Maalesef benim de beklentime göre düşük kaldı formalar. Macron'un nike'a kıyasla bize daha özgür seçenekler sunması ve bunu da geçen seneki formalarda görmemiz benim bu seneki formalarda beklentimi artırmıştı. Ama tabi her zaman seçenlerin vizyonu önemli belirleyici oluyor. Nike'ta olanın aksine kategori farklılığından dolayı sınırlama yaşamadığımız yerde bu özgürlük iyi bir vizyonla efsane çubukluya dönüşecekken "sıradan parçalı"ya dönüyor. Maalesef kulüp bu konuda hala yeterli düzeye gelemedi.
Ama yine de formaları fazla gömmek biraz haksızlık olur. Sadece beklentime göre düşük kalmıştı. Totale baktığımızda biz ne formalar gördük
Bordo forma geçen seneki mavi gibi ideal olmuş. Dünyanın en güzel rengi olduğu için siyah-beyaz renkleri olan kulübün formasına bile ayrı bir hava katıyor zaten (beşiktaş'ın çıkardığı bordo forma). Parçalıyı bu havaya yakıştıramıyorum.
Ama yine de formaları fazla gömmek biraz haksızlık olur. Sadece beklentime göre düşük kalmıştı. Totale baktığımızda biz ne formalar gördük

Bordo forma geçen seneki mavi gibi ideal olmuş. Dünyanın en güzel rengi olduğu için siyah-beyaz renkleri olan kulübün formasına bile ayrı bir hava katıyor zaten (beşiktaş'ın çıkardığı bordo forma). Parçalıyı bu havaya yakıştıramıyorum.
Yorum