İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Kizdigimiz nokta bu. Her sene renkleri degistirerek yalama ettik arttik. Bu kadar degisiklik iyi degil diyoruz. 2 sene ust uste bile ayni rengi kullanmazken retro fantezisi nedir. Tamam bu seneki renkleri cok begendiniz madem. O zaman seneye de degistirmeyin ayni kullanin bari. Ama gorecegiz ki yine degisecek. Cocuk mu seciyor abi bu renkleri, yok mu bir uyaran.
Elit kuluplerin de forma renklerinde degisiklik oluyor. 50 yildir ayni renk giyiyorlar demiyoruz. Ama ton degisikligini her sene yapmiyorlar. Bu komik bir hareket.
Forma tanitimi konusuna da girmek gerekirse ben fazla ajitasyon yaptiklarini dusunuyorum. Bu video sezona giris ile forma tanitimi ile pek ayni baglamda yer almiyor. Mesela sezon ici boyle bir video olsa gayet hos olur ya da engelliler gunu gibi bir gunde paylasilsa cok yerinde olur. Boyle yapildigi zaman duygu somurusu imaji veriyor. Gecen seneki videonun dogalligi yok. Benzer senaryoyu kopyalamaya calismisiz, benim gozumde olmamis malesef. Bir de bu sene icin daha coskulu, taraftari gaza getirecek bir tanitim videosu beklerdim. Hepimizin moraller bitmis soyle bir sezon sonrasi. Videoyla iyice huzunleniyoruz. Zaten yikila yikila bir hal olduk, az da mutlu edin bizi ne olur.
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum