Forma güzel. Çünkü orjinal bir forma, bize özgü. Buradan bakmak lazım. Ben çok beğendim, iki yıldır almıyordum bu sene alacağım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Formalar çıktığından bugüne güzeldi-çirkindi, öyle olsaydı-böyle olsaydı tartışmalarıyla geçti. Anlamsız tartışmalar.Çünkü bu formaların hikayesi var, anlattığı var.
Düşünün; en azından formaya işlenecek kültürümüz var, kendimiz var.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
bazı arkadaşları anlamakta acaip zorluk çekiyorum ekşi sözlüğü çok mu okuyorlar acaba? hani hiç bir şeyi beğenmeyen hep problem arayan karakterler çok var orada.
yahu efsane bir tanıtım olmuş bu şehrin formasına işleyecek bir kültürü olduğunu anlatmışlar ve en koyu şikebahçelisi bile mükemmel diye yazmak zorunda hissetmiş kendini ama hala eleştiri görüyorum burada hakikaten ilginç.
formaya gelince son iki sezondur uzak ara en iyi alternatif formalar bizde bu formada ise ilk söylenecek söz bence "çekici" olmalı özellikle yakından bakıp inceyi görünce şeytan tüyü var formada hani güzel ama daha çok çekici.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı arkadaşları anlamakta acaip zorluk çekiyorum ekşi sözlüğü çok mu okuyorlar acaba? hani hiç bir şeyi beğenmeyen hep problem arayan karakterler çok var orada.
yahu efsane bir tanıtım olmuş bu şehrin formasına işleyecek bir kültürü olduğunu anlatmışlar ve en koyu şikebahçelisi bile mükemmel diye yazmak zorunda hissetmiş kendini ama hala eleştiri görüyorum burada hakikaten ilginç.
formaya gelince son iki sezondur uzak ara en iyi alternatif formalar bizde bu formada ise ilk söylenecek söz bence "çekici" olmalı özellikle yakından bakıp inceyi görünce şeytan tüyü var formada hani güzel ama daha çok çekici.En son -Samet tarafından düzenlendi; 20.07.2019, 03:23."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Bordo mavi renklerin kültürel motiflerle işlenerek ön plana çıkartıldığı gri zeminli forma bundan sonraki sezonların alternatif formaları için de ilham kaynağı olmaya namzet, farklı renk zeminli alternatif forma olacaksa böyle olmalı.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 20.07.2019, 03:51.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
-
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı arkadaşları anlamakta acaip zorluk çekiyorum ekşi sözlüğü çok mu okuyorlar acaba? hani hiç bir şeyi beğenmeyen hep problem arayan karakterler çok var orada.
Yorum
-
-
Konudan alakasız formamın arkasında ki ismi Tsclub yada başka bir yerde sildirebilir miyim?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum