Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'a sponsor olan forma tedarikçisi ilçe takımlarına otomatik geçiş mi yapıyor hemen?
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• gereksiz bir ayrıntı, düzyurt formasında ki macron yazısı şeridin içerisinde.
      tonya doğanspor bildiğim kadarıyla eski ismi hekimoğlu doğanspor olması lazım. hekimoğlu grubu düzyurtspor u alınca ismini de hekimoğlu trabzon fk yaptı. doğanspor da tonya ya gitti logo falan güzel olmuş, hekimoğlunun ki bayağı basit olmuş.

Yorum

• Çubukluda ki Macron logosu başka bir kusuru örtmek için çubuktan taşırılmış.Ben çözemedim o kusuru.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Tarkan'ın bir şarkısında geçiyordu şu söz: "başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin"

Herkes Trabzonspor'a yardım etme hevesiyle yine Trabzonspor'dan yararlanma derdinde.
          Yeni hikayeler, yeni markalar, yeni renkler çıkaralım derdinde olan yok.
          Ne olurdu sanki Akçaabat, Arsinspor, Düzyurtspor başka futbol markaları çıkarsak?
          Nasıl olsa hazırı var; çak gitsin.
          Olmuyor işte.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kaleci formaları nasıl olacak bakalım

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çubukluda ki Macron logosu başka bir kusuru örtmek için çubuktan taşırılmış.Ben çözemedim o kusuru.

Ben şöyle düşünüyorum onun için. Tanıtım görsellerin de de görüldüğü üzere logo ortalansa çok kenarda kalacaktı. Logonun çok kenarda kalmaması için mecburen bir tık içeri kaydırılmış gibi geldi bana.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Macron'un bordomuzu tam olması gereken renkte kullandığı için tebrik etmek lazım

Yorum

• Kaleci formalarımızın üretimi Türkiye’de.Katalog değil özel tasarım olmaları muhtemel.
                  Yeşil
                  Gri
                  Siyah

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben şöyle düşünüyorum onun için. Tanıtım görsellerin de de görüldüğü üzere logo ortalansa çok kenarda kalacaktı. Logonun çok kenarda kalmaması için mecburen bir tık içeri kaydırılmış gibi geldi bana.

Bence Qnb yi ortalamak için yapıldı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence Qnb yi ortalamak için yapıldı.

Oda olabilir.

Yorum

• Bir insan Türk futboluna katkı yapmak istiyorsa, sponsor olur mesela. Ya da gidersin futbolcu yetiştiren bir altyapı sistemi kurarsın. Kulübü satın alıp isim vermek biraz reklam bence.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Evet arkadaşlar bir hafta sonra formam geldi. Bence kaliteli ve kumaşı Nike’ın Elite Vapor formalarına yakın! Siyah formanın satışa çıkmasını bekliyorum artık. İyi akşamlar, bir gurbetçi kardeşiniz.

8C90119C-0381-460E-93D3-A3050AEADD59.jpg

Yorum

• İlk olarak ufo9561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet arkadaşlar bir hafta sonra formam geldi. Bence kaliteli ve kumaşı Nike’ın Elite Vapor formalarına yakın! Siyah formanın satışa çıkmasını bekliyorum artık. İyi akşamlar, bir gurbetçi kardeşiniz.

[ATTACH]15782[/ATTACH]
                            Yakışmış [emoji1319] güle güle kullan

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Mavi forma gerçekten çok güzel.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Katılmıyorum.

saygı duyarım kardeşim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X