Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

neyse simdi evet lacivert desem onada laf ederler. benim tisorta onem verdigim kisim yakasidir oda guzel duruyo hayirlisi bakalim.sifir yaka iyi dir. lacivert olmasi bisey deistirmez yanina sari gelmedikca.hem orda kirmizida var ona bakilirsa.

ben sahsen kirmiziya- sariya- laciverte karsi degilim yanyana gelmedikce.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

formalar nasilacaba. kac tip urettiler.

hepsi guzel olmasa bari, maasi parayi onlara yatirdikmi evdekiler keser valla.
    Sana da birseyi begendirebildik...Oh be...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Idman ürünü de olsa, Bordo varken kirmizi kullanmak, mavi varken lacivert kullanmak hiç hosuma gitmedi. Puma zaten mimli kirmizi-lacivertte, insallah formalarda bordo-maviyi tuttururlar.

Yorum

• su konuyu daa bi kara baglasak.gercek rengimiz (ton olarak ) ne. acik mavi-mavi-koyu mavi-hafif lacivert- her yeni urunde her yeni markada ton degisiyo. ts clubta bile yanyana iki kaskol dutuyo biri acik mavi biri koyu mavi. ama bu is nette olmaz cunku pc de renkeler farkli olabilir.

bence ts clublara ornekler konsa taraftarda oylasa renkler kurulustakilerde daikkate alinarak sabitlense. ben gecen senekini begeniyordum.mavi koyu olunca boguyor bordoyu.

Yorum

• Zannederim teknik kadronun giydikleri özel olarak hazirlanmis ürünler degil normal pumanin profesyonel ürünleri kollarinda reklam gögüste arma göremiyorum

Diger yandan tabiki bu renklerin bir kodlari olmali ve tüm çalisilan profesyonel firmalara sadece bu renkleri uygulamalari söylenmeli
          atay yönetimi zamaninda sitede yayinlanmisti bu kodlar
          benimde imzamda kullandigim tonlar resmi renklerimiz (tüzükde geçmiyor ama kurumsal kimlik çalismasinda ortaya çikan renkler bunlardi)
          buyrun bunlarda kodlari
          Dünyanin neresine giderseniz gidin bu kodlar ayni renkleri temsi eder
          Profösyonel yöneticiler bu konuya dikkat etmeli
          COLOR=#00A4E0] Açik Mavi
          COLOR=#AB0634] Koyu Bordo
          Açik Mavi</font>
          Koyu Bordo </font>Edited by: ironmaster

Yorum

• harbiden anlasmislar pumayla. resmi sitede neden bi açiklama yapilmadi. Ama ilk bakista ürünler kaliteliye benziyo
            Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Her seyi anladik da o kollardaki "colaturka" ne alaka[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Sponsor bile degismis. Insan üsenmez bi açiklama yapar.

Yorum

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi

Her seyi anladik da o kollardaki "colaturka" ne alaka[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Sen biraz fazla geride kalmissin yaw
                Kollarda zaten cola turka vardi
                geçen sezon ikinci yaridan itibaren cola turka giydik

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                  İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi

Her seyi anladik da o kollardaki "colaturka" ne alaka[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Sen biraz fazla geride kalmissin yaw
                  Kollarda zaten cola turka vardi
                  geçen sezon ikinci yaridan itibaren cola turka giydik

Geçen sene bi kabus oldugu için bilinçaltimda hatirlamak istemememden kaynaklaniyo olabilir.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yine de hayirli olsun.

Yorum

• <CENTER>

</CENTER>

Yorum

• evet yani bi açiklama yapin bu resmi site çalisanlarina niçin para veriliyor bunlar ayakta uyyorlar ben daha iyi idare ederim siteyi be

Yorum

• gozun aydin

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• TS Club'in bordosuyla mavisine bayilmistim. Insallah renk konusunda sabikali olan Puma bu sefer renklerimizi tutturur. Idman t-shirt'lerinde niye lacivert var anlamadim. Simdiden elestirmek istemiyorum ama sadece renklerimizi, bordoyla maviyi görmek istiyorum. Çünkü su an beni bir tekrenklerimizheyecanlandiriyor.

Yorum

• yildizlar sattilar renkleri degistiriyo olmasilar yeri renklerimiz.
                            <BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px">

kirmizi - lacivert</BLOCKQUOTE>
                            düsüncesi bile igrenç midem bulandi.

Yorum

• formalari bi görelim hele bakalim nasil olmus umarim renkleri kadar tasarimida beyenilirde bizde seve seve giyeriz
                              bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• F. Akyelin giydigi formaya yakindan bakinca fiorentina moruna benzedi yoksa mor olmasin bu seneki 3. renk bi denesinler.

adimiz cikar valla transfer yapamadilar morardilar diye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X