Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Ts Club'larda bugün itibariyle bütün Macron ürünler indirime girdi. Formalar 130 TL'ye düştü. İstanbul'da olanlar için Bakırköy ve Mall of İstanbul şubelerinde de aynı indirimler var.

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün Ts Club çalışanlarıyla görüştüm. Yeni sezon formaların çoktan belirlendiğini ancak kendilerinin formayı görmediklerini, ligin son haftasında yeni sezon formalarından bir tanesinin giyilme ihtimali olduğunu ifade ettiler. Umarım dedikleri gibi son hafta tanıtırız yeni sezon formamızı.
      Ben konuyu bugün yetkili kişiye sordum yalanladı açıkçası bende isterim mesela iç sahada Beşiktaş maçında

Yorum

• Eger siyah forma olacaksa, kesinlikle siyah-beyaz olmali. Mavi ve bordo siyah ile uyusmuyor. Arma da ayni sekilde monokromatik olmali.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eger siyah forma olacaksa, kesinlikle siyah-beyaz olmali. Mavi ve bordo siyah ile uyusmuyor. Arma da ayni sekilde monokromatik olmali.
          Siyah beyaz? Ne alaka onu anlamadık?

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eger siyah forma olacaksa, kesinlikle siyah-beyaz olmali. Mavi ve bordo siyah ile uyusmuyor. Arma da ayni sekilde monokromatik olmali.
            Siyah beyaz forma derken? )))))
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Hazır bu sene siyah forma yaptık aik gibi liverpool
              Gibi black edition tarzı simsiyah şık bir forma olmasını çok isterdim.

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben konuyu bugün yetkili kişiye sordum yalanladı açıkçası bende isterim mesela iç sahada Beşiktaş maçında
                qnb ile sözleşmenin bitecek olması buna engel oluyor olabilir.

yeni sponsor ile formaların tanıtımı daha iyi olur.
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  qnb ile sözleşmenin bitecek olması buna engel oluyor olabilir.

yeni sponsor ile formaların tanıtımı daha iyi olur.
                  yeni sponsor kim olacak çok merak ediyorum ben vestel olur diye tahmin ediyordum ama vestel değilmiş sponsor yerlimi olacak yabancımı olacak bakalım ama en fazla parayı kim veriyorsa o olsun yerli yabancı farketmez.

Yorum

• uefa ya özel gümüş renkli forma çıkarmalılar...
                    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Arkadaşlar forma için beden yardımı almak istiyorum. 178 boy 87 kilo için hangi bedeni önerirsiniz? Macron için.
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar forma için beden yardımı almak istiyorum. 178 boy 87 kilo için hangi bedeni önerirsiniz? Macron için.
                        Mavi kalıbı için "L", diğerlerini bilmiyorum

Yorum

• Forma sponsoru Kıvraklar Gayrimenkul oluyormuş
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forma sponsoru Kıvraklar Gayrimenkul oluyormuş
                            bir kac kere okuduktan sonra jeton düstü

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forma sponsoru Kıvraklar Gayrimenkul oluyormuş
                              10 milyon alacağı var adamın.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar forma için beden yardımı almak istiyorum. 178 boy 87 kilo için hangi bedeni önerirsiniz? Macron için.
                                Normal bedenden bir büyüğünü alın kalıplar dar.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X