İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar nezaman cikacak beyler? Net tarihi varmi?“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Lacivert ve duruma göre turuncu
Tanıtım 3. Haftası deniliyorEn son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 11.07.2020, 22:20.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet olarak bilmiyorum, ama Temmuz Sonu diye okumustum bir yerde. Yalan degilse tabi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLacivert ve duruma göre turuncu
Tanıtım 3. Haftası deniliyorBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
Turuncu forma Kappa dönemiyle tarihimizde ilk kez kendi renklerimiz dışında yapılan 'ilk' alternatif formaydı. Başta tepki çekmişti fakat sonra fark edildi ki o sezonun en çok satan formalarından biri olmuştu. Bordo ile olan uyumu o yıllara göre kesim ve tasarımlarının özgünlüğü çekici gelmişti. Kappa sonrası TS Club ara döneminde de turuncu forma denenmişti. Nike'nin çok modelli bir sezonunda da turuncu formamız vardı.
Avrupa kupaları ve ligimizde iç saha + dış saha forma setinin yanında takım renklerinin dışında bir renkten oluşan forma seti isteniyor. Alternatif renkler seçilirken de belli bir renk skalasının içinde kalınması gerekir diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin hiçbir lisanslı ürününde kırmız renge rastlayamazsınız, olur da renklerinde olan sarı ile yanyana gelirse çıldırırlar emin olun. (yeri gelmişken Vestel Fenere sponsor olsaydı hayatta logosunu kırmızı kullanamazdı, bu konuda kulüp de kırmızı yerine bordo kullanılması konusunda ısrarcı olmalı. Bu sezon kaleci formalarında kırmızı kullanılması kimsenin dikkatini çekmemiştir ama beyaz formada kırmızı logo uyum yönünden sıkıntılı bir tercih)
Ben olsam Başakşehir'in rengini alternatif renk olarak seçmezdim. Bordo mavi ile uyum sağlayacak kullanılmayan bir sürü renk var, ayrıca bu sezonki açık ve alternatif formamız beyaz olmalı. Diğer formalar ise mavi ağırlıklı ince çubuklu forma ile bordo ağırlıklı Aston Villa tarzı parçalı olmalı. Tasarım ve renk uyumu olarak üç forma seti de birbiri ile konsept bütünlüğü içinde olmalı.
İlla turuncu kullanılacaksa antreman setlerinde bordo ile birlikte kullanılabilir. Bir de lütfen şu kumaş seçimini nefes alan daha kaliteli bir şey yapın ne olur.En son a f s tarafından düzenlendi; 12.07.2020, 00:30.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma bu formayı en güzel yapan ayrıntı yaka ve kollardaki beyazlar...
Yönetici bu formayı Macron'a yaptırmayı bilecek.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın,kollarda ve yakadaki beyaz detayı çok iyi gitmiş ama kesim kalıbı,çubukların genişliği ve yerleşimi mükemmel olmuş,usta işi.
Yönetici bu formayı Macron'a yaptırmayı bilecek.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etme, yönetimi dinleyecek bir tedarikçi varsa o da Macron ve benzeri tedarikçilerdir.
Yorum
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence asıl problem zaten firmaların bir şekilde yöneticileri dinlemesi. Gerek Nike döneminde gerek bu dönemde adamları bıraksalar belki çok daha iyi sonuçlar çıkardı.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuruncu forma Kappa dönemiyle tarihimizde ilk kez kendi renklerimiz dışında yapılan 'ilk' alternatif formaydı. Başta tepki çekmişti fakat sonra fark edildi ki o sezonun en çok satan formalarından biri olmuştu. Bordo ile olan uyumu o yıllara göre kesim ve tasarımlarının özgünlüğü çekici gelmişti. Kappa sonrası TS Club ara döneminde de turuncu forma denenmişti. Nike'nin çok modelli bir sezonunda da turuncu formamız vardı.
Avrupa kupaları ve ligimizde iç saha + dış saha forma setinin yanında takım renklerinin dışında bir renkten oluşan forma seti isteniyor. Alternatif renkler seçilirken de belli bir renk skalasının içinde kalınması gerekir diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin hiçbir lisanslı ürününde kırmız renge rastlayamazsınız, olur da renklerinde olan sarı ile yanyana gelirse çıldırırlar emin olun. (yeri gelmişken Vestel Fenere sponsor olsaydı hayatta logosunu kırmızı kullanamazdı, bu konuda kulüp de kırmızı yerine bordo kullanılması konusunda ısrarcı olmalı. Bu sezon kaleci formalarında kırmızı kullanılması kimsenin dikkatini çekmemiştir ama beyaz formada kırmızı logo uyum yönünden sıkıntılı bir tercih)
Ben olsam Başakşehir'in rengini alternatif renk olarak seçmezdim. Bordo mavi ile uyum sağlayacak kullanılmayan bir sürü renk var, ayrıca bu sezonki açık ve alternatif formamız beyaz olmalı. Diğer formalar ise mavi ağırlıklı ince çubuklu forma ile bordo ağırlıklı Aston Villa tarzı parçalı olmalı. Tasarım ve renk uyumu olarak üç forma seti de birbiri ile konsept bütünlüğü içinde olmalı.
İlla turuncu kullanılacaksa antreman setlerinde bordo ile birlikte kullanılabilir. Bir de lütfen şu kumaş seçimini nefes alan daha kaliteli bir şey yapın ne olur.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuruncu forma Kappa dönemiyle tarihimizde ilk kez kendi renklerimiz dışında yapılan 'ilk' alternatif formaydı. Başta tepki çekmişti fakat sonra fark edildi ki o sezonun en çok satan formalarından biri olmuştu. Bordo ile olan uyumu o yıllara göre kesim ve tasarımlarının özgünlüğü çekici gelmişti. Kappa sonrası TS Club ara döneminde de turuncu forma denenmişti. Nike'nin çok modelli bir sezonunda da turuncu formamız vardı.
İlla turuncu kullanılacaksa antreman setlerinde bordo ile birlikte kullanılabilir. Bir de lütfen şu kumaş seçimini nefes alan daha kaliteli bir şey yapın ne olur.
Tarihimizin alternativ renkli formalar listesi bu şekilde:
1999/00 gri (Puma)
2000/01 koyu lacivert (Puma)
2003/04 turuncu (Kappa)
2004/05 su yeşili (Kappa)
2005/06 turuncu (Ts Club)
2008/09 turuncu (Nike)
2009/10 turuncu (Nike)
2010/11 gri (Nike)
2011/12 altın (Nike)
2018/19 siyah (Macron)
2019/20 gri (Macron)