İlk olarak ucurum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen yıla ait o post
Sazan gibi atladık desene
Yorum
-
-
Vestel'in kırmızı yazması olayı yeni değil. Bordo yazılsa çok daha okunaklı ve şık olur. fenere sponsor olsalar sarı formaya hayatta kırmızı logo yaptıramazlardı
Formayı futbolcuların hele Sosa'nın üstünde görünce beğeniler değişir.
Çubuklu formamızın mavi ağırlıklı (beyaz şortla da giyilebilecek) Bordo ağırlıklı Aston Villa tarzı parçalı ve bu beyaz olsa setimizEn son a f s tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 15:05.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Niye birilerinin yatak odasından sızıyor bu formalar?
bende anlamiyorum, kimsede bisey demiyor birilerin yatak odasindan siziyor formalar. gecmisede de bi kac kez olmusdu bi yatak odasi sizmalar
edit: cok sade duriyor, keske burda baska takimlardan gösterildi gibi biraz daha motivli olsaydi.En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 15:09.
Yorum
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaya 70 tl verdigimiz zamanlar vardi, bilmiyorum ama bence kimse 3 kati daha fazla maas almiyo. gurbetci olarak cok forma aliyoruz, hediye ettiklerimiz oluyo. iyiki donuyo fiyat muhabbeti yoksa kim bilir 3 seneye 500 tl vercez bi formayaBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
Koskoca avrupa kulüplerinin formaları bahar aylarında sızmaya başlıyor. Sızmasından öte nasıl sızdığı daha önemli, dediğiniz gibi birilerinin yatak odasından değil de tasarım, çizim olarak sızması çok da büyük bir sorun değil zira eğer profesyonelce davranıp formaları aylar önce belirleyemiyorsan, senelerdir yaşadığımız gibi son dakika anlaşmaları ve gecikmeleri yaşıyorsan sızmasına da bir sorun aramamalısın.
Beyaz forma konusunda çok muallakta kaldım, koldaki desenler horon tepen insanları andırdı bana. Kötü dersem de haksızlık etmiş olurum bu tarz konular kişiden kişiye göre çok değişir, umarım çoğunluğun beğendiği bir set olur.
Yorum
-
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle260 tl ve yerli uretim, 3 formaya nerdeyse 1000 lira verecek biri var mi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum