3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Geçen seneki tanıtımda, çocuk kardeşimizi 'kullanmak' diye eleştirdiniz'mi?
Kullanmak ne demek? Onlar da toplumun parçası değil mi?
Anası babası izin vermiş, kime ne?
Gesendet von meinem Pixel 4 mit Tapatalk
Bu forumda ciddi bir şekilde begenmezuklar var.baskani beğenmez,futbolcuları beğenmez,avcı denilir beğenmez,video olur beğenmez.
Bu arkadaşları cidden merak ediyorum normal hayatta nasıllar diye.yine aynı şekilde hiçbirşeyi beğenmiyorlar mi acaba.
Genetiginde var muhalefetlik ve begenmemezlik. Duramiyoruz cünki. Kulüp tarihimizde en güzel cubuklulardan olan 2014-2015 (Cardozolu ) formasina bile ilk ciktiginda neler denilmisti.
Yok o detaylar ne öyle. Yok yaka niye beyaz degil.
Senelerdir bir Aston Villa fetisizmi var ona hic deginmiyorum.
Ama son gelinen nokta daha acayip. Neden "engelli" bir cocugu kullanmisiz videoda.
Ne yapalim? Bodrum katina mi kilitleyelim bu insanlari? Gecen sene "engelsiz" cocuklar vardi videoda. Neden orada cocuk istismarligi yapiliyor demediniz?
Zevkler ve renkler farkli oldugu müddetce herkesi ayni an da memnun edemezsin. Birinin en cok diledigi forma ciksa dahi begenmeyenler olacaktir.
Bu forumda ciddi bir şekilde begenmezuklar var.baskani beğenmez,futbolcuları beğenmez,avcı denilir beğenmez,video olur beğenmez.
Bu arkadaşları cidden merak ediyorum normal hayatta nasıllar diye.yine aynı şekilde hiçbirşeyi beğenmiyorlar mi acaba.
Aynen öyle. Kızın mutluluktan gözleri parlıyor hala daha bu güzel şeyi eleştiren var.
Bütün takımlar forma renklerinin tonunda oynama yapıyorlar. Abi şu kadar basit bir şeyi ya anlamıyoruz ya da anlamamakta ısrar ediyoruz. Kurumsal kimlikte belirtilen tonlarda olmalı formalar diye bir şey varsa söyleyin de biz de bilelim. Cahilliğimize verin der geçeriz.
Bütün takımlar forma renklerinin tonunda oynama yapıyorlar. Abi şu kadar basit bir şeyi ya anlamıyoruz ya da anlamamakta ısrar ediyoruz. Kurumsal kimlikte belirtilen tonlarda olmalı formalar diye bir şey varsa söyleyin de biz de bilelim. Cahilliğimize verin der geçeriz.
Az biraz renkler farklılık gösterebilir eyvallah. Fakat bunlar basbaya farklı renkler bence saçma oluyor sizi bilemem tabi.
Yorum