Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kollardaki ve formanın çeşitli yerlerindeki detayları nike zamanında göremedik.

Yorum

• Şu formaları beğenen arkadaşlar nesini beğenmiş anlamadım bence oldukca berbat alınmaz.

Yorum

• Bordo sade ve şık duruyor,

Parçalıda sırt olayından dolayı bütünlük bozuluyor ve ayrıca kulüp logosundaki renkler ile forma kumaşındaki renklerin birbirini tutmamasına ayar oluyorum,

Gri forma merak uyandırıyor onu da bekleyip görelim.

Tabi kumaş kalitelerini yerinde hissederek incelemek lazım, o konuda önemli.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Beğenmiyorsanız almayın kimse size zorla forma alın demiyor. Sen forma alma 100 bin forma satama adamlar sana gitsin özel forma yapsın babanın oğlu mu bunlar. Ayrıca formalar kumaş olarak çok kaliteli duruyor parçalı ve bordo forma bana göre çok hoş olmuş bordonun sadeliği güzel. Rengi yeter sadece antrenman kitleri zaten müthiş olmuş Nike zamanı gs nin giydiklerini bir yıl sonra giyiyorduk unutmayalım
          Biz dar sokaklarında
          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Umarım parçalı böyle beyaz alt ile giyilir. Sponsor logosuda beyaz olursa hoş görüntü olur
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Formalar çirkin değil ama geçen seneki formalardan sonra zayıf kaldı. Beyaz şort ile giyilse daha güzel görünecek.
              “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Geçen sezonki formalardan sonra beklentim yükselmişti açıkçası. Şimdilik parçalı formayı daha çok beğendim diyebilirim biraz nostaljik bir havası var, reklam geldiğinde bordo forma da daha güzel duracaktır. Henüz göremedik ama tahminimce bu sezona damgayı gri forma vurabilir. Bu arada Aston Villa formaları müthiş olmuş özellikle beyaz formaları, kol ve yakadaki bordo mavi şeritler çok hoş durmuş.
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Bordo formaya mavi sponsor yazısı gelirse daha hoş olur. Ayrıca antrenman ürünlerini beğendim.

Yorum

• Resmi site ısrarla haber olarak girmiyor forma olayını. Arkadaşlar izine mi çıkmış acaba? Sezon boyu yaptıkları işlerin enerjisi en düşük olan forma kampanyası oldu şu ana kadar.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bugün gittim bordo formadan aldım. Görseldeki gibi yakından da klas gözüküyor.

Parçalı forma ise tam rezalet. Trabzon'u bilenler için söylüyorum taş başında var o tarz parçalı formalardan, bu kadar berbat olur ancak tasarımı
                      .

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu yönetim sponsor bulabilecekmi ondan bile şüpeliyim .
                        Hayirdir, habire ayni mesaji tekrarlayip duruyorsun... simdiye kadar hangi konuda yaniltti seni bu yönetim de Sponsor bulamasin?
                        Bu karamsarlik neden?
                        IHO mu MUHO mu... sen hangi tayfadansin?
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Antrenman ürünleri bayağı iyi yalnız.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu arada formalar bize özel sanırım. Katalogda yok daha önce başka bir takımda da görmedik. Yanlışım varsa düzeltin lütfen

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmi site ısrarla haber olarak girmiyor forma olayını. Arkadaşlar izine mi çıkmış acaba? Sezon boyu yaptıkları işlerin enerjisi en düşük olan forma kampanyası oldu şu ana kadar.
                              Forma tanıtımını hiç beğenmedim.Ts Club sitesine koyulan arka plan beyaz dekupe fotoğraflar hele çok anlamsız.Resmen kulüp bu sene tanıtımı yapamadı.Umarım gri forma tanıtımı daha iyi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada formalar bize özel sanırım. Katalogda yok daha önce başka bir takımda da görmedik. Yanlışım varsa düzeltin lütfen
                                Yakaları gördük.Macron için bu formalar birinci sınıf değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X