü bunlardan çifter çifter aldım şimdi hiçbirini giymeye cesaret edemiyorum.
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Macron ürünleri ne kadar kalitesiz bir hevesle aldığım bütün ürünler hayal kırıklığı oldu. Polo yaka tişört fermuarlı üst haftasında pamuklandı ve daha önce hiç bir üründe görmediğim şekilde dikişlerden söküldü. İşin kötüsü bunlardan çifter çifter aldım şimdi hiçbirini giymeye cesaret edemiyorum.
              Malesef aynı sorunları yaşadım. Esorfman takımı, tişörtlerin hepsi pamuklandi. Bu seneki ürünler zaten oldukça özensiz ve kalitesiz.hicbirsey almadım bu yıl ki ürünlerden.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Malesef aynı sorunları yaşadım. Esorfman takımı, tişörtlerin hepsi pamuklandi. Bu seneki ürünler zaten oldukça özensiz ve kalitesiz.hicbirsey almadım bu yıl ki ürünlerden.
                Geçen sene alınan tüm ürünlerde pamuklanma olduğu doğru. Herkesin başına geldi bu olay. Aynı olayı yakın arkadaşım da yaşadı. Yine de dayanamadı ve bu sezon ürünlerinden de satın aldı. O alınca ben de dayanamadım. 3-4 ay geçmesine rağman ürünlerde en ufak bir pamuklanma olmadı. Olacak gibi de görünmüyor. Zaten bunu TS Club çalışanları da dile getirdi. Geçen sene herkes sıkıntı çekmiş fakat bu sezon ürünlerini düşünmeden alabilirsiniz. Güzel de indirim var bildiğiniz üzere.
                Hamiş

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu çubuklu forma altına beyaz şort giymemekte neden ısrar ediliyor anlamıyorum . Efsane dönemler diyoruz kasket diyoruz ama forma kombininde nedense bunu hiç uygulamıyoruZ.
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftarın beklentisi ortak aslında. Forma setinin kesimlerinin, yaka modellerinin şık, kumaş kalitesinin güzel olması.
                      Renklerimizin doğru uygulanıp bizim renklerimize uygun modellerimizin seçilmesi.

Dandik kumaşlı forma istemiyoruz. Fiyattan dolayı kumaş maliyeti olacaksa hiç değilse A takım kaliteli giysin, isteyen ondan da alabilsin.

Bu iki takıma her sene süper formalar çıkarıyor macron

Yorum

• bologna'nın beyaz formasını bordo maviye uyarlasalar kafi.

Yorum

• city-wolves maçında wolves kombinini çok beğendim. bordolarının tonu da harikaymış. gelecek sene bordo formamız olursa bordo şort ve mavi konçla giyeriz umarım.

Yorum

• Scunthorpe 21-22 Home & Away Kits Vote - Many Amazing Options - Footy Headlines-1.jpg

Scunthorpe United(EFL League Two - Lig seviyesi: Ingiltere 4.Lig) bir kez daha taraftarlarına 2021-22 sezonu için iç saha ve deplasman forması tasarımlarını seçme şansı sundu

Update: Scunthorpe United have narrowed the 21-22 home kit vote down to two shirts, with fans again able to choose their preference for the Iron's home kit for the 2021-22 season.

Macron giyiyorlar. Linke tıklayıp çalışmalaır detaylı görebilirsiniz benzer renklerimiz

Yorum

• bizim için seçilen formalardan biri galiba çapraz kollu bir modelmiş.
                              En son theo tarafından düzenlendi; 05.03.2021, 19:23.

Yorum

• bjk bizim kadar giymiyor kardeş haklısın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X