formalar efsane.bugün takımlar sahaya çıkarken bizim oyuncuların başı dik göğsü kabarık ; kasımpaşalı futbolcuların başı yerdeydi.bakın forma kalitesi ve sponsorluk maçlara 1-0 önde başlatıyor net.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Bugün yakından baktım formalara... Şahane olmuş. Çubuklu'dan hemen aldım bir tane. Normalde M beden giyiyorum ama formanın üstüme tam oturmasını seviyorum. Bu sebeple S beden aldım.
Kombine ile beraber Bordo formadan alacağım İnşallah.
Herkese iyi akşamlar, ben erkek arkadaşım için yenş sezon formasını hediye almak istiyorum fakat yasadigim yerde alabileceğim bi mağaza olmadığı için netten sipariş vericem bu yuzden kalıplar hakkında bı bılgısı var mı acaba 2015 -16 sezonunda large almıştım ve tam olmuştu ama o zamandan bu zamana bıraz kılo aldı. Bu seneki forma kalıpları aynı mı bı bılgınız var mı internette bi bilgi bulamadım hani xl alsam o da cuval gibi mi olur hiç bi bilgim yok
Kendisi 1.80 boyunda 83 kilo yardımcı olursanız çok sevinirim
Herkese iyi akşamlar, ben erkek arkadaşım için yenş sezon formasını hediye almak istiyorum fakat yasadigim yerde alabileceğim bi mağaza olmadığı için netten sipariş vericem bu yuzden kalıplar hakkında bı bılgısı var mı acaba 2015 -16 sezonunda large almıştım ve tam olmuştu ama o zamandan bu zamana bıraz kılo aldı. Bu seneki forma kalıpları aynı mı bı bılgınız var mı internette bi bilgi bulamadım hani xl alsam o da cuval gibi mi olur hiç bi bilgim yok
Bu sezonki formalardan elime geçmedi henüz fakat kalıplarda büyük bir değişim olmadıysa, söylediğiniz ölçülere göre large bedenin olması lazım.
Yorum