Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fotoyu gördükten sonra bakındım nete ama bulamadım aşırı beğendim nerden alabiliriz acaba

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu gri antrenman ürünü felaket görünüyor maalesef. İnsana G.O.R.A.'yı anımsatıyor.
    Grilerin üzerine mavi değilde bordo yapsaydılar süper olacaktı. Mavi renk görüntüyü olduğu kadar ürünü de tamamen bozmuş...
    En son recdodo tarafından düzenlendi; 04.07.2019, 08:41.

Yorum

• Zevk meselesi işte. Bence de antrenman ürünleri harika. Forumda genel bir Elazığspor hayranlığı var sanki. İlla bordo da bordo. Ürünler gayet güzel, gayet şık. Bizanslılar bile bayılmış takip ediyorum.

Yorum

• Ürünler gayet güzel bence de.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zevk meselesi işte. Bence de antrenman ürünleri harika. Forumda genel bir Elazığspor hayranlığı var sanki. İlla bordo da bordo. Ürünler gayet güzel, gayet şık. Bizanslılar bile bayılmış takip ediyorum.
          Arkadaş örneklemiş demek istediğimi;

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gri ürünlerimizde renk uyumu sorunu var bence. Bunları kim seçiyor gerçekten anlamak zor. Bende ufak bir oynama yaptım biraz daha iyi oldu.

Yorum

• Bordo-mavi'ye laf yok. Bu örnek te gayet güzel. Hatta bu şekilde olsaydı keşke. Mutlaka firmanın da bir planı ya da açıklaması vardır tek renk kullanmak ile ilgili. Tek renk kullanılacaksa bordo yerine maviden tarafım. Bu sadece kişisel tercihtir.

Yorum

• Geçen yılın ürünleri çok daha güzeldi. Grileri beğenmedim.

Yorum

• Antreman ürünleri şık olmuş. Yenilik değişiklik iyidir.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• geçen senenin çubuklusu üzerine parçalıya 1 aydır ısınmaya çalışıyorum ama yok. sahada belki güzel durabilir ancak yine de ihtimal vermiyorum.

64754265_182175696127663_7356364752120541419_n.jpg

formaya bak. şahane.

Yorum

• sponsor???

Yorum

• [QUOTE=recdodo;1921087127]https://www.trabzonspor.com.tr/urun/...ort-micro-kamp

Başkanın üstündeki polo yakadan bahsediyorum onlar sitede yok

Yorum

• kur farki bu kadar yüksek olmasaydi, cok daha güzel ve kaliteli formalar ve antreman ürünlerine sahip olabilirdik...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kur farki bu kadar yüksek olmasaydi, cok daha güzel ve kaliteli formalar ve antreman ürünlerine sahip olabilirdik...
                              Aga bu da hikâye yaa,, Hajduk Split bile adama akilli özenilmis forma yaptiriyor yaa,, sank kaç tâne forma satiyorlar ? tamâmen palavra bu bâzi söylenenler... eskiden kur çok iyiyken müthis formalarimiz mi vardi sanki....

Hep sehir efsânesi bunlar...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kur farki bu kadar yüksek olmasaydi, cok daha güzel ve kaliteli formalar ve antreman ürünlerine sahip olabilirdik...
                                Aynen öyle bu seneki formaları hesaplarsak güncel kur(euro=6,32) ile 31 euro yapıyor. Hajduk'un geçen seneki forması şu an Macron'un sitesinde 60 Paund'dan satılıyor. Eğer bir formaya 250 300 TL vermeyi kimse sorun etmezse kesinlikle daha kaliteli formalar çıkar ortaya. Parayı verdikten sonra gerisi modeli kimin seçtiğiyle alakalı ne kadar kaliteli olsa da yine beğenmeyenler ya da beğenenler çıkacaktır. Ben formaların saha içinde sponsor da olduktan sonra çok beğenileceğini düşünenlerdenim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X