Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşin sırrı doğru tasarım. Bordo Mavi Beyaz uyumunu en güzel gösteren model. Macron ile devam edeceksek düzgün bir parçalı devam etmeyecek ise Kappa iyi bir alternatif olabilir.

Bu sezon antreman ürünleri kalite ve renk seçimi olarak formaların çok önünde.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Macron özel forma tasarlıyor ama Türk bayrağının yeri belli değil.. Bizim özel formamız bu kadar olur

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşin sırrı doğru tasarım. Bordo Mavi Beyaz uyumunu en güzel gösteren model. Macron ile devam edeceksek düzgün bir parçalı devam etmeyecek ise Kappa iyi bir alternatif olabilir.

Bu sezon antreman ürünleri kalite ve renk seçimi olarak formaların çok önünde.
        Kırmızı vestel logosu ile hayal bile edemiyorum
        Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Macron özel forma tasarlıyor ama Türk bayrağının yeri belli değil.. Bizim özel formamız bu kadar olur
          Keske sorun zannedildiği gibi macronda olsa daha önce puma ya da nike da olmadığı gibi şimdi de sorun macron'da değil... sorun ne yazık ki kulüpteki bu işin sorumlularinda... sen ne isen tedarikcin de odur... kalite ayrıntıda gizli, bu ayrıntıları görecek hissedecek uzmanlar lazim...

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antrenman ürünlerinden önerebileceğiniz var mı uzakta olduğum için görme şansım yok netten bir tek üst alacağım.
            Düz mavi antrenman t-shirt. Aldım, giyiyorum. Bordo-mavi değil ama hem renk hem tasarım hem de kumaş olarak harika
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Keske sorun zannedildiği gibi macronda olsa daha önce puma ya da nike da olmadığı gibi şimdi de sorun macron'da değil... sorun ne yazık ki kulüpteki bu işin sorumlularinda... sen ne isen tedarikcin de odur... kalite ayrıntıda gizli, bu ayrıntıları görecek hissedecek uzmanlar lazim...
                Abi bu sezon giyilen çubuklunun Trabzonspor renkleriyle dalga geçmek olduğunu anlamak için uzman olmaya hiç gerek yok sen de taktir edersin ki sözüm meclisten dışarı. Bu resmen taraftarla dalge geçmektir. Antreman,stadyum saha zeminlerinden forma seçimine kadro planlamasından hoca seçimine tıpkı renklerde olduğu gibi Karabükspor gibi başlandı bu sezona.

Sanki geçen sezon şmpiyonlupa giderken tüm efor sarfedildi, sonrasında giden oyuncuların hesabını vermekle uğraşmaktan kulübe giren çıkan olmamış gibi bir hava var.

Yani yönetimler yıkılsa, olağan üstü haller olsa. Bu çok çok basit ve temel olması gereken konuların (forma,zemin vb.) sekteye uğramayacağı basit bir profesyonel yapı kurmak bu kadar zor olmamalı. Bunca istihdam açığı var sorsak her konu uzmanın teslim ediliyordur ama gelin görün ki herşeye bir bahane var.

Neyse yahu fazla doluyum.

Keşke puma olsa. Arsenal önceki sezon formasının renklerini değiş giy mis gibi.

AFS abinin paylaştığı kappa'lar da mis gibi.

Bunca yıl geçti bana göre hala en iyi formamız TS Club çubuklu Fatih Tekke dönemi.
                En son Kenan Berber tarafından düzenlendi; 12.11.2020, 21:36.

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi bu sezon giyilen çubuklunun Trabzonspor renkleriyle dalga geçmek olduğunu anlamak için uzman olmaya hiç gerek yok sen de taktir edersin ki sözüm meclisten dışarı. Bu resmen taraftarla dalge geçmektir. Antreman,stadyum saha zeminlerinden forma seçimine kadro planlamasından hoca seçimine tıpkı renklerde olduğu gibi Karabükspor gibi başlandı bu sezona.

Sanki geçen sezon şmpiyonlupa giderken tüm efor sarfedildi, sonrasında giden oyuncuların hesabını vermekle uğraşmaktan kulübe giren çıkan olmamış gibi bir hava var.

Yani yönetimler yıkılsa, olağan üstü haller olsa. Bu çok çok basit ve temel olması gereken konuların (forma,zemin vb.) sekteye uğramayacağı basit bir profesyonel yapı kurmak bu kadar zor olmamalı. Bunca istihdam açığı var sorsak her konu uzmanın teslim ediliyordur ama gelin görün ki herşeye bir bahane var.

Neyse yahu fazla doluyum.

Keşke puma olsa. Arsenal önceki sezon formasının renklerini değiş giy mis gibi.

AFS abinin paylaştığı kappa'lar da mis gibi.

Bunca yıl geçti bana göre hala en iyi formamız TS Club çubuklu Fatih Tekke dönemi.
                  Bu sezon Allahi var beyaz forma güzel , gelelim cubukluya...ben burada renk konusunda kasıtlı olarak böyle bir renk kombini oluşturulmadığını ama kumaşın özelliğinden dolayı mavinin bu tona döndüğünü kumaş da üretildiği icin geri donulemedigini düşünüyorum... kısacası bu hatanın kasıtlı değil de amatörlükten kaynaklandığına inanıyorum... her ne olursa olsun bu renge kulüp yetkilisi olarak kim onay verdiyse derhal işine son verilmesi gerekiyor.. o her kim ise hatası yüzünden belki de 50000 adet forma az satılacak... affedilir bir hata değil...

Yorum

Bu sezon Allahi var beyaz forma güzel , gelelim cubukluya...ben burada renk konusunda kasıtlı olarak böyle bir renk kombini oluşturulmadığını ama kumaşın özelliğinden dolayı mavinin bu tona döndüğünü kumaş da üretildiği icin geri donulemedigini düşünüyorum... kısacası bu hatanın kasıtlı değil de amatörlükten kaynaklandığına inanıyorum... her ne olursa olsun bu renge kulüp yetkilisi olarak kim onay verdiyse derhal işine son verilmesi gerekiyor.. o her kim ise hatası yüzünden belki de 50000 adet forma az satılacak... affedilir bir hata değil...
                    Böyle hata mı olur Cengiz. Belli ki Ağa'm'ın lacivert kırmızı fetişizminden başka bir şey degil. Yanlış da hatırlamıyorsam geçtiğimiz sezon içinde de (sözde) nostaljik formayı dillendirmişlerdi zaten.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle hata mı olur Cengiz. Belli ki Ağa'm'ın lacivert kırmızı fetişizminden başka bir şey degil. Yanlış da hatırlamıyorsam geçtiğimiz sezon içinde de (sözde) nostaljik formayı dillendirmişlerdi zaten.
                      Olur mu yahu ağam bile çıktı bu formayı eleştirdi o da ayrı bir fiyasko , sen kotu bile olsa kulüp başkanı olarak kiviracaksan bu sene böyle düşündük falan diyeceksin...değerini düşürmeyeceksin...

Yorum

Olur mu yahu ağam bile çıktı bu formayı eleştirdi o da ayrı bir fiyasko , sen kotu bile olsa kulüp başkanı olarak kiviracaksan bu sene böyle düşündük falan diyeceksin...değerini düşürmeyeceksin...
                        Valla Ağa'm'ın formalar hususunda bildiğim tek eleştirisi formaları elestirenleri eleştirmek Formayı elestirdiğini duymadım
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Orda dw ajitasyonun kralını yapmıştı yine. Forma emektir felan diye sen kimsin ki diye
                          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Orda dw ajitasyonun kralını yapmıştı yine. Forma emektir felan diye sen kimsin ki diye
                            Renkler kendi renklerimiz olmali falan dedi...

Yorum

• Bir beyaz forma kaldı alamadığım onu yarın alacağım ama Kappa'da çok iyi yeni forma sponsoru olsun harika olur...

Yorum

• budur abicim budur ya
                                EmnrtaKXMAAxrZ4.jpg
                                tsformalari61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X