Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hamsik'in tişörtündeki 17ye bak, foramdakine bak.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İnternetten sipariş vermeyi düşünenler M giyiyorsa L sipariş versinler. Kalıplar dar.

Fotoğraftaki oğluma önce S sonra M en son yukardaki L bedeni aldık rahat giymeyi sevdiği için.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kulüp şaşırtıcı bir şekilde çubuklu altına beyaz kullanmaya devam ediyor. Bu başarılı seçimin kazara olduğu ve maçlar başlayınca klasik bordo şort kullanımına geri döneceklerini düşünmüştüm. Hamsik videosunda da beyaz şort kullanılmış, takdir ettim. Çubuklu son senelerin en başarılı forma takımı olacak, öyle görünüyor.

Yorum

• coraplara ve shortlara hic bir sekilde bir yorum veya elestiri gelmiyor. sanirim hala gecen senenin aynilari.
          cubuklu formanin güzeligini biraz bozuyor bence.

shortlar da cok fazla bol. eski basketbol shortlarini andiriyor..

Yorum

• Şortlar gayet güzel, yukardaki fotoğraf sizi aldatmasın çocuk bilerek bol istedi kendine göre büyük bir şort ve formalarda olmayan uyum şortlarda var bu kez. Forma modelleri ve tarzları farklıyken şortlarda bir tutarlılık ve uyum var.
            Tek eleştirim yandaki Macron logolarının birinin nakış değil yapıştırma olması
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Görselde kullanılan font İtalya Ligine ait. Ligimizde kullanılmasına izin vermezler.
              İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koitanin forma çekimlerin de maalesef arial font kullanılmış. Font değişmeyecek sanırım.

Yorum

• 10 aylık oğlum için mavi forma aldım (diğerleri henüz satışa cıkmamış mavi formanında şortu henüz yok) kendim için cubuklu forma alıcaktım ama işlemeli formayı2E5EA268-1943-45BC-A632-6DB27E06A461.jpeg4C332C44-1CE6-4690-B7AB-9C3AA32D2D65.jpeg deneyince cok beğendim üste cok güzel duruyor kararsız kalanlara tavsiye ederim.bu arada anlara ts club bayağı hareketli

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koitanin forma çekimlerin de maalesef arial font kullanılmış. Font değişmeyecek sanırım.

Evet şu an hala Arial font kullanılıyor ancak yeni sezon için ligde veya avrupa maçlarında farklı bir font kullanılması beklentim var. Eğer bunu yaparlarsa her şeyiyle harika bir set olacak bizim için.

Yorum

• Hekimoğlu Trabzon - Diadora işbirliği ile 2021-22 sezonu formalarından biri...

Yorum

• Dün çubuklu ve lacivert formadan aldım birer tane. Futbolcularda gördüğüm zaman çubukluyu daha çok sevmiştim ama kendim giyince laciverti daha çok beğendim. Çubuklunun v yakası çok iyi gelmedi gözüme. FUtbolcular giyerken başka oluyor tabi. Lacivertte en beğendiğim detay yakadaki düğmelerin çıtçıtlı olması. Düz düğme yapmak yerine çok daha kullanışlı olmuş. Formaların kumaşları öyle terleyince üzerinize yapışacak cinsten gibi durmuyor. Uygun bir zamanda fotoğraf olarak da yüklerim. Bu seneki ürünleri sevdim ben. Yine moda giriyoruz
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• Dün forma almaya gittiğimizde kardeşim çubuklu forma alma niyetindeydi. İkimizde lacivert alıp çıktık.
                        Beyaz formayı beğenmemiştim satış elemanın ve yeğenlerim üzerinde görünce beğendim. Bu seneki üç formada güzel.
                        Kumaştan anlamam ama bu seneki naylonumsu değil daha hafif ve ferah hissettiriyor.
                        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                        Sizler var ya .....

Yorum

• Formaların kumaşları en iyi Macron formalarımız.. Set gayet güzel..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mavi dediğin işte budur. Yaka ve kol uçlarını bordo yap, al sana efsane Trabzonspor forması.
                              En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 07.07.2021, 14:30. Sebep: edit

Yorum

• ne ?

bu formanin nesi begenilir anlayamiyorum... nike in bize yaptigi fuzuli katalog formalarina benzemis... renk desen renk degil çok açik mâvi, turkuaz da degil (en azindan güzel renk turkuaz)... farkli bir tarz desek o da degil, klas desen hiç degil
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X