Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murathanerol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TsClub formaları bile çok daha güzeldi puma nınkilerden..Gentleman kardeş lacoste mu istiyo acaba sponsoru?

o dediğin forma anorthosis rövanş maçında giyilen bence tarihimizin en güzel formasıydı renk sçimleri de harikaydı ama istikrar yakalanamadı

Yorum

• puma nın bordomavi çizgili forması gayet hoş ayrıca tsclub formaları taklitti unutmayalım
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        puma nın bordomavi çizgili forması gayet hoş ayrıca tsclub formaları taklitti unutmayalım

hangi formanın taklidi?

Yorum

• İlk olarak murathanerol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TsClub formaları bile çok daha güzeldi puma nınkilerden..Gentleman kardeş lacoste mu istiyo acaba sponsoru?
          Fena olmaz.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O dezen Pumanin jenerik dezeni
            harbimi kotuymus demk ki jenerk desenleri

Yorum

• ya arkadaşlar bu formaların fiyatı ne zaman düşecekk veya düşecek mi haberi olan var mı 70 ytl fazla değil mi ya giymek istiyorum formayıı
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bugun kocaeli ts clupa gittim ve pumayla olan sözleşmenin durumunu sordum , 5 yıllık bi sözleşmemiz var değişme gibi bi durumda şu anda yok eddi ama pek biliyomuş gibi konuşmuyodu.
                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bugun kocaeli ts clupa gittim ve pumayla olan sözleşmenin durumunu sordum , 5 yıllık bi sözleşmemiz var değişme gibi bi durumda şu anda yok eddi ama pek biliyomuş gibi konuşmuyodu.
                  Sinan'cığım, onların pek bir şeyden haberleri yok. Emin ol buradan takip edersen onlardan çok daha fazla bilgiye sahip olabilirsin
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Fark ettim zaten abicim pek bilgisi varmış gibi konuşmuyodu zaten ama ben usulen bir soruyım dedim
                    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• ts clup trabzonspor ıcın buyuk gelır o dursun da su puma dan wazgecsınler kappa tercıhımdır

Yorum

• sponsor oynamıyo dostlar

Yorum

• madem yeni sezon şimdiden planlanmaya başlandı, madem geçen yıl sponsorluğu üstlenen puma ilk yılında vakit kalmadığı için standart formalarını üretmişti de önümüzdeki sezon bizim için farklı formalar desenleyecekti o halde benim bir önerim var. acaba seneye bizim için yatay çubuklu formalar üretse nasıl olur. bence çok hoş durabilir. altta da pumanın bu yıl sporting lizbon için ürettiği formayı göstermeye çalışacağım (bilmiyorum becerebilir miyim). bunun bordo mavisini düşünün artık.

En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 16:08.
                          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• evet yaaa bnce bir tane de yatay forma çok güzel olurdu...süper fikir....

Yorum

• Arkadaslar bence Bu sezon sonu Sponsor dusunceleriniz?.. adli bir baslik yapmamiz lazim... Ben Seneye Kappa diyorum, hatta Diadora'da cok guzel olur

hayde usaklar, Seneye KAPPA'ya

Yorum

• iyi günler sinan arkadaş .. kocaeli ts clup nerede acaba ?
                                NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
                                HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
                                BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
                                TRABZONSPOR -gameshidze
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X