Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Bu başlık neden açık hala bi bağlantımız kalmadı ki Nike ile ?
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Hocam bu is cocuk oyuncagi degil. Gecen sene ki formalar evet güzeldi. Ancak bir sene sonra geriye gidiyorsan sen beni ciddiye almiyorsun demektir. Bu sonbahar Istanbul'da forma alacaktim. Kaliteyi görünce vazgectim. Dizaynda hata yapabilirsin ama kumas kalitesinde asla. Bu sebepten ötürü Macron'u istemiyorum.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Hocam bu is cocuk oyuncagi degil. Gecen sene ki formalar evet güzeldi. Ancak bir sene sonra geriye gidiyorsan sen beni ciddiye almiyorsun demektir. Bu sonbahar Istanbul'da forma alacaktim. Kaliteyi görünce vazgectim. Dizaynda hata yapabilirsin ama kumas kalitesinde asla. Bu sebepten ötürü Macron'u istemiyorum.
kardeşim sana katılıyorum kumaş kalitesi çok kötü bende bu sezon forma almadım zaten yukarıda da yazdım formalar terden futbolcuların üstüne yapışıyor du bu tv den dahi net şekilde görünüyor.
Şampiyon olup CL yaparsak iyi kaliteli sponsor ve gelir yaparız gönlüm Puma'dan yana son yıllarda güzel formalar yapıyolar.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum