Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En azından ben öyle biliyorum

Yorum

• İnce çubuklar olacak doğru ama Keşanlı andıran bir yapısı var yırtık yirtik

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renkler 10 numara olmuş.Bir tasarımcı olarak renk uyumunu çok beğendim.Bizim taraftarın beğenmediği ciddi olarak iyidir.Çok nadir giriyorum foruma..Diğer takımlar bu formayı görünce kıskanıyorlar resmen..bizimkilere bakıyorum şaşırıyorum..Transfer forumuna girmiyorum çünkü Jajayı alalım diyenler eminim hala vardır..
        Ben ne sosyal medyada ne dışarıda parçalı formayı beğenen başka takım taraftarına rastlamadım.Bir tasarımcı ve forma arşivcisi olarak ilk başta şunu söyleyeyim Trabzonspor’un mavi rengi açık tondadır.Tabii ki zevkler tartışılmaz ama şahsiyeti olan futbol kulüpleri de zırt pırt iç saha tonlarını değişmez.Trabzonspor kurulduğu ilk yıllarda hep açık mavi tonu kullanmıştır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ben de mavinin açık mavi olması taraftarıyım.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Formaları beğendim mavi çoğu fotoda ışıktan lacivert gibi görünüyor o kadar laci değil biraz daha açık mavi çok daha iyi olurdu belki ama bu da kesinlikle kötü değil fakat parçalı formanın arka tarafı keşke dümdüz mavi olacağına alttan oval şekilde parçalı olsaydı ve formanın etekleri düz kesim yerine keşke daha oval kesimlerde olsaydı
            Umarım bordo formanın sirtina mavi parçalı formaya bordo baskı yaparlar yoksa rezalet
            Ve son olarak ben parçalı formayı severim tarihimizde de var keşke imkan olsa da taraftar için sırtı da parçalı forma cikartabilsek önü başka arkası başka formalar çok çirkin oluyor
            En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 02.06.2019, 21:12.
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Burda çoğunluk beğenmediyse formalar güzel olmuş demektir ki öyle zaten..

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burda çoğunluk beğenmediyse formalar güzel olmuş demektir ki öyle zaten..
                Bu düşüncenin hiçbir tutarlılığı yok.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Şu 10-11 sezonu formaları ile kıyaslanan fotoğraf vardı. Neredeyse bütün formalar aynı. Gri o fotoğraftaki gibi olursa çok iyi olur.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    konunun yeri bu platform değil ancak sizlere bir soru sormak istiyorum.

milli takım formalarında LOGOlarda, türk milli takımı hariç herkes kendi özel logosunu kullanıyor. biz ise ay yıldız. Bunun sebebini bilen bir renktaş varmıdır?
                    Onu bende uzun zamandır merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onu bende uzun zamandır merak ediyorum

Gelenek.Çoğu ülkeler geçmişten beri federasyon arması kullanır.Cumhuriyetin ilk yıllarında beyaz zemin üzerine göğüs altına dikilen Türk Bayrağı Milli Takımımızın formasıydı.Bu gelenek günümüze kadar sürdü ve hep ay yıldız kullandık.Türk Milli takımı olarak dünya futboluna yatay tek çizgi tasarımını da kazandırmış olduk ama doksanlı yıllarda bu tasarım biraz atlandı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ben gri formada keşan deseni olur veya daha soyut olur diye bekliyordum ama eğer benim gördüğüm doğruysa bildiğin keşanı koymuşlar direkt
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Biri keşanın fotoğrafını atabilir mi Keşan dediğiniz bildiğimiz peştemal mi ne oluyor ya��
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben gri formada keşan deseni olur veya daha soyut olur diye bekliyordum ama eğer benim gördüğüm doğruysa bildiğin keşanı koymuşlar direkt
                            Denktaş sence nasıl forma bordo ile gri uyumu nasıl olur çok merak ediyorum
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Alın size bordo mavi keşan

Yorum

• D7-wW0LXkAEfXCE.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X