Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Helal olsun yıllardır yapılmayanı yaptık gene...

Tebrikler yönetim.
    geçen yıla ait o post
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      geçen yıla ait o post
      Hadi ya

Sazan gibi atladık desene

Yorum

• Niye birilerinin yatak odasından sızıyor bu formalar?
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Vestel'in kırmızı yazması olayı yeni değil. Bordo yazılsa çok daha okunaklı ve şık olur. fenere sponsor olsalar sarı formaya hayatta kırmızı logo yaptıramazlardı

Formayı futbolcuların hele Sosa'nın üstünde görünce beğeniler değişir.

Çubuklu formamızın mavi ağırlıklı (beyaz şortla da giyilebilecek) Bordo ağırlıklı Aston Villa tarzı parçalı ve bu beyaz olsa setimiz
          En son a f s tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 15:05.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sponsor yazısının kırmızı olması dışında forma fena değil. Yazı rengi bordo olsa gözü tırmalamaz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Niye birilerinin yatak odasından sızıyor bu formalar?

bende anlamiyorum, kimsede bisey demiyor birilerin yatak odasindan siziyor formalar. gecmisede de bi kac kez olmusdu bi yatak odasi sizmalar

edit: cok sade duriyor, keske burda baska takimlardan gösterildi gibi biraz daha motivli olsaydi.
              En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 15:09.

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                formaya 70 tl verdigimiz zamanlar vardi, bilmiyorum ama bence kimse 3 kati daha fazla maas almiyo. gurbetci olarak cok forma aliyoruz, hediye ettiklerimiz oluyo. iyiki donuyo fiyat muhabbeti yoksa kim bilir 3 seneye 500 tl vercez bi formaya
                Ben ilk formamı 40 liraya almıştım zamanla artıyor fiyatları doğal olarak. Amaç kulübe katkı olması forma yerine ts club ürünü de alınabilir farkeden bir şey yok.
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Koskoca avrupa kulüplerinin formaları bahar aylarında sızmaya başlıyor. Sızmasından öte nasıl sızdığı daha önemli, dediğiniz gibi birilerinin yatak odasından değil de tasarım, çizim olarak sızması çok da büyük bir sorun değil zira eğer profesyonelce davranıp formaları aylar önce belirleyemiyorsan, senelerdir yaşadığımız gibi son dakika anlaşmaları ve gecikmeleri yaşıyorsan sızmasına da bir sorun aramamalısın.

Beyaz forma konusunda çok muallakta kaldım, koldaki desenler horon tepen insanları andırdı bana. Kötü dersem de haksızlık etmiş olurum bu tarz konular kişiden kişiye göre çok değişir, umarım çoğunluğun beğendiği bir set olur.

Yorum

• Kol ve yakalardaki motiflerin bir anlamı var mı?

Ben formayı çok beğendim, beyaz şort yerine bordo şort ile kombinlense çok daha güzel olur. Bir de anlayabildiğim kadarıyla formanın kesimi bu yılki bordo forma ile aynı.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 15:22.

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      260 tl ve yerli uretim, 3 formaya nerdeyse 1000 lira verecek biri var mi
                      Her şeyin fiyatı iyi kötü enflasyon ile artarken bu formaların her yol yüzde 20 zamlanmasını anlamıyorum.

Yorum

• Aynı motif formanın kenarlarındaki bordo şeritlere işlense çok daha güzel dururmuş. Hiç olmadı orada da maviliğe dâir bir emâre olmalıydı.

Yorum

• Şortta da aynı motifler vardır inşallah.

Yorum

• Forma güzel duruyor. Vestel yazısı bordo olsa çok daha iyi olacak.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Beyaz formayı hiç beğenmedim ama futbolcuların üzerinde gördükten sonra fikrim değişebilir. 80'li 90'lı yıllardaki formalar gibi olmuş.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ne formaydı be
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X