Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muharrem Usta seçmedi formaları.Futbola beş yıldır ilgi duyan adam ne anlar formadan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Futboldan anlayanlar seçiyor olsaydı Nevzat Aydın'a seçtirmezdik..

Yorum

• Şu siyah forma işini ebediyen kaldırırız umarım.. Bu kulübün renkleriyle alakasız bir renk..

Turuncu nostaljisi olabilir ama tehlikeli renk rezil olmak da var..

Beyaza dönülür diye tahmin ediyoruz alternatifte..

Bordo formayı merak ediyoruz bu seneki mavinin bordo versiyonu olmaz umarım. Aston Villa parçalısı güzel olur..

Yorum

• [MENTION=28026]Sefa[/MENTION] sen istemiyorsun ama ben ve formayı gelir gelmez tüketen taraftarlar istiyor sanırım... Ne olacak şimdi?

Yorum

• Siyah forma bu yıl gerçekten çok tuttu, ben beyaz yerine her yıl başka bir renk kullanılmasından yanayım. Bordo ile turucunun uyumu da gayet güzeldi. Beyaz formaya bir türlü kanım ısınmadı, yönetim siyah formanın getirisinin farkındadır bence. O yüzden bu yıl da bir tane alternatif forma muhakkak olacaktır.

Yorum

• Aykırı renk forma iyidir. İstemeyen için de forma seçenekleri var zaten sıkıntı yok

Yorum

• seneye formalarımızla Avrupa'da da mücadele edeceğiz bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Ben yine Trabzon'a özel bazı işlemelerin formalarda bulunması gerektiğini düşünüyorum. Mesela Atatürk köşkü, sümela manastırı vb... şehre gelecek yabancı taraftarların ilgisini çekip ekstra satış yapabiliriz. Alternatif renk konusunda ise katılıyorum sizlere, düz beyaz yerine turuncu, siyah hatta hatta gri renk bile düşünülmeli.
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• Ne olurdu bir formayi sezonun son macinda tanitip, ön satislara baslasalar...
                Gicik oluyorum forma tanitimi yeni sezon baslamadan kisa süre önce yapildimi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Sefa sen istemiyorsun ama ben ve formayı gelir gelmez tüketen taraftarlar istiyor sanırım... Ne olacak şimdi?
                  Çoğunluk istiyorsa çıkacak yapacak bir şey yok demokrasiye inanan insanlarız.. Kardeşime de siyah aldım ama bence en kötü formamız

Yorum

• Büyük markaların -özellikle nike ve adidas- gelecek sezon formaları gerçekten berbat ilerliyor. Kötü formalar yarışı gibi

Uefa şampiyonlar & avrupa ligi hakem formalarını macron yapacakmış artık

Yorum

• Beyaz yerine lazio mavisi iyi gidebilir aslında.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Bugün Ts Club çalışanlarıyla görüştüm. Yeni sezon formaların çoktan belirlendiğini ancak kendilerinin formayı görmediklerini, ligin son haftasında yeni sezon formalarından bir tanesinin giyilme ihtimali olduğunu ifade ettiler. Umarım dedikleri gibi son hafta tanıtırız yeni sezon formamızı.

Yorum

• Her sene aynı yalanlar
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• turuncu alakalı siyah alakasız renk mi oldu şimdi
                            kolayı var
                            daha sonraki seneler için bu seneki siyah forma nostaljik olur biter siyah renk de alakalı hale gelir..

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu siyah forma işini ebediyen kaldırırız umarım.. Bu kulübün renkleriyle alakasız bir renk..

Turuncu nostaljisi olabilir ama tehlikeli renk rezil olmak da var..

Beyaza dönülür diye tahmin ediyoruz alternatifte..

Bordo formayı merak ediyoruz bu seneki mavinin bordo versiyonu olmaz umarım. Aston Villa parçalısı güzel olur..
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ligde bir sürü turuncu renk içeren iç saha forması giyen takım var alternatif formada turuncu kullanırsak bu takımlarla oynayacağımız deplasman maçlarında sıkıntı olur.Ayrıca bir siyasi partiyle özdeşlemiş renk.2003-04,2005-06 sezonlarında ligde turuncu renkte forma giyen,renklerinde turuncu bulunan takım yoktu.Şuan önceden kullandığımız turuncu tonunu giyemeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Twitter'da göz gezdirirken bu kon üzerine bu sezon ki formalarımızdan da güzel formalar olduğu konusunda yorumlar gördüm, baya bir merak ediyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X