Ben Formaları paylaşmadan önce birkaç duyum almıştım attığım formalar %100 doğru ve kaliteleride harika denildi halada formalar doğru diyorum birtek kaliteye katılamayacağım aldığım duyum ise özel formanın siyah forma olacağı ama diğer 2 formayı görmemisken aldığım diğer duyum bu sezon olmayacağı oldu.
Şu bilgiyi vermiştim yine yazayım efsane formamız yeni stad açılışında özel forma olarak gösterilecek.
Diğer formalar hakkında bilgim yok ancak çok kaliteli olacağı söyleniyor.
Augsburgun yeni kirmizi Formasi düz nike Formasi ama Formanin sag alt kösesinde FCA yazisi var. Güzel görünüyor. Eger bizim Formalar basitse Insallah öyle bir ayrintisi olur.
En son Saki61 tarafından düzenlendi; 06.07.2015, 10:46.
Formalar gerçekten yukarıda paylaşıldığı gibiyse, kendim tişörtümü alıp, TS logosu bastırtırım daha iyi. Bu ne la, her işi b..n olur mu bir kulübün. İHO'nun suratına benzeyen forma almam arkadaş.
yönetim her konuda başarısız olduğunu ne zaman kabul edecek acaba.
umarım ilk seçimde kaybeder ve yerlerine işi bilen adamlar gelirde 2 yılda yaşadığımız kabustan uyandırır bizi.
en zevk aldığım konu her sene 2-3 forma alıp nike kitlerinden almaktı. sayelerinde onuda yapamayacağız.
artık herşey öyle olağan gelmeye başladıki taraftarda sesini çıkarmıyor.
Yeni sezon çubuklu büyük ihtimal böyle olacak. Arkası park derby modeli önüde athletic bilbao yani athletic bilbao-ofspor karışımı bi formamız olacak !
Arkadaş bir sene de düzgün bi formamız olsun, bilerek mi yapıyorlar anlamadım ya. Bu kadar saçma bi forma denemesi olur mu?
Önü de arkası da aynı olsun, sağdaki de soldaki de güzel formalar olur ama ikisinin karışımını yapmak nedir ya? İlla değişik bir şeyler deneyeceğiz diyorsan onu deplasman forması ya da 3. forma için yap ama esas bi tane düzgün, sade forman olsun.
Arkadaş bir sene de düzgün bi formamız olsun, bilerek mi yapıyorlar anlamadım ya. Bu kadar saçma bi forma denemesi olur mu?
Önü de arkası da aynı olsun, sağdaki de soldaki de güzel formalar olur ama ikisinin karışımını yapmak nedir ya? İlla değişik bir şeyler deneyeceğiz diyorsan onu deplasman forması ya da 3. forma için yap ama esas bi tane düzgün, sade forman olsun.
Yahu bıktık kardeşim vallahi billahi bıktık.
Değişiklikten değil isim-numara olan kısmı çizgili yapamıyoruz. Diğer türlü de
Bunun benzeri oluyor ki bence olmasn
Gittikçe amatörleşen bir yapı içerisindeyiz bi şey anlamadım ben. Halbuki geçen sene forma anlamında iyi durumdaydık. Bari böyle bi forma düşünülüyor taraftara satılan formaların arkası çizgili olsun
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.07.2015, 12:06.
İptal etmek için önce planlama ve yapılma kararı lazım öyle bir düşünce hiç olmayınca tanıtım diye bir şey olmuyor. 'Yollayalım Hollanda'ya orda çeksinler futbolcularla' demekle olmuyor bu işler ne yazık ki.
Hocam Hollanda'ya götürmeye gerek var mı?Kampa gitmiş takım forma götürmüştür herhalde.Eski sezon formalarla mı kamp yapılacak.Öyleyse antraman ürünleri niye yeni
Taraftara satılacak formanın biraz da günlük hayatta giyilebilecek bir şey olması lazım.Şu formayı taraftar alsa bile halı sahada felan giyer.Bu seneki formalarımız çok iyiydi al kot pantolunun üstüne günlük hayatta giy.
Yorum