Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]17192[/ATTACH]

İnatla saklıyorlar griyi. Sızan görselde bordo-mavi şeritler görünüyor
    Ayrıca formalarda kullanılan bordo-mavi tonlar çok iyi.
    Nike döneminde bordo yerine kırmızı giyiyorduk.
    Nur resimden beli oluyor

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Twitterda yazilan soylentilere gore diger kola sponsor olarak Vakifbank Katilimla anlasmisiz.

Gogus sponsorunun da yine bir banka olacagi soylentileri var.

Bence sponsorlar netlesince gri formayi cikaracaklar piyasayada.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      hayırlısı olsun adaş bildiğim kadarıyla son sponsor QNB den yıllık ortlama 2.5 milyon euro alıyorduk umarım yeni sponsor daha fazla kazanç sağlar.

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu olacak
        Bu gri değil ki ihtimal vermiyorum. Ağırlıklı rendin gri olması lazım.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Twitterda yazilan soylentilere gore diger kola sponsor olarak Vakifbank Katilimla anlasmisiz.

Gogus sponsorunun da yine bir banka olacagi soylentileri var.

Bence sponsorlar netlesince gri formayi cikaracaklar piyasayada.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Kolda vakıfbank reklamı varken göğüste başka bir banka reklamı olması saçma olur. Belki göğüste de sadece vakıfbank olur

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kolda vakıfbank reklamı varken göğüste başka bir banka reklamı olması saçma olur. Belki göğüste de sadece vakıfbank olur
            yalnız reis vakıfbank devlet bankası ben çok sponsor olacağını da sanmıyorum kol kısmına belki olabilir de göğüs olursa diğer klüpler sıkıntı yaratabilir.

Yorum

• Formaları yakından görün beğeneceksiniz arkadaşlar ��
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Denktaş sence nasıl forma bordo ile gri uyumu nasıl olur çok merak ediyorum

Vallahi gri baya koyu ama dediğim gibi gördüğüm görselde fazla anlaşılmıyor. hep birlikte göreceğiz
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formaları yakından görün beğeneceksiniz arkadaşlar ��
                  Bordo evet parçalının beğenilir bir yanı yok..

Yorum

• Formaları yakından gördüm bordo ehh sponsorla bi şeye benzeyecektir ama parçalının zor mavinin tonu aşırı rahatsız edici. Zaten trabzon meydan’daki ts club’ta inceledim formaları açıkçası kimse parçalının suratına bakmıyordu ve anladığım kadarıyla bordo forma beğenilmiş genelde. Sokakta daha çok bordo forma gördüm

gri gri gri gri gri gri gri...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu olacak...
                      Herkes bir şey sallar olmuş

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yalnız reis vakıfbank devlet bankası ben çok sponsor olacağını da sanmıyorum kol kısmına belki olabilir de göğüs olursa diğer klüpler sıkıntı yaratabilir.
                        Geçen hafta itibariyle eski bir kulüp yöneticimiz Vakıfbank genel müdürü oldu. Bir etkisi olur mu bilmiyorum ama belki işe yarayabilir.

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen hafta itibariyle eski bir kulüp yöneticimiz Vakıfbank genel müdürü oldu. Bir etkisi olur mu bilmiyorum ama belki işe yarayabilir.

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          evet iho zamanında yöneticilik yapan bir yöneticimiz vakıf banka genel müdür olmuş inşallah bir yardımı olur diyecem ama vakıfbank-halk bank ve ziraat bankası bu bankalar devlet kurumları bunların herhangi birinin bizde dahil bir klübe sponsor olacağını sanmıyorum olurlarsa da haksız rekabet düşünülebilir ve diğer klüpler sıkıntı çıkarır düşüncesindeyim örneğin şuda var türk hava yolları da devlat kurumu türk takımlarına sadece avrupa kupalarında sponsor oluyor .

Yorum

• Banka geliyor sanırım umarim 1 yıllıktır

Yorum

• Show Tv,Vakıf Bank,Anadolu Sigorta,Vestel şu dördün biri gelsin seneye iki kupa garanti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Banka geliyor sanırım umarim 1 yıllıktır
                                hangi banka kardeşim bir ara eski sponsorlarımdan biri iş bankasına bağlı olan anadolu sigorta idi burdan yola çıkarak iş bankası olabilirmi.
                                i

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X