Kollardaki ve formanın çeşitli yerlerindeki detayları nike zamanında göremedik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bordo sade ve şık duruyor,
Parçalıda sırt olayından dolayı bütünlük bozuluyor ve ayrıca kulüp logosundaki renkler ile forma kumaşındaki renklerin birbirini tutmamasına ayar oluyorum,
Gri forma merak uyandırıyor onu da bekleyip görelim.
Tabi kumaş kalitelerini yerinde hissederek incelemek lazım, o konuda önemli.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Beğenmiyorsanız almayın kimse size zorla forma alın demiyor. Sen forma alma 100 bin forma satama adamlar sana gitsin özel forma yapsın babanın oğlu mu bunlar. Ayrıca formalar kumaş olarak çok kaliteli duruyor parçalı ve bordo forma bana göre çok hoş olmuş bordonun sadeliği güzel. Rengi yeter sadece antrenman kitleri zaten müthiş olmuş Nike zamanı gs nin giydiklerini bir yıl sonra giyiyorduk unutmayalımBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
Geçen sezonki formalardan sonra beklentim yükselmişti açıkçası. Şimdilik parçalı formayı daha çok beğendim diyebilirim biraz nostaljik bir havası var, reklam geldiğinde bordo forma da daha güzel duracaktır. Henüz göremedik ama tahminimce bu sezona damgayı gri forma vurabilir. Bu arada Aston Villa formaları müthiş olmuş özellikle beyaz formaları, kol ve yakadaki bordo mavi şeritler çok hoş durmuş.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Resmi site ısrarla haber olarak girmiyor forma olayını. Arkadaşlar izine mi çıkmış acaba? Sezon boyu yaptıkları işlerin enerjisi en düşük olan forma kampanyası oldu şu ana kadar.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetim sponsor bulabilecekmi ondan bile şüpeliyim .
Bu karamsarlik neden?
IHO mu MUHO mu... sen hangi tayfadansin?*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi site ısrarla haber olarak girmiyor forma olayını. Arkadaşlar izine mi çıkmış acaba? Sezon boyu yaptıkları işlerin enerjisi en düşük olan forma kampanyası oldu şu ana kadar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada formalar bize özel sanırım. Katalogda yok daha önce başka bir takımda da görmedik. Yanlışım varsa düzeltin lütfen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum