Nike ile ilgili şu konuda konuşuyoruz:
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına birisi keşanlı gri forma tasarlasın da bir bakalım.
Yorum
-
Şu formaları beğenmeyenleri eleştirenleri anlamıyorum..Siz beğenince sorun yokta biz beğenmeyince mi sorun? zorlanamı beğendireceksin kardeşim? beğenmedim ve almayacağım da..sen git istersen 50 tane al cok paran varsa benim k.cmda donum yok gidip birde giymeyeceğim formaya mı bu kadar para vericem? ne ilginc insanlar var yahu şu forumda.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu 10-11 sezonu formaları ile kıyaslanan fotoğraf vardı. Neredeyse bütün formalar aynı. Gri o fotoğraftaki gibi olursa çok iyi olur.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünden beri arayıp bulamıyordum. Şimdi rastgele önüme çıktı yine. Gri bunun gibi olursa siyahın tahtını sallar bence.
Inşallah bunun gibi bir şey çıkar.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sponsor olayı ne oldu hiç bir isim sızmadı medyaya çok gizli çalışılıyor sanırsam
Gogus sponsorunun da yine bir banka olacagi soylentileri var.
Bence sponsorlar netlesince gri formayi cikaracaklar piyasayada.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 03.06.2019, 23:23.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17205[/ATTACH]
Allah korusun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum