Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çubuklu buna benzemiş tarz olarak,iyi tercih.Bayrak da aynı yerde olur muhtemelen.
    Ama bu formayı en güzel yapan ayrıntı yaka ve kollardaki beyazlar...

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formalar nezaman cikacak beyler? Net tarihi varmi?
      Net olarak bilmiyorum, ama Temmuz Sonu diye okumustum bir yerde. Yalan degilse tabi.
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Lacivert ve duruma göre turuncu
        Tanıtım 3. Haftası deniliyor
        En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 11.07.2020, 22:20.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Net olarak bilmiyorum, ama Temmuz Sonu diye okumustum bir yerde. Yalan degilse tabi.
          Bende ole duydum ama net bi tatih varmi acaba...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lacivert ve duruma göre turuncu
            Tanıtım 3. Haftası deniliyor
            Bordo mavi forma yok mu ?
            Biz dar sokaklarında
            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Turuncu forma Kappa dönemiyle tarihimizde ilk kez kendi renklerimiz dışında yapılan 'ilk' alternatif formaydı. Başta tepki çekmişti fakat sonra fark edildi ki o sezonun en çok satan formalarından biri olmuştu. Bordo ile olan uyumu o yıllara göre kesim ve tasarımlarının özgünlüğü çekici gelmişti. Kappa sonrası TS Club ara döneminde de turuncu forma denenmişti. Nike'nin çok modelli bir sezonunda da turuncu formamız vardı.

Avrupa kupaları ve ligimizde iç saha + dış saha forma setinin yanında takım renklerinin dışında bir renkten oluşan forma seti isteniyor. Alternatif renkler seçilirken de belli bir renk skalasının içinde kalınması gerekir diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin hiçbir lisanslı ürününde kırmız renge rastlayamazsınız, olur da renklerinde olan sarı ile yanyana gelirse çıldırırlar emin olun. (yeri gelmişken Vestel Fenere sponsor olsaydı hayatta logosunu kırmızı kullanamazdı, bu konuda kulüp de kırmızı yerine bordo kullanılması konusunda ısrarcı olmalı. Bu sezon kaleci formalarında kırmızı kullanılması kimsenin dikkatini çekmemiştir ama beyaz formada kırmızı logo uyum yönünden sıkıntılı bir tercih)

Ben olsam Başakşehir'in rengini alternatif renk olarak seçmezdim. Bordo mavi ile uyum sağlayacak kullanılmayan bir sürü renk var, ayrıca bu sezonki açık ve alternatif formamız beyaz olmalı. Diğer formalar ise mavi ağırlıklı ince çubuklu forma ile bordo ağırlıklı Aston Villa tarzı parçalı olmalı. Tasarım ve renk uyumu olarak üç forma seti de birbiri ile konsept bütünlüğü içinde olmalı.

İlla turuncu kullanılacaksa antreman setlerinde bordo ile birlikte kullanılabilir. Bir de lütfen şu kumaş seçimini nefes alan daha kaliteli bir şey yapın ne olur.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 12.07.2020, 00:30.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ama bu formayı en güzel yapan ayrıntı yaka ve kollardaki beyazlar...
                Haklısın,kollarda ve yakadaki beyaz detayı çok iyi gitmiş ama kesim kalıbı,çubukların genişliği ve yerleşimi mükemmel olmuş,usta işi.
                Yönetici bu formayı Macron'a yaptırmayı bilecek.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haklısın,kollarda ve yakadaki beyaz detayı çok iyi gitmiş ama kesim kalıbı,çubukların genişliği ve yerleşimi mükemmel olmuş,usta işi.
                  Yönetici bu formayı Macron'a yaptırmayı bilecek.
                  Merak etme, yönetimi dinleyecek bir tedarikçi varsa o da Macron ve benzeri tedarikçilerdir.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merak etme, yönetimi dinleyecek bir tedarikçi varsa o da Macron ve benzeri tedarikçilerdir.
                    Bence asıl problem zaten firmaların bir şekilde yöneticileri dinlemesi. Gerek Nike döneminde gerek bu dönemde adamları bıraksalar belki çok daha iyi sonuçlar çıkardı.

