Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sahi bizim gerçek renklerimiz hangileri
    Iste soylemek istedigimiz bu. Tamam kurumsal renkler onemli degil diyorsunuz tamam kabul edelim oyle olsun. Degisiklik yaptik retro oldu diyorsunuz ona da tamam. Yahu su 3 formayi koy bir de onceki yillari koy art arda 2 yil ayni bordo ve mavi tonlarini kullandigimiz yil sayisi buyuk ihtimalle sifirdir.

Kizdigimiz nokta bu. Her sene renkleri degistirerek yalama ettik arttik. Bu kadar degisiklik iyi degil diyoruz. 2 sene ust uste bile ayni rengi kullanmazken retro fantezisi nedir. Tamam bu seneki renkleri cok begendiniz madem. O zaman seneye de degistirmeyin ayni kullanin bari. Ama gorecegiz ki yine degisecek. Cocuk mu seciyor abi bu renkleri, yok mu bir uyaran.

Elit kuluplerin de forma renklerinde degisiklik oluyor. 50 yildir ayni renk giyiyorlar demiyoruz. Ama ton degisikligini her sene yapmiyorlar. Bu komik bir hareket.

Forma tanitimi konusuna da girmek gerekirse ben fazla ajitasyon yaptiklarini dusunuyorum. Bu video sezona giris ile forma tanitimi ile pek ayni baglamda yer almiyor. Mesela sezon ici boyle bir video olsa gayet hos olur ya da engelliler gunu gibi bir gunde paylasilsa cok yerinde olur. Boyle yapildigi zaman duygu somurusu imaji veriyor. Gecen seneki videonun dogalligi yok. Benzer senaryoyu kopyalamaya calismisiz, benim gozumde olmamis malesef. Bir de bu sene icin daha coskulu, taraftari gaza getirecek bir tanitim videosu beklerdim. Hepimizin moraller bitmis soyle bir sezon sonrasi. Videoyla iyice huzunleniyoruz. Zaten yikila yikila bir hal olduk, az da mutlu edin bizi ne olur.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
    8.KUŞATMA

Yorum

• Renkler sadece alternatif bir formada kabul edilebilir

Bu düpedüz saçmalık

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bütün takımlar forma renklerinin tonunda oynama yapıyorlar. Abi şu kadar basit bir şeyi ya anlamıyoruz ya da anlamamakta ısrar ediyoruz. Kurumsal kimlikte belirtilen tonlarda olmalı formalar diye bir şey varsa söyleyin de biz de bilelim. Cahilliğimize verin der geçeriz.
        Kırmızı forma çıkarsalar alır mısın? O da bordo ile aynı ailede.
        Naber?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sahi bizim gerçek renklerimiz hangileri
          Ortadaki parçalının renkleri en uygun renkler gibi duruyor. en sağdaki turkuaz mavisi Trabzonspor'a hiç uymuyor. Nike döneminin en büyük hayal kırıklığı bu turkuaz mavisidir. Bu sezon giyilecek olan koyu renkli çubuklu formanın, naylon kumaş yapısı sebebiyle futbolcular terledikçe bordo kısımları siyaha, mavi kısımları laciverte dönecektir. Ama bu çubuklunun altına mutlaka beyaz şort giyilmeli.

Yorum

• Ali Fuat bey mesleğinize,mesleki tecrübenize sonsuz saygı duymakla beraber yorumunuza katılmıyorum.Fırçayla forma yapabilen biri kara lastik giyemez mi ? Ya da kara lastik giymek bir tanıtım filmi için hatalı bir davranış mıdır ? Trabzon Abu Dabi gibi ışıltılı hayatları ile değil, aksine çoğu zaman yerel kırsal hayatı ile anılır. Siz beğenmemiş olabilirsiniz lakin bu tanıtım filmi tıpkı geçen seneki gibi birçok kesimin beğenisini kazandı.Burada çoğumuz Trabzonluyuz ve çoğumuzun köyü var, kimi çay toplar kimi fındık.Bu işleri yaparken de giyilince yapılan işi kolaylaştıran kara lastik giyilir.Bu sizin yazdığınız kadar alaya alınacak matah bir durum değildir.Kendim yakınen tanıdığım saygın üniversitelerde tıp ,mühendislik fakültelerinde akademisyenlik yapıp yazın gelip bizler gibi kara lastik giyip fındık toplayan insanlar var. Tutup şehir merkezlerinde ya da metropollerde kimse kara lastikle gezmiyor,lakin insan geldiği yeri unutmamalı...

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başka tanıtım senaryosu yok muydu?Fırçayla forma yapabilecek kadar yetenekli ama karalastik giyen kaç kişi var Trabzon'da?
            Çok arabesk olmuş, Trabzon'u gösterelim çocuk olsun duygu katalım yine köyde geçsin mi demişler.

Buraları okuyorsunuzdur, olmamış arkadaşlar hayatımı grafik tasarım ve reklamcılıktan kazanan marka danışmanlığı yapan biri olarak söyleyeyim olmamış!
            Yatak örtüsündeki forma renginin taraftarın beklediği ideale yakın mavi olması konusuna hiç girmiyorum veya çocuğa görü kocaman olmasına da. O levha çocuğun üstüne düşmesin sonra!

Forma futbolcuların üzerinde güzel. Başarı ve ruh olunca çok daha güzel görünür.
            KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Reklam filmini alaya almadım ki. Senaryoyu ve kurguyu yetersiz buldum. Hatta gereksiz
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat bey mesleğinize,mesleki tecrübenize sonsuz saygı duymakla beraber yorumunuza katılmıyorum.Fırçayla forma yapabilen biri kara lastik giyemez mi ? Ya da kara lastik giymek bir tanıtım filmi için hatalı bir davranış mıdır ? Trabzon Abu Dabi gibi ışıltılı hayatları ile değil, aksine çoğu zaman yerel kırsal hayatı ile anılır. Siz beğenmemiş olabilirsiniz lakin bu tanıtım filmi tıpkı geçen seneki gibi birçok kesimin beğenisini kazandı.Burada çoğumuz Trabzonluyuz ve çoğumuzun köyü var, kimi çay toplar kimi fındık.Bu işleri yaparken de giyilince yapılan işi kolaylaştıran kara lastik giyilir.Bu sizin yazdığınız kadar alaya alınacak matah bir durum değildir.Kendim yakınen tanıdığım saygın üniversitelerde tıp ,mühendislik fakültelerinde akademisyenlik yapıp yazın gelip bizler gibi kara lastik giyip fındık toplayan insanlar var. Tutup şehir merkezlerinde ya da metropollerde kimse kara lastikle gezmiyor,lakin insan geldiği yeri unutmamalı...
                Eleştirdiğimiz konu duygu sömürüsü. Bu yüzden konu hoşunuza gitmiş olabilir ancak kurgu ve oyunculuk çok kötü. Ayrıca gerek yok kardeşim bu çeşit duygu sömürüsüne. Bence de çok gereksiz olmuş.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ortadaki parçalının renkleri en uygun renkler gibi duruyor. en sağdaki turkuaz mavisi Trabzonspor'a hiç uymuyor. Nike döneminin en büyük hayal kırıklığı bu turkuaz mavisidir. Bu sezon giyilecek olan koyu renkli çubuklu formanın, naylon kumaş yapısı sebebiyle futbolcular terledikçe bordo kısımları siyaha, mavi kısımları laciverte dönecektir. Ama bu çubuklunun altına mutlaka beyaz şort giyilmeli.
                  Bordo giyip boğarlar formayı. Bu fırsatı kaçırmazlar

Yorum

Bütün takımlar forma renklerinin tonunda oynama yapıyorlar. Abi şu kadar basit bir şeyi ya anlamıyoruz ya da anlamamakta ısrar ediyoruz. Kurumsal kimlikte belirtilen tonlarda olmalı formalar diye bir şey varsa söyleyin de biz de bilelim. Cahilliğimize verin der geçeriz.
                    Ana formasında kim oynama yapıyor güzel kardeşim? Varsa bile ben görmedim. Mesela Liverpool kırmızı yerine bu sezon ana formamız bordo olacak dese hükümet düşer. Yapmayın...

Yorum

15-16 sezonundaki “ açık mavi “ atletten giyelim hep beraber o zaman. Tam kurumsal rengimiz o. Bi de ironi yaptığına inandırmak istiyorum kendimi yöneticilerin esas rengimizi bilmediği yorumuna?
                      yok ondan önceki sezonun harika mavi forması var onu tavsiye ederim...
                      2014-2015mavi.jpg

Yorum

• İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne olurda şöyle daha ince çubuklu olsaydı
                        Şunun güzelliğine bak...
                        Forma kendi kendine akıyor resmen.
                        Şimdi bu forma ile tanıtılan forma bir olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]19007[/ATTACH]
                          Klasik formanın benzeri yapmaya çalışılmış çok da güzel olmuş...
                          Bu bizim klasik formamız değil yalnız. Doğru bilgilenmeniz için uyarmak istedim.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ana formasında kim oynama yapıyor güzel kardeşim? Varsa bile ben görmedim. Mesela Liverpool kırmızı yerine bu sezon ana formamız bordo olacak dese hükümet düşer. Yapmayın...
                            Bizden baska mavisinde en cok oynama yapan takim inter 😊

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizden baska mavisinde en cok oynama yapan takim inter ��

Adamlar neredeyse her sezon farkli renk tonu giymiş bir önceki sezona göre
                              En son Arda' tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 11:40.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Her yıl ana renklerinde ayrı renk tonları kullanan bir kulüpte köy derneği ziniyeti hakim demektir.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X