İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
su konuyu daa bi kara baglasak.gercek rengimiz (ton olarak ) ne. acik mavi-mavi-koyu mavi-hafif lacivert- her yeni urunde her yeni markada ton degisiyo. ts clubta bile yanyana iki kaskol dutuyo biri acik mavi biri koyu mavi. ama bu is nette olmaz cunku pc de renkeler farkli olabilir.
bence ts clublara ornekler konsa taraftarda oylasa renkler kurulustakilerde daikkate alinarak sabitlense. ben gecen senekini begeniyordum.mavi koyu olunca boguyor bordoyu.
Yorum
-
Naim
Zannederim teknik kadronun giydikleri özel olarak hazirlanmis ürünler degil normal pumanin profesyonel ürünleri kollarinda reklam gögüste arma göremiyorum
Diger yandan tabiki bu renklerin bir kodlari olmali ve tüm çalisilan profesyonel firmalara sadece bu renkleri uygulamalari söylenmeli
atay yönetimi zamaninda sitede yayinlanmisti bu kodlar
benimde imzamda kullandigim tonlar resmi renklerimiz (tüzükde geçmiyor ama kurumsal kimlik çalismasinda ortaya çikan renkler bunlardi)
buyrun bunlarda kodlari
Dünyanin neresine giderseniz gidin bu kodlar ayni renkleri temsi eder
Profösyonel yöneticiler bu konuya dikkat etmeli
COLOR=#00A4E0] Açik Mavi
COLOR=#AB0634] Koyu Bordo
Açik Mavi</font>
Koyu Bordo </font>Edited by: ironmaster
Yorum
-
Naim
İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi
Her seyi anladik da o kollardaki "colaturka" ne alaka[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Sponsor bile degismis. Insan üsenmez bi açiklama yapar.
Kollarda zaten cola turka vardi
geçen sezon ikinci yaridan itibaren cola turka giydik
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildiİlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi
Her seyi anladik da o kollardaki "colaturka" ne alaka[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Sponsor bile degismis. Insan üsenmez bi açiklama yapar.
Kollarda zaten cola turka vardi
geçen sezon ikinci yaridan itibaren cola turka giydik
Geçen sene bi kabus oldugu için bilinçaltimda hatirlamak istemememden kaynaklaniyo olabilir.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yine de hayirli olsun.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
denizci61
TS Club'in bordosuyla mavisine bayilmistim. Insallah renk konusunda sabikali olan Puma bu sefer renklerimizi tutturur. Idman t-shirt'lerinde niye lacivert var anlamadim. Simdiden elestirmek istemiyorum ama sadece renklerimizi, bordoyla maviyi görmek istiyorum. Çünkü su an beni bir tekrenklerimizheyecanlandiriyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum