Çıkacak olan parçalı forma ankarasporun parçalı formasının aynısı olabilir mi acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Celtic'in forması.. Arma,yıldız.işaret gerçekten kalite..
Reklam sponsorunun logosu bile çok güzel duruyor..
Borussia Dortmund'un forması. Sade ama çok hoş..
Barcelona'nın diğer forması.. Siyah - kırmızı çizgiler nasılda hava katıyor..
Fulham'ın formaları..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
dünya'nın adidas ile birlikte en iyi markası olan nike ts için yaptığı formalar ile bizleri hayal kırıklığına uğrattı.inşaallah devre arasında çıkaracağı çubuklu formalar güzel olur ve kendisini affettirir.
-ben yanılıyormuyum bilmiyorum ama ts hiçbir resmi müsabakada turuncu forma giymedi?oysa ki turuncu forma tasarım ve görünüş bakımından aston villa dizaynlı formadan sonra en iyisiydi.
Yorum
-
bu ürün konusu cok canimi sikiyor.
yukarda arkadaslarin yazdiklari inanilir gibi degil... TSclupta mac öncesi bere kaskol yok. onu gec aksesuar biciminden birseyler yok. hadi onada lanet olsun, forma almak isteyenler yana yana forma ariyor. böyle bir durumu ilk defa duyuyorum.
normal olan takimlar forma satabilmek icin ellerinden geleni yapar, taraftara yalvarir, ucuzluk yapar...
ama bizdeki durum farkli, bizde taraftar yalvariyor forma alabilmek icin, heryerde forma ariyor... bukadarda olmaz...
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ürün konusu cok canimi sikiyor.
yukarda arkadaslarin yazdiklari inanilir gibi degil... TSclupta mac öncesi bere kaskol yok. onu gec aksesuar biciminden birseyler yok. hadi onada lanet olsun, forma almak isteyenler yana yana forma ariyor. böyle bir durumu ilk defa duyuyorum.
normal olan takimlar forma satabilmek icin ellerinden geleni yapar, taraftara yalvarir, ucuzluk yapar...
ama bizdeki durum farkli, bizde taraftar yalvariyor forma alabilmek icin, heryerde forma ariyor... bukadarda olmaz...
Eleştirel üslup başka, suçlamak başka.. Ben gayet formamı da buldum bu açıdan bakarsak.. Bulamayanlar da sabredecek biraz..
Bir geçiş senesinden geçiyoruz.. Tüm bağlantıların, tüm altyapıların 1 senede -ki daha kısa bir süre oldu.. Halledildiği başka bir yer de yok...
Seneye de aynı sıkıntılar yaşanırsa en önde ben eleştiririm.. Ama suçlayarak, isyan ederek değil.. Yönetim kurulu gördüğüm kadarıyla elinden gelenin fazlası için çabalıyor.. Biraz itidal..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin.. Yavaş.. Ortada bir sorun var doğru.. Ama bunun nedenlerini bilmek gerek.. Sırf yazmak için yazmamak da gerek..
Eleştirel üslup başka, suçlamak başka.. Ben gayet formamı da buldum bu açıdan bakarsak.. Bulamayanlar da sabredecek biraz..
Bir geçiş senesinden geçiyoruz.. Tüm bağlantıların, tüm altyapıların 1 senede -ki daha kısa bir süre oldu.. Halledildiği başka bir yer de yok...
Seneye de aynı sıkıntılar yaşanırsa en önde ben eleştiririm.. Ama suçlayarak, isyan ederek değil.. Yönetim kurulu gördüğüm kadarıyla elinden gelenin fazlası için çabalıyor.. Biraz itidal..
aceleye geldi formalarimiz biliyorum, buraya kadar sornu yoktu zaten. ama sonradan bukadar güzelliklere ragmen, kenetlenmelere ragmen hala daha önemsizmis gibi davranilmasi insanin canini sikiyor.
haaa kizmiyorum, sonucta ortada bir caba var. calisan insana asla kizmam... vardir elbet onlarinda sikintilari
Yorum
-
Nike satmayı neden istemesin.. Komik olmayalım arkadaşım.. Şuan için hazırlıksız yakalandı okadar.. Ali Fuat abinin yazılarını baştan beri takip etmişsen anlarsın diyeceğim ama takip ettiğin halde anlamamış olmandan korkuyorum.. Burada sık rastlanılan bir durum çünkü bu..
Nike çapındaki markalar bu yoğunluktaki bir çalışmaya 1 yıl öncesinden başlar.. Nike'ın bu sene böyle bir şansı olamadı.. Ne altyapı oluşturabildi ne pazarlama açısından bir sistem ne de formalara kalitesini, bize özgü dizaynını yansıtabildi..
Bu sene bir geçiş süreci sayalım diyorum.. Seneye tekrar değerlendiririz.. İdare edelim..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Bugün sirkecide büyük postanenin orda dolaşırken Taklit Nike formalarımızı gördüm adamlar yapmış diğer 3 istanbul eziklerinin formalarınıda yapmışlar hatta abartmışlar 4 takımın polar gibi mont tarzı bişeler yapmışlar bizimki Nike doğal olarakarkasında Karadeniz Fırtınası 1967 adamlar ürün çıkarmada baya hızlılar çubukludan tut Monta kadar Nike
20 lira mont formalar 15 ten satıyolar çok vahim ama durum böyle .
DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike satmayı neden istemesin.. Komik olmayalım arkadaşım.. Şuan için hazırlıksız yakalandı okadar.. Ali Fuat abinin yazılarını baştan beri takip etmişsen anlarsın diyeceğim ama takip ettiğin halde anlamamış olmandan korkuyorum.. Burada sık rastlanılan bir durum çünkü bu..
Nike çapındaki markalar bu yoğunluktaki bir çalışmaya 1 yıl öncesinden başlar.. Nike'ın bu sene böyle bir şansı olamadı.. Ne altyapı oluşturabildi ne pazarlama açısından bir sistem ne de formalara kalitesini, bize özgü dizaynını yansıtabildi..
Bu sene bir geçiş süreci sayalım diyorum.. Seneye tekrar değerlendiririz.. İdare edelim..
nike satmak istemiyor demek istemedim, ama yönetimin cabaladigini biliyoruz, peki nikeda yönetim kadar cabalasaydi bukadar forma krizi olurmuydu. bunu demek istiyorum. yani ortada bir terslik var. bukadar taraftar ilgisine ragmen hala süpheli davraniyor büyüklügümüzle alakali.
bu senenin hazirliksiz yakalanmis oldugunu biliyorum. seneye cok daha güzel olacagindanda adim gibi eminim. NIKE markasini "NIKE ve digerleri" diyebilecek kadar cok begeniyorum. ama ortada sonucta bir hata var. yok degil. biraz daha büyüklügümüzü ciddiye alsaydi bukadar hazirliksiz yakalanmazdi koskoca NIKE diye düsünüyorum... belki simdi farkindadir ama tabi gec oldu...
umarim simdi anlamissindir renktas
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum