Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor logosunun değişmesi lazım bence..
    daha düz ve sade logo kullanmalıyız. Juventus bu işi muazzam yaptı

macron yazısı yerine logo kullanılmasını hoş karşılamadım
    Sanki daha güzel duruyordu

Yorum

• Logomuz sadeleşse bile ancak bunun gibi olabilir onun dışında zaten şık ve sade bir logo
      x34021840892_d0fa5b8edf_b.jpg

Yorum

• Gidip formaları görmeden görsellerden yorum yapmayın. Formaların kalitesi ve renkleri çok güzel. Bugün gittim ve yerinde baktım gerçekten güzel formalar ..
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH=CONFIG]17200[/ATTACH]

GS de bu sene alternatif olarak gri forma giyiyormuş.
          eger nike formalarin bir kismina bu eski logosunu kullanirsa efsane formalar ortaya cikabilir.

Yorum

• abi ben de 10 dk önce canlı gördüm ve test ettim
            ben beğenmedim bu seneki formalar kesinlikle daha kaliteli ve renkleri daha göze hoş geliyordu.
            sordum temmuz başı gri forma gelecek dedi ve sponsorda belli dedi onu bekleyeceğim.
            eğer o da güzel olmazsa parçalı alınır.
            bordo formayı ilk görünce hoşuma gitmişti ama canlı görünce beğenmedim parçalı ondan daha güzel her nekadar renkler sıkıntılı olsa da..
            ayrıca o parçalıdaki gölgelendirmemidir çizgimidir nedir formanın daha kötü görünmesine neden oluyor ayrıca beyaz şort yok dediler şort ile üst forma çok uyumsuz olacak.
            hep gömmeyelim iyi şeyler de var.
            antrenman ürünleri kesinlikle efsaneeee olmuş ama acayip pahalı

İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gidip formaları görmeden görsellerden yorum yapmayın. Formaların kalitesi ve renkleri çok güzel. Bugün gittim ve yerinde baktım gerçekten güzel formalar ..
            En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 02.06.2019, 18:42.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Parçalı altına beyaz şort giyerler arkadaşlar. Çekimlerde olmaması önemli değil.
              Beyaz şortumuz yok.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O parçalıyı başkan beğenmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Bir de Grundik'i sponsor yaparsa tam olacak.
                Tam da bunu diyordum az önce tvitırda gördüm

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• konunun yeri bu platform değil ancak sizlere bir soru sormak istiyorum.

milli takım formalarında LOGOlarda, türk milli takımı hariç herkes kendi özel logosunu kullanıyor. biz ise ay yıldız. Bunun sebebini bilen bir renktaş varmıdır?
                  bordomavi.net
                  https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Acayip bir mavimiz var
                    Koyu bordo acık mavi olması gereken rengimiz üst sayfalarda shop ile yapılmış var harika duruyor

Buarada n98 tarzı bir model cıkartmamısmı acaba macron bu sene
                    Önceki yıllarda hep o renkler kullanıldı.Makinede yıkanıp solmuş gibi duruyor.Cansız ve ruhsuz.Renklerin enerjisi vardır.Soluk renkler yerine Son İki senedir yapılanlar çok daha iyi..İtalyanlar eminim eski renkleri görünce bu ne deyip canlandırmışlardır..
                    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Renk olarak harika forma olmuş.
                      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yakadaki renge bakın formadaki renge bakın. Tasarımından deseninden felan bahsetmiyorum bile.

Yukarıda arkadaş da bahsetmiş. 5 dakka tepelerden inip de sokağa sorsalarmış ne olması gerektiğini anlarlarmış.
                        Renkler 10 numara olmuş.Bir tasarımcı olarak renk uyumunu çok beğendim.Bizim taraftarın beğenmediği ciddi olarak iyidir.Çok nadir giriyorum foruma..Diğer takımlar bu formayı görünce kıskanıyorlar resmen..bizimkilere bakıyorum şaşırıyorum..Transfer forumuna girmiyorum çünkü Jajayı alalım diyenler eminim hala vardır..
                        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Bildschirmfoto 2019-06-02 um 19.23.58.jpg

Allah korusun...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]17205[/ATTACH]

Allah korusun...
                            Bagdastiracaksak Birtek çizgiler benziyor o da benziyor yani

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bagdastiracaksak Birtek çizgiler benziyor o da benziyor yani
                              Biraz bordo görünüyordu mavi cizgilerin altinda, ama gri formanin gövdesini bordo yapmakta bi garip

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gri formamızın tonu bunun sırtı gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kol açık göğüs vs. Koyu kısım gibi düşünebilirsiniz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X