Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle200 lira cik pahali..gurbetciyim benim icun bile pahali...trabzonlular nasil alacak bu formayi...zatwb formalar cok basit duruor
Yorum
-
Pahalı falan değil, ithal ürün sonuçta, keşke her yıl bi formayı diğerlerinden 50-60 tl fazlaya satsalarda kalite kalite herkes istediğini alabilse, böylece beğenmeme gibi bi durumda olamaz. Sponsorlu halleride çok daha güzel bana göre.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTeşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17188[/ATTACH]2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17188[/ATTACH]
Ama genel olarak parçalı forma olmamalıydı.En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 01.06.2019, 11:11.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Beyaz detayı sevenler de var sevmeyenler de. Zevk meselesi. Parçalı forma güzel de olabilir. Ki bence de fena değil. Ama asıl sorun formanın parçalı model olması. Yoksa beyaz yaka olmuş, dekolte olmuş bunları geçelim. Parçalı forma nedir ? Kimin aklına gelmiştir ? Kimler onaylamıştır ? Bu modelin bizimle olan alakası nedir ?
Yorum
-
Beyaz detay mavi ve bordoyu rahatlayan tamamlayan bir renk. Şortların uyumlu olmasına sevindim. Parçalı mavi ağırlıklı olmalıydı, öyle olmuş. Hayırlı olsun.
Yorum
-
şampiyonluga oynamayı hedefledııgın sezona çubuklu forma koyman gerekırdı başkan .
çubuklu forma olmadan şampiyonluga oynamak kimin içine siner ki
Screenshot_1.jpgEn son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 01.06.2019, 11:25.61
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30-35 euro yapıyor merak ediyorum yaşadığınız ülkedeki takımlar formalarını ne kadardan satıyor?
2200 lira alan birisi icin 200 lira cok fazla...
burda 35-40 € nike formasi alirim bundan iyi durur...formalar cok basit ve zevksiz...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin için pahalı mı ciddenSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz detayı sevenler de var sevmeyenler de. Zevk meselesi. Parçalı forma güzel de olabilir. Ki bence de fena değil. Ama asıl sorun formanın parçalı model olması. Yoksa beyaz yaka olmuş, dekolte olmuş bunları geçelim. Parçalı forma nedir ? Kimin aklına gelmiştir ? Kimler onaylamıştır ? Bu modelin bizimle olan alakası nedir ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum