Parçalı forma bence bize ihanettir. ğs klasiği olan bir tasarımı kullanmak tamamen aymazlıktır. Aslında aynı sözler çubuklu için de geçerli ama çubuklunun hem gideri var hem de geçmişte giydiğimiz çok olmuş. Tekrar etmekte fayda görüyorum; Klasik formamız Aston Villa parçalısıdır. Bunun üzerine gitmeliyiz.
Parçalı forma bence bize ihanettir. ğs klasiği olan bir tasarımı kullanmak tamamen aymazlıktır. Aslında aynı sözler çubuklu için de geçerli ama çubuklunun hem gideri var hem de geçmişte giydiğimiz çok olmuş. Tekrar etmekte fayda görüyorum; Klasik formamız Aston Villa parçalısıdır. Bunun üzerine gitmeliyiz.
Nokası virgülüne kadar doğru.Öncelik Aston Villa modeli sonra çubuklu daima olmalı...
Parçalı denen iğrenç formayı görünce aklıma Sayed Moawad falan geliyor kesinlikle olmaması gerek çubuklu veya Aston Villa modeli dışında iç saha forması yapmasınlar.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Iyi miyi durup durmamasi önemli degil, bildigin cincon formasi o, aklima direk gary rodrigues geliyor anasini satayim... parçali olacaksa da farkli olmali bu ne yaa
Iyi miyi durup durmamasi önemli degil, bildigin cincon formasi o, aklima direk gary rodrigues geliyor anasini satayim... parçali olacaksa da farkli olmali bu ne yaa
Ya bizim parçalı forma ile ne işimiz olur? Tamamen haklısın.
Yorum