Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma güzel. Çünkü orjinal bir forma, bize özgü. Buradan bakmak lazım. Ben çok beğendim, iki yıldır almıyordum bu sene alacağım.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Formalar çıktığından bugüne güzeldi-çirkindi, öyle olsaydı-böyle olsaydı tartışmalarıyla geçti. Anlamsız tartışmalar.Çünkü bu formaların hikayesi var, anlattığı var.
      Düşünün; en azından formaya işlenecek kültürümüz var, kendimiz var.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• bazı arkadaşları anlamakta acaip zorluk çekiyorum ekşi sözlüğü çok mu okuyorlar acaba? hani hiç bir şeyi beğenmeyen hep problem arayan karakterler çok var orada.

yahu efsane bir tanıtım olmuş bu şehrin formasına işleyecek bir kültürü olduğunu anlatmışlar ve en koyu şikebahçelisi bile mükemmel diye yazmak zorunda hissetmiş kendini ama hala eleştiri görüyorum burada hakikaten ilginç.

formaya gelince son iki sezondur uzak ara en iyi alternatif formalar bizde bu formada ise ilk söylenecek söz bence "çekici" olmalı özellikle yakından bakıp inceyi görünce şeytan tüyü var formada hani güzel ama daha çok çekici.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• formayı çok beğendim.. tanıtım videosunu daha da çok beğendim.. emeği geçen herkese teşekkür ederim..

Yorum

• aklımda tek soru var. 3 tane koyu renk formamız var muhtemelen mavi şortla kombinleyip(en azından bordoyu) farklılık yaratılabilir.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bazı arkadaşları anlamakta acaip zorluk çekiyorum ekşi sözlüğü çok mu okuyorlar acaba? hani hiç bir şeyi beğenmeyen hep problem arayan karakterler çok var orada.

yahu efsane bir tanıtım olmuş bu şehrin formasına işleyecek bir kültürü olduğunu anlatmışlar ve en koyu şikebahçelisi bile mükemmel diye yazmak zorunda hissetmiş kendini ama hala eleştiri görüyorum burada hakikaten ilginç.

formaya gelince son iki sezondur uzak ara en iyi alternatif formalar bizde bu formada ise ilk söylenecek söz bence "çekici" olmalı özellikle yakından bakıp inceyi görünce şeytan tüyü var formada hani güzel ama daha çok çekici.
              Işin ilginci bu forma ve tanıtım şu anda orda bile gündemde ve herkesin beğenisini toplamış burda yine de tatmin olmayanlar varken.
              En son -Samet tarafından düzenlendi; 20.07.2019, 03:23.
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bordo mavi renklerin kültürel motiflerle işlenerek ön plana çıkartıldığı gri zeminli forma bundan sonraki sezonların alternatif formaları için de ilham kaynağı olmaya namzet, farklı renk zeminli alternatif forma olacaksa böyle olmalı.
                En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 20.07.2019, 03:51.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

• Bu formayı galibiyetin kesin olduğu maçlarda giyelim ya sadece, mağlubiyet almayalım bu formayla o kadar beğendim yani.

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama şortun yanlarında da keşan deseni var.

Yorum

• Tanitim ve forma mükemmel....

Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bazı arkadaşları anlamakta acaip zorluk çekiyorum ekşi sözlüğü çok mu okuyorlar acaba? hani hiç bir şeyi beğenmeyen hep problem arayan karakterler çok var orada.
                          Ekşi’de neredeyse beğenmeyen yok.

Yorum

Yorum

• Bir forma satışından kulübe kalan pay nedir? Bunu bilen biri var mı aramızda?

Yorum

• Konudan alakasız formamın arkasında ki ismi Tsclub yada başka bir yerde sildirebilir miyim?
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X