Yorum

• Neden alternatif renk olarak gri kullanilmaz ki
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence asıl problem zaten firmaların bir şekilde yöneticileri dinlemesi. Gerek Nike döneminde gerek bu dönemde adamları bıraksalar belki çok daha iyi sonuçlar çıkardı.
                        Yok hocam, bu konuda ayrılıyoruz. Nayki seninle en iyi yaptığı formayı bile katalogtan yaptı. Diğerleri konusunda evet, kendi bildiklerini okurlarsa daha iyi bir şey çıkabilir ona katılırım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Turuncu forma Kappa dönemiyle tarihimizde ilk kez kendi renklerimiz dışında yapılan 'ilk' alternatif formaydı. Başta tepki çekmişti fakat sonra fark edildi ki o sezonun en çok satan formalarından biri olmuştu. Bordo ile olan uyumu o yıllara göre kesim ve tasarımlarının özgünlüğü çekici gelmişti. Kappa sonrası TS Club ara döneminde de turuncu forma denenmişti. Nike'nin çok modelli bir sezonunda da turuncu formamız vardı.

Avrupa kupaları ve ligimizde iç saha + dış saha forma setinin yanında takım renklerinin dışında bir renkten oluşan forma seti isteniyor. Alternatif renkler seçilirken de belli bir renk skalasının içinde kalınması gerekir diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin hiçbir lisanslı ürününde kırmız renge rastlayamazsınız, olur da renklerinde olan sarı ile yanyana gelirse çıldırırlar emin olun. (yeri gelmişken Vestel Fenere sponsor olsaydı hayatta logosunu kırmızı kullanamazdı, bu konuda kulüp de kırmızı yerine bordo kullanılması konusunda ısrarcı olmalı. Bu sezon kaleci formalarında kırmızı kullanılması kimsenin dikkatini çekmemiştir ama beyaz formada kırmızı logo uyum yönünden sıkıntılı bir tercih)

Ben olsam Başakşehir'in rengini alternatif renk olarak seçmezdim. Bordo mavi ile uyum sağlayacak kullanılmayan bir sürü renk var, ayrıca bu sezonki açık ve alternatif formamız beyaz olmalı. Diğer formalar ise mavi ağırlıklı ince çubuklu forma ile bordo ağırlıklı Aston Villa tarzı parçalı olmalı. Tasarım ve renk uyumu olarak üç forma seti de birbiri ile konsept bütünlüğü içinde olmalı.

İlla turuncu kullanılacaksa antreman setlerinde bordo ile birlikte kullanılabilir. Bir de lütfen şu kumaş seçimini nefes alan daha kaliteli bir şey yapın ne olur.
                          Son cümlen o kadar önemli ki, böyle bir kulüpte nasıl bu kadar naylonumsu nefes almayan kumaş kullanılıyor aklım almıyor. Ben evde maç izlerken yanıyorum.

Yorum

Turuncu forma Kappa dönemiyle tarihimizde ilk kez kendi renklerimiz dışında yapılan 'ilk' alternatif formaydı. Başta tepki çekmişti fakat sonra fark edildi ki o sezonun en çok satan formalarından biri olmuştu. Bordo ile olan uyumu o yıllara göre kesim ve tasarımlarının özgünlüğü çekici gelmişti. Kappa sonrası TS Club ara döneminde de turuncu forma denenmişti. Nike'nin çok modelli bir sezonunda da turuncu formamız vardı.

Bu doğru değil. turuncu kappa tarihimizin 3.alternativ renkli forması. 1. Gri idi 99/00 sezonu. Ardından 2000/01 puma bize 2.alternativ renk olarak siyaha yakın gece lacivertli forma tasarladı.

Tarihimizin alternativ renkli formalar listesi bu şekilde:

1999/00 gri (Puma)
                            2000/01 koyu lacivert (Puma)
                            2003/04 turuncu (Kappa)
                            2004/05 su yeşili (Kappa)
                            2005/06 turuncu (Ts Club)
                            2008/09 turuncu (Nike)
                            2009/10 turuncu (Nike)
                            2010/11 gri (Nike)
                            2011/12 altın (Nike)
                            2018/19 siyah (Macron)
                            2019/20 gri (Macron)
                            2020/21 turkuaz? (Macron)

Yorum

• 1999 gri forma nasıl unutulur ya

O dönem bahsi geçen lacivert forma da şu:

Yorum

o kollar ve yakadaki motif bana eski afrika takimlarinin milli formalarinda ki motifleri hatirlatiyor
                                Manasini cözemedim...
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X