Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türk bayrağı bekliyordum ama formalardaki yerlerini görünce gözüm kanadı.(azıcıkta olsa simetri takıntısı olan biri olarak Türk bayrağı gözüme çok battı.)

Bayrağı eklemeden hemen sipariş vermek lazım.
    Arti 1 abi yillaridr Turk bayrakli forma bekledim simdi bayrak olmadan almanin yollarını arıyorum acaba ortadaki ucgenin üstüne basmazlarmi akhisar gibi

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arti 1 abi yillaridr Turk bayrakli forma bekledim simdi bayrak olmadan almanin yollarını arıyorum acaba ortadaki ucgenin üstüne basmazlarmi akhisar gibi
      ben az önce gri ve beyazdan sipariş verdim belki bayraksız yollarlar diye.

bu formalardaki yerden başka bir yere basmazlar bence.

bir tane bayraklı olsun diyorsan çubukluyu al derim. diğerlerini hemen sipariş verirsen belki bayraksız gelir.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben az önce gri ve beyazdan sipariş verdim belki bayraksız yollarlar diye.

bu formalardaki yerden başka bir yere basmazlar bence.

bir tane bayraklı olsun diyorsan çubukluyu al derim. diğerlerini hemen sipariş verirsen belki bayraksız gelir.
        *Eylül ayında seri bir şekilde, tüm formalarda bayraklar olacak.
        *Vestel yazısının rengi değiştirilemiyor çünkü sözleşmede firma renk değişimine izin vermiyor.
        Kupa alınmadan önce formalar üretildiği için yakalarda da düzenleme olmuyor.

@hasantuncel
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          *Vestel yazısının rengi değiştirilemiyor çünkü sözleşmede firma renk değişimine izin vermiyor.

@hasantuncel
          onun için hemen sipariş verdim bu hafta belki bayraksız olur diye.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Çubuklunun etek kesimi ile beyaz şortun alt kesimine dikkatinizi çekeyim.

Desen ve renkler çubuklunun altına beyaz şort giyebileceğimizi gösteriyor.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Özrü kabahatinden beter!

Formayı tasarlarken kupa veya şampiyonluk hedefi olmaz mı bir insanın!. Ne komik bahane. Sen tedbirini al da şampiyonluk kaçabilir, kimse de fark etmez formadaki bayrak için bırakılan boşluğu.

Taraftar inanıyor ama yönetimin inandığı yok demek ki. Bahane bence, aklımıza gelmedi demiyorlar da. Üçüncü forma yapılırken şampiyonluk veya kupa ihtimali yok muydu?

Bir sezon sonraki planlama sezon başından yapılıyor, kimse yıllık düşünmüyor. Macron ile devam mı? Sonraki sponsor kim?
              En son a f s tarafından düzenlendi; 26.08.2020, 12:21.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çubuklunun etek kesimi ile beyaz şortun alt kesimine dikkatinizi çekeyim.

Desen ve renkler çubuklunun altına beyaz şort giyebileceğimizi gösteriyor.
                çubuklu için tamam ama bu seferde beyaz forma kolunda ki renklerle uyumsuz oluyor. he çok dikkat çekiyor mu derseniz orası ayrı.
                En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 26.08.2020, 13:41.

Yorum

• Abi biz eleştirdiğimiz zaman hiçbir şeyi de beğenmiyorsunuz oluyor. Bu sene forma anlamında resmen çuvalladılar. Hamlelerin hiçbiri düzgün değil. Bayrak yerini düşünmeyen adam ocakta sene sonu şampiyon olacağız demesini biliyor. Kendi rengimizde bir formamız bile yok bu sene. Ama millete göre değişiklik iyidir. Ya ne sponsor yazısının rengi ne büyüklüğü ne bayrağın konumu doğru. Formayı forma gibi gösterecek herşeyi yanlış yapmışlar. Onca yıl sonra türk bayraklı forma giyeceğiz ama formada bayrağı ara ki bulasın.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özrü kabahatinden beter!

Formayı tasarlarken kupa veya şampiyonluk hedefi olmaz mı bir insanın!. Ne komik bahane. Sen tedbirini al da şampiyonluk kaçabilir, kimse de fark etmez formadaki bayrak için bırakılan boşluğu.

Taraftar inanıyor ama yönetimin inandığı yok demek ki. Bahane bence, aklımıza gelmedi demiyorlar da. Üçüncü forma yapılırken şampiyonluk veya kupa ihtimali yok muydu?

Bir sezon sonraki planlama sezon başından yapılıyor, kimse yıllık düşünmüyor. Macron ile devam mı? Sonraki sponsor kim?
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• Sunu yapmak cokmu zor

Yorum

• ilk garipsedim ,
                      bi yarım saat sonra yavastan gozum alıştı.
                      oyna devam
                      61

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

@hasantuncel
                        Hikaye. Sarı kaleci formasında sponsor yazısı siyah.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi biz eleştirdiğimiz zaman hiçbir şeyi de beğenmiyorsunuz oluyor. Bu sene forma anlamında resmen çuvalladılar. Hamlelerin hiçbiri düzgün değil. Bayrak yerini düşünmeyen adam ocakta sene sonu şampiyon olacağız demesini biliyor. Kendi rengimizde bir formamız bile yok bu sene. Ama millete göre değişiklik iyidir. Ya ne sponsor yazısının rengi ne büyüklüğü ne bayrağın konumu doğru. Formayı forma gibi gösterecek herşeyi yanlış yapmışlar. Onca yıl sonra türk bayraklı forma giyeceğiz ama formada bayrağı ara ki bulasın.
                          Ben hayatımda Ahmet Ağaoğlu kadar rahat yalan konuşan birini tanımadım diyecektim ki aklıma onunla aynı dönemde yöneticilik yapan bugün de belediye başkanlığı yapan şahıs geldi aklıma,vazgeçtim.

Hayır yani,sanki insanları büyülemişler gibi ikisi de ne yalan söylerse söylesin kitleleri kitliyorlar.Ayrı bir meziyet.
                          Ocak ayında biz şampiyon olacağız diyor ama forma seçiminde Türk bayrağının uygun şekilde konabileceği bir model-yaka seçimi yok.

Borcu azalttık diyor,bakıyorsun borç 80 milyon TL artmış.
                          Kİmse de ses etmiyor.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sunu yapmak cokmu zor
                            Böyle de güzel durmuyor, çözüm ne derseniz ben de bilmiyorum.

Forma tasarımında hata var galiba
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben hayatımda Ahmet Ağaoğlu kadar rahat yalan konuşan birini tanımadım diyecektim ki aklıma onunla aynı dönemde yöneticilik yapan bugün de belediye başkanlığı yapan şahıs geldi aklıma,vazgeçtim.

Hayır yani,sanki insanları büyülemişler gibi ikisi de ne yalan söylerse söylesin kitleleri kitliyorlar.Ayrı bir meziyet.
                              Ocak ayında biz şampiyon olacağız diyor ama forma seçiminde Türk bayrağının uygun şekilde konabileceği bir model-yaka seçimi yok.

Borcu azalttık diyor,bakıyorsun borç 80 milyon TL artmış.
                              Kİmse de ses etmiyor.
                              Ben iki kişi biliyorum birisi uzun adam birisi de Mükerrem Usta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Forma sponsorumuz Bilcee olabilir diyorsunuz ya oradan aklıma geldi.

En son a f s tarafından düzenlendi; 26.08.2020, 16:29.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X