Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yakalı forma olmamasını memnuniyetle karşılarım hiç sevmiyorum. Kendi hayatımda da yakalı kıyafetler tercih etmiyorum

Şu alternatif renk işi. Siyah, gri ve gri giydik macron'un ilk 3 yılında hala daha daha farklı renkleri denemek için ne bekliyorlar?

Yanlış okumuşum siyah-gri değilmiş. Güzel. Sanki siyah he gri değil haberiniz olsun gibi okudum

WhatsApp Image 2021-02-15 at 20.22.52.jpeg

Kappa formaları sevmesem de şu renk bizim renklerimiz ile çok iyi çalışabilirdi
    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 15.02.2021, 20:24.

Yorum

• Beyaz forma yasaklanmalı. Küfür eder gibi seçiyorlar bir de.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Forma seçildiğine göre özel forma gelmeyecek..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma seçildiğine göre özel forma gelmeyecek..
          kardeşim beyaz ve siyah renk forma olmasında ne olursa olsun .

Yorum

• Macron bize katalog forma yapmadı bildiğim kadarıyla seçildiden kasıt modelleri belirlendi anlamındadır. Macron ile 3 yıldır iyi giden bir anlaşmamız var. Katalog forma yapacaklarını sanmıyorum.

Yorum

• ilk sezonki mavi, ikinci sezonki bordo ve bu sezonki beyaz zaten hep aynı modelin üzerinde renkleri değiştirip biraz oynanmışıydı.

mavi ilk sezon göze hoş gelmişti fakat devam niteliğinde aynı modelin farklı renkleri biraz kolaycılık oldu aslında.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yaka ve kollar çok şık ama nedense bir kısmı çubuklu bir kısmı düz formaya ısınamadım.

nike da buna benzer modeller yapıyor. bize denk gelecek diye korkmuştum.

Yorum

Genel yorum ne yönde bilmiyorum ancak bana aşırı çirkin geldi yinede bizim renklerde nasıl durur diye merak etmedim değil.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Genel yorum ne yönde bilmiyorum ancak bana aşırı çirkin geldi yinede bizim renklerde nasıl durur diye merak etmedim değil.
                      Forma kalitesi kötü görünüyor zaten. Bizim keşanlı forma gibi naylonumsu. Dandik duruyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Macro'dan bağımsız; her forma modelinin kendini gösterdiği bir renk var. Veya tersinden söyleyelim; her rengin kendini gösterdiği bir model var.

Bu sezonki Gençlerbirliğinin çubuklu formasının modeli çok güzel mesela. Kırmızı siyahtaki etkisi başka renklerde aynı olmuyor. Bizim renklerimize en güzel giden model Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı model.
                        Renklerimizin yanında kullanılan doğru renklerle kombin edilmesi de önemli.

Degrade geçişli forma modelleri de her renge gitmiyor. Hele bizim renklerimiz gibi zor renklerde uygulaması sıkıntılı.
                        Forma modellerini ve yardımcı renkleri seçerken bordomuzu sabit tutup mavinin bütün tonları ile oynayabiliriz. (asıl formanın haricinde tabii ki)
                        Mavinin açık veya koyu tonları yine mavi kimliğini yansıtırken bordo gibi tonunu tutturması zor renklerin açık halleri magentaya pembeye kadar gidiyor.
                        2014-2015 sezonundaki Cardozolu forma setinde bordo çubuklularda böyle bir ton geçişi yapmışlardı o modelde efsane olacakken mavi yerine bordo da geçiş yapılınca yapması gereken etki eksik kalmıştı.

Yukarıda paylaştığım Macron formalarının model yaka ve kol kesimleri ile kalıp olarak değişik geldi diye paylaştım. Çubuklumsu formalar olmuyor veya her renge gitmiyor. Üstteki modelin uygulamasındaki sıkıntı da kırmızının beyaza giderken pembe olmasıyla ilgili olabilir. Mavide aynı etki olmaz bana göre.

Çubukluyu gerçek çubuklu, parçalıyı gerçek parçalı, alternatif formayı eski sezonların tekrarı değil yenilikçi beklerim.

Yeni sezon modellerinin seçildiği söyleniyor. Benim beklentilerim şöyle:
                        Üç forma seti de birbiri ile uyumlu modellerden oluşsun. Şampiyonluk ihtimaline karşı Türk bayrağının yerini şimdiden ayırın.
                        Mavi ağırlı gerçek renklerimizde bir çubuklu, Bordo ağırlıklı -Aston Villa tarzı- parçalı, içinde bordo mavi renklerin olduğu alternatif forma.
                        Çubuklu forma mavi ağırlıklı olduğu için beyaz şortla da kombin edilebilecek şekilde düşünülmeli. Beyaz şort parçalı formanın altına da giyilebilir, alternatif forma rengi seçilirken yine beyaz şort ile giyilebilir renklerden olmalı. Beyaz forma tarihimizde kullandığımız renkler, yine 2014-2015'te olduğu gibi içinde bordo mavi renkler olan beyaz forma olabilir, beyaz formaya karşı değilim sadece doğru tasarım ile uygulanmalı. Forma setleri uyumlu olursa rakibin forma setine göre beyaz forma mavi şort veya bordo şort ile de kombinlenebilir.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 19.02.2021, 12:47.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Taraftarın beklentisi ortak aslında. Forma setinin kesimlerinin, yaka modellerinin şık, kumaş kalitesinin güzel olması.
                          Renklerimizin doğru uygulanıp bizim renklerimize uygun modellerimizin seçilmesi.

Dandik kumaşlı forma istemiyoruz. Fiyattan dolayı kumaş maliyeti olacaksa hiç değilse A takım kaliteli giysin, isteyen ondan da alabilsin.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bugünkü maçta efsane formayı giyeceğiz. Takımlar ısınmaya bu tişörtlerle çıkacaklar.

Yorum

Taraftarın beklentisi ortak aslında. Forma setinin kesimlerinin, yaka modellerinin şık, kumaş kalitesinin güzel olması.
                                Renklerimizin doğru uygulanıp bizim renklerimize uygun modellerimizin seçilmesi.

Dandik kumaşlı forma istemiyoruz. Fiyattan dolayı kumaş maliyeti olacaksa hiç değilse A takım kaliteli giysin, isteyen ondan da alabilsin.

kappa döneminde bu şekilde bir uygulama vardı. taraftar forması ve de futbolcu forması ayrıydı kumaşları. futbolcu formasının fiyatı taraftarın 2 katına yakındı ama kalite farkı çok çok fazlaydı.

su yeşili formayı futbolcu forması olarak almıştım ve de kumaşta 15 sene geçmesine rağmen zerre bozulma olmadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X