Siyah forma bu yıl gerçekten çok tuttu, ben beyaz yerine her yıl başka bir renk kullanılmasından yanayım. Bordo ile turucunun uyumu da gayet güzeldi. Beyaz formaya bir türlü kanım ısınmadı, yönetim siyah formanın getirisinin farkındadır bence. O yüzden bu yıl da bir tane alternatif forma muhakkak olacaktır.
seneye formalarımızla Avrupa'da da mücadele edeceğiz bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Ben yine Trabzon'a özel bazı işlemelerin formalarda bulunması gerektiğini düşünüyorum. Mesela Atatürk köşkü, sümela manastırı vb... şehre gelecek yabancı taraftarların ilgisini çekip ekstra satış yapabiliriz. Alternatif renk konusunda ise katılıyorum sizlere, düz beyaz yerine turuncu, siyah hatta hatta gri renk bile düşünülmeli.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx анархія-мама
Ne olurdu bir formayi sezonun son macinda tanitip, ön satislara baslasalar...
Gicik oluyorum forma tanitimi yeni sezon baslamadan kisa süre önce yapildimi.
Bugün Ts Club çalışanlarıyla görüştüm. Yeni sezon formaların çoktan belirlendiğini ancak kendilerinin formayı görmediklerini, ligin son haftasında yeni sezon formalarından bir tanesinin giyilme ihtimali olduğunu ifade ettiler. Umarım dedikleri gibi son hafta tanıtırız yeni sezon formamızı.
turuncu alakalı siyah alakasız renk mi oldu şimdi
kolayı var
daha sonraki seneler için bu seneki siyah forma nostaljik olur biter siyah renk de alakalı hale gelir..
Ligde bir sürü turuncu renk içeren iç saha forması giyen takım var alternatif formada turuncu kullanırsak bu takımlarla oynayacağımız deplasman maçlarında sıkıntı olur.Ayrıca bir siyasi partiyle özdeşlemiş renk.2003-04,2005-06 sezonlarında ligde turuncu renkte forma giyen,renklerinde turuncu bulunan takım yoktu.Şuan önceden kullandığımız turuncu tonunu giyemeyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum