Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni çıkan parçalı forma Ankaraspor'un modeli değil, Nike'n bu sezonki standart parçalı forma modeli. Ankaraspor gibi standart renklere sahip takımlar hazır forma alırken bize özel sıfırdan kumaş ve üretim yapılıyor.

Bizim renklerimizin Barcelona ile aynı olmadığı aşikar. Aslında bizim renk tonlarımız Westham ve Aston Villa'dan da farklı. Koyu bordo gök mavi.

Bize niye Barcelona modeli yapılmadı sorusunun cevabı: o model sadece onlara özel ( bu senelik ), başkaları aynı form ve renkleri kullanamaz.

Yıllardır sponsorumuzda bir istikrar sağlayamadığımız için belli bir forma tarzımız oluşamamış maalesef. Şimdi sabredersek bunu başarabileceğiz.

Biz olaya kurumsal ve doğru yaklaşalım, taraftarın beklentilerini doğru analiz edelim, avrupadaki başarılarımızla hayal ettiğimiz 'dünyada sadece bize özel formalara' kavuşuruz. Bilgisayarlardaki futbol oyunlarına kadar uzanan bir çok alana yayılan ciddi bir marka projesidir resmi forma.

Trabzonspor'da bu potansiyel fazlasıyla var, fakat doğru yaklaşımlarla çözülürse. Geçmiş forma sponsorlarında da tekrarlanan hatalar var.

Abi senin düşündüğün şeyi bile düşünememişler,En azından 3-4 tane örnek kamuoyuna sunulur içlerinden seçtirilirdi.Eminimki bundan daha güzel olurdu.Ben Barcelonanın aynısı olsun demiyorum tabiki ama buda olmamalıydı.isimlerinin vermek istemediğim diğer takımların formaları harika.Çocuklar bile o formaları beğendiklerinden onlardan istiyorlar bunun üstesinden gelmek zor.

Yorum

• Ula bir de arkalarını dönselerdide arkasını görseydik formanın

Gerçi tahmin etmek çokta zor değil hani

Yorum

• formaları yeni gördüm...kaç gündür bekliyorum forma çıksında alim diye ama formalar çok garip olmuş...avea yazısı çok garip duruyoe sanki yapışma gibi, o yazı olmasa yine giyilebilir ama avea yazısıyla alınabilcek gibi değil

Yorum

• formalar çok çirkin A.F.S. nin formaları çok çok daha güzel...yazık,en güzel renkler bizde ama en kötü dizaynlı formada bizde...arkadaş doğru demiş;amatör kümelerde daha güzel formalar var....yazık vallahi ve AYIP

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nefret ettim şu Nike tan sırf bunlar kazansın diye aldığım nike ürünlerinden pişmanım.Bundan sonra hiçbir Nike ürününü almayacağım çünkü kalitesiz adamlar.
            Bu mudur yani forma bunumu düşünebildiğiniz artık yönetim de payını alsınYönetmimde hiç ses çıkarmıyor nasıl tepki koymaz bunlara ya ne bu şimdi şakamı..
            İstemiyorum kardeşim böle forma
            nike'nin 1. sınıf ürünleri olduğunu zannetimyorum.mesela inter,barça,arsenal formalarına bakarsanız bizim formalarla olan kalite farkını anlarsınız..bunu söylemek istemezdim ama nike bize ikinci sınıf forma yapıyor
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• sabir denen bisey yok bizde
              25# Alan Carlos Gomez da Costa
              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
              / Rize Ardesenli

Yorum

• bence yeni formalar gayet güzel olmuş
                ayrıca nike ın bize özel forma yapmamasından yakınanlara soruyorum
                nike bize neden özel forma yapsın
                sponsor olarak kullandığımız markalarla üç senden fazla çalışmışlığımız yok
                hadi yıllardır nike kullanıyoruz desem
                sponsor olaraknike ile bu sene anlaşmışız
                son 5-10 senede ele gelir bi başarımız yok
                nike neden bize özel forma yapsın ki ???
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• afs'nin bir daha burda forma tasarımı yapmaması lazımmış, milletin beklentileri yükseliyor
                  formaların avea yazısı düzgün yazılınca (ki yazılacaktır) kötü olduğunu düşünmüyorum...
                  insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• Sorun avea yazısında bence.acaba bunun değişme imkanı varmı afs abi?
                    Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.ankaraspor.com.tr/as/deta...=haber&dilID=1

Bence Ankaraspor''un formaları bizimkinden güzel. O avea yapıştırması ne öyle bu arada. İğrenç ötesi. Bu formalar bize özel yapıldıysa yukarıdaki linkteki Ankaraspor forması da onlara özel yapıldı herhalde. İkisi de aynı çünkü.
                      kesinlikle haklısın
                      Ankarasporun formalar bizden daha şık ve kaliteli gözüküyor
                      reklamı,fontu ve dizaynı bizimkinden daha klas.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Avea yazısı ve yakalar hiç şık değil maalesef
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• formaların mavisi bizim gerçek mavi rengine benzemiyor...
                            daha koyu daha sert olmalı...
                            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Bu formalar ne boyle yaaa yamali bohca gibi.. Hani cubuklu forma yapicaklardi?? Iki ayri kumasi sanki ortadan birlestirmisler gibi duruyor.. Nike bizi pek sallamiyor anlasilan..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekrar bakin derim.

Bu şekilde daha güzel valla
                                Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X