Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maalesef benim de beklentime göre düşük kaldı formalar. Macron'un nike'a kıyasla bize daha özgür seçenekler sunması ve bunu da geçen seneki formalarda görmemiz benim bu seneki formalarda beklentimi artırmıştı. Ama tabi her zaman seçenlerin vizyonu önemli belirleyici oluyor. Nike'ta olanın aksine kategori farklılığından dolayı sınırlama yaşamadığımız yerde bu özgürlük iyi bir vizyonla efsane çubukluya dönüşecekken "sıradan parçalı"ya dönüyor. Maalesef kulüp bu konuda hala yeterli düzeye gelemedi.

Ama yine de formaları fazla gömmek biraz haksızlık olur. Sadece beklentime göre düşük kalmıştı. Totale baktığımızda biz ne formalar gördük

Bordo forma geçen seneki mavi gibi ideal olmuş. Dünyanın en güzel rengi olduğu için siyah-beyaz renkleri olan kulübün formasına bile ayrı bir hava katıyor zaten (beşiktaş'ın çıkardığı bordo forma). Parçalıyı bu havaya yakıştıramıyorum.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Gri forma ne zaman yayınlanacak bilgi var mı?

Yorum

• Zevksiz adamlar yukarıdaki antrenman kitleri Trabzonspor tarihinin en güzelleri olmuş bence. Formalar da renk ve kumaş kalitesi olarak tarihimizin en iyileri.

Yorum

• Tanıtım videosunda çok boş yapmışız. Bu kadar sosyal mesaj aynı videoda gerek yok.
          TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Ben hala lafımın arkasındayım, beğenmedim. Standart, bir çok takımda gördüğüm formalardan sıkıldım. Ben farklılık görmek istiyorum. Gri formayı bekleyeceğim ama çok umudum yok, umarım yanılırım.

Mavi tonu ise sızan fotoğraflara göre daha açık bir ton anladığım kadarıyla ama ben hala bizim mavimizin, açık mavi olması gerektiğini savunuyorum.

Bu arada ben de insanların tersine sponsorsuz formayı çıplak olarak düşünüyorum. Hele klasikleşmiş bir sponsorunuz varsa (Real'in Teka'sı, Liverpool'un Carlsberg'i gibi) bence mükemmel bir süs olarak önünde duruyor. Tercihim uzun yıllar çalışabileceğimiz logosu güzel bir sponsorumuzun olması ve mümkünse onunla özdeşleşmemiz.
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Yapacak bir şey yok. Ben geçen yıl bir forma alabildim. Ama bu yıl bütün formalardan da alacağım.

Yorum

• Bordo formayı beğendim, parçalıyı beğenmedim. Eşofmanlara ise bayıldım.

Yapacak bi şey yok, her sezon olduğu gibi üzerimize düşeni yapacağız.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Formaları beğendim.Aşırı bir beklentim de yok.

En azından öncekiler gibi logosu beyaz ya da siyah değil.

ama forma almak için sponsorlu forma çıkmasını beklerim.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ben beğenmedim nedense. Fiyat da aşırı pahalı.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]17188[/ATTACH]
                      Hem nostalji hem kalite, bunu yapmak çok zor olmamalıydı
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sana bir adet PSG alalim Sefer [emoji23]

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Yok ya istemem hem de epey rezil o paylaştığın forma

Eşofmanlae iyi de, o bordo ya da mâvi kareler çok saçma durdu yaa,, bir de gri eşofmanda bordo ve mâvi olsa çok manyak durabilirdi, ufak ayrıntılarla çok daha beğeni toplardılar bence...
                          Formalar eh, kumaş kalitesine de bakmak gerek... kalıplar nasıl falan
                          Geçen sezonki mâvi gibiyseler iyi
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gozler Ferhat Oztorun'u ariyor...
                            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• passsssscali-1.jpg

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tanıtım videosunda çok boş yapmışız. Bu kadar sosyal mesaj aynı videoda gerek yok.
                                Katılıyorum, bazı şeyleri gereksiz yere tekrar tekrar ifade ediyoruz. Metni kim yazmışsa olmamış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